reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No ja nie wiem dziewczynki co sie dzieje wszytkie mje oststnie posty zniknely i wsze odpowiedzi ( Lapisku) tez:-( :confused:

reklama
No ja nie wiem dziewczynki co sie dzieje wszytkie mje oststnie posty zniknely i wsze odpowiedzi ( Lapisku) tez:-( :confused:

Ja ostatnio troche spanikowalam bo cala rodzina zaczela mnie straszyc, ze jak nei zabiore sie za bobaska teraz to pozniej bedzei juz za pozno :szok: albo ze cos bedzie nie tak z babaskiem i wogole :baffled:

Mam jednak nadzieje, ze nie bedzie az tak jak mnie strasza :-)

Ja ostatnio troche spanikowalam bo cala rodzina zaczela mnie straszyc, ze jak nei zabiore sie za bobaska teraz to pozniej bedzei juz za pozno :szok: albo ze cos bedzie nie tak z babaskiem i wogole :baffled:

Mam jednak nadzieje, ze nie bedzie az tak jak mnie strasza :-)

heloł..

a co tu tak pusto..??:-(

w ogóle to witaj Kaczusia:-)

Ja dzisiaj spędzam sobotę typowo, tzn. zakupy, pranie, sprzątanie, gotowanie..hihi..:-D ale teraz mam relaks z kawką;-)

a co u Was Kobitki?? piszcie tu troszkę:tak:

uściski dla Wszystkich:-)

reklama
heloł..

a co tu tak pusto..??:-(

w ogóle to witaj Kaczusia:-)

Ja dzisiaj spędzam sobotę typowo, tzn. zakupy, pranie, sprzątanie, gotowanie..hihi..:-D ale teraz mam relaks z kawką;-)

a co u Was Kobitki?? piszcie tu troszkę:tak:

uściski dla Wszystkich:-)

Do góry