reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja mam zawsze ten problem, że zdjęcia nie oddają przestrzeni-ja patrząc na nie przypominam sobie sytuację, ale wiem, że oglądająca je postronna osoba tego nie dostrzega:oo2: A ma to szcególne znaczenie, gdy fotografujemy przestrzeń ze znacznej wysokości. No, ale wspomnienia pozostają na zawsze:-):-)

reklama
Ja mam zawsze ten problem, że zdjęcia nie oddają przestrzeni-ja patrząc na nie przypominam sobie sytuację, ale wiem, że oglądająca je postronna osoba tego nie dostrzega:oo2: A ma to szcególne znaczenie, gdy fotografujemy przestrzeń ze znacznej wysokości. No, ale wspomnienia pozostają na zawsze:-):-)

Aleczku miło Cię poznać!! masz taką cieplutka buzinkę że nei dziwie sie Abdulowi ;)
Widoki cudne!!!!!!!!!!
Sensi no co Ty narazie nic nie gadaj bo tempka super!! I tak trzymać!!

Aleczku miło Cię poznać!! masz taką cieplutka buzinkę że nei dziwie sie Abdulowi ;)
Widoki cudne!!!!!!!!!!
Sensi no co Ty narazie nic nie gadaj bo tempka super!! I tak trzymać!!

Oluś witaj - zdjęcia są super !!!!! A Ty to napewno 30-stka? ;-)

Madziuś - pewnie ,ze się nei poddajemy - zobaczymy, pożyjemy - no cóż u nas juz te jajeczka nie takie jak u 25-latek

Sensi, Wikkuś,Antilka, Vonka - buziaczki

Moniś - niektóre nowe dziewczyny Cię nie znają ale mam nadzieję,że już niedługo....:tak::-D - czekamy z Madziujką i Alkiem ( wiem,ze czytasz - więc pozdrawiam S.)

Oluś witaj - zdjęcia są super !!!!! A Ty to napewno 30-stka? ;-)

Madziuś - pewnie ,ze się nei poddajemy - zobaczymy, pożyjemy - no cóż u nas juz te jajeczka nie takie jak u 25-latek

Sensi, Wikkuś,Antilka, Vonka - buziaczki

Moniś - niektóre nowe dziewczyny Cię nie znają ale mam nadzieję,że już niedługo....:tak::-D - czekamy z Madziujką i Alkiem ( wiem,ze czytasz - więc pozdrawiam S.)

Aleczku zdjęcia mnie urzekły, śliczne:laugh2: :laugh2: Od razu zrobiło się cieplutko i tak jakoś...egzotycznie na naszym wątku. Buźka dla Ciebie :happy: :happy:

reklama
Aleczku zdjęcia mnie urzekły, śliczne:laugh2: :laugh2: Od razu zrobiło się cieplutko i tak jakoś...egzotycznie na naszym wątku. Buźka dla Ciebie :happy: :happy:

Do góry