reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć kobietki!! Ja podobnie jak Alek mam typową sobotę. Najpierw pranie, potem sprzątanie, teraz już tylko odpoczywanie.
A poza tym myślę, że dzieko po 30-stce, to w obecnych czasach nic dziwnego i niespotykanego.
Kaczusia trzymam kciuki za wasze starania,żeby były owocne.
Ja zawsze myślałam,że do 30 ,to dzieciątko będzie już z nami. Ale teraz rozmyślam,czy na pewno się wyrobimy. A czas ucieka... Pozdrawiam

reklama
Cześć kobietki!! Ja podobnie jak Alek mam typową sobotę. Najpierw pranie, potem sprzątanie, teraz już tylko odpoczywanie.
A poza tym myślę, że dzieko po 30-stce, to w obecnych czasach nic dziwnego i niespotykanego.
Kaczusia trzymam kciuki za wasze starania,żeby były owocne.
Ja zawsze myślałam,że do 30 ,to dzieciątko będzie już z nami. Ale teraz rozmyślam,czy na pewno się wyrobimy. A czas ucieka... Pozdrawiam

Witaj Nulcia:-)
i ja myślałam, że na 30- ste urodziny będę już miała maleństwo, a tu..:-(
niestety jak widać, nie zawsze można wszystko zaplanować..ale nie można tracić nadziei..,
a Wy jak długo się staracie?

Witaj Nulcia:-)
i ja myślałam, że na 30- ste urodziny będę już miała maleństwo, a tu..:-(
niestety jak widać, nie zawsze można wszystko zaplanować..ale nie można tracić nadziei..,
a Wy jak długo się staracie?

Alek!! My teraz mamy przymusową przerwę,niestety. W połowie września nasza kruszynka odeszła. Miałam zabieg i lekarz kazał czekać ,więc czekamy. I pomyśleć ,że na początku marca 2007 mieliśmy zostać rodzicami. Ale takie jest życie. Przed tym staraliśmy sie przez 4 mieśiące. Mam nadzieję,że następnym razem też tak szybkio się uda! Buźka.
Jak możesz,to podaj mi swój numer gg,bo czasem chciałabym z kimś porozmawiać. Jestem na tym forum od niedawna i nie do końca sie w tym odnajduje.

Alek!! My teraz mamy przymusową przerwę,niestety. W połowie września nasza kruszynka odeszła. Miałam zabieg i lekarz kazał czekać ,więc czekamy. I pomyśleć ,że na początku marca 2007 mieliśmy zostać rodzicami. Ale takie jest życie. Przed tym staraliśmy sie przez 4 mieśiące. Mam nadzieję,że następnym razem też tak szybkio się uda! Buźka.
Jak możesz,to podaj mi swój numer gg,bo czasem chciałabym z kimś porozmawiać. Jestem na tym forum od niedawna i nie do końca sie w tym odnajduje.

reklama
Do góry