reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cieszę się bardzo, że zdjęcia się Wam podobają:-) jak obiecałam- słoneczko przywiozłam- specjalnie dla nas tutaj, żeby nas ,,rozgrzewało'' do walki:tak: :-) :-D
Anuś 30-stka..30-stka..:-D i to z kwietnia..:-D

Moniś Kochana dla Ciebie cieplutki, słoneczny buziaczek :-)

A ja właśnie wróciłam ze stepu, troszkę odsapki i na 21 idziemy do kina na nowego Bonda:-)

miłego wieczorku dla Wszystkich:-)

reklama
Cieszę się bardzo, że zdjęcia się Wam podobają:-) jak obiecałam- słoneczko przywiozłam- specjalnie dla nas tutaj, żeby nas ,,rozgrzewało'' do walki:tak: :-) :-D
Anuś 30-stka..30-stka..:-D i to z kwietnia..:-D

Moniś Kochana dla Ciebie cieplutki, słoneczny buziaczek :-)

A ja właśnie wróciłam ze stepu, troszkę odsapki i na 21 idziemy do kina na nowego Bonda:-)

miłego wieczorku dla Wszystkich:-)

No witam moje kochane!! Stesknilam sie za wami !!!
Wpadlam tylko na chwilke, chcialam wam tylko powiedziec, ze dostalam wyniki badan tych z Anglii i z Polski. Bakteriologiczny i na chlamydie- NEGATYWNE!!! :-) A ten z Polski z histopatologii tez mam - zadnych guzow poliow itp. WSZYSTKO JEST OK!!! Poprostu endometrium troche bylo przerosniete, ale wszystko jest juz oczyszczone, @ byla wiec teraz czekam na owulacje...;-) A powinna sie pojawic w ciagu najlizszych trzech dni. Wiec zyczcie mi powodznia:tak:

Buziaki i pozdrawiam was serdecznie!!!:-D

Anuś:-)

Moniś buziaki dla Ciebie!! I tak ja Anusieńka pisze CZEKAMY NA CIEBIE!!! :-)

Majeczko jakie cudne wieśći!! Teraz tylko mocno kciuki zaciśnięte!!!! Cieszę sie ze Twój post takim optymizmem bije!!!! :-)

Wpadam na chwilkę aby się przywitać.
Miałam ciężką noc w pracy więc padam na nos a muszę pędzić na zakupy.Zaczynamy remont kuchni więc jestem stałym bywalcem marketów budowlanych:-) :-) :-) Aluś zdjęcia superkowe:-) Na którym dziewczynki wypatrzyły Twoją buźkę??? Ja nie widzę:-(
Pozdrawim Wszystkie 30 cieplutko:-) :-) :-)

Witam Was kochane
Alek - piękne zdjęcia, mam nadzieję że złapałaś słonka na całą zimę. Powiem Ci tylko że moje też się poczęło na urlopie więc bądź dobrej myśli. Zrelaksowany i odprężony organizm to jest czasem to czego staraczkom potrzeba.
Apropo zabobon - też leżałam na brzuchu ;-) - pomogło! :tak: I nie jestem pewna czy to taki zabobon, bo gdzieś czytałam że przy tyłozgięciu macicy (chyba) leżenie na brzuchu po stosunku jest jak najbardziej wskazane.

Majeczka - fantastyczne wieści, teraz to już z górki więc trzymam kciuki żeby się udało.

Antila
- mnie też czeka remont :-(. Na razie chcemy wymienić 2 okna a tyle jeszcze potrzeb..., a skarbonka pusta :-(. Wpakowaliśmy w to nasze mieszkanie już tyle kasy że głowa boli. Wciąż nie mam wielu mebli. Wraz z przyjściem kruszynki na świat to dopiero wydatki pójdą w górę ... echhhhh. Zaczynam od okien bo jak urodzi się dzidzia to muszę podnieść temperaturę w mieszkaniu a gaz nie tanieje wręcz odwronie. Nie będę Wam tu zrzędzić.
Pozdrawiam Was bardzo gorąco.

Lastrada remonty to jeden wielki koszmar,ale efekt bywa super.Zgadzam się z Tobą w 100% urządzanie mieszkania to studnia bez dna.W maju robiliśmy łazienkę prawie przez dwa miesiące jeździłam kąpać się u mamy:-) :-) :-) Ale wszystko powolutku da się zrobić.Teraz zastanawiam się, który pokój wybrać ostatecznie na sypialnię a który zostawić dla dzidzi( mam nadzieję, że kiedyś się przyda:-( )Dzisiaj będąc w markecie weszłam do sklepu z akcesoriami dla dzieci i aż mi dech zaparło z wrażenia.Ale postanowiłam, że jeszcze nie będę chodzić po takich sklepikach, aby nie zapeszyć:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Pozdrawiam

witam Wszystkich weekendowo:-)

dzień minął mi pracowicie- pranie, sprzątanie, zakupy i gotowanie:-D cóż..wakacje się skończyły..:tak: wracamy do rzeczywistości:-D

Majeczko cudownie, że tak wszystko się ładnie układa! teraz to już najlepsze przed Tobą- trzymam kciuki mocno!!:tak:

Antilka były jeszcze 2 zdjęcia, ale już wykasowałam, nie chciałam żeby za długo były w internecie, ale jak chcesz mnie obejrzeć to mogę jeszcze wrzucić na chwilkę;-)

Lastrada nie nastawiam się specjalnie na ten cykl, ale..nadziei nie tracę..:-) słoneczko dało mi podwójną dawkę optymizmu:tak:

Anuś uściski :-)

miłego wieczorku Kobitki..:-)
ja właśnie sącze sobie czerwone tunezyjskie winko Magon..mniam..mniam..;-)

reklama
Majeczko -witaj ,jestem podinnym nickiem pamietasz mnie Oliwke ,starałam sie 32 miesiace, trzymam za ciebie kciuki cały czas -Tobie tez sie uda:tak: :happy:

Do góry