reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zuzanka, Wielki GRATKI!!! Zbieraj wypraweczkę :-).
Narobilyscie mi smaka tymi obiadkami , a mnie sie zachcialo ziemniaczkow z solą i masełkiem .

Zuza no właśnie ja tu o problemach jelitowych.. a tu taka wiadomość!!!! około roku czyli ze w każdej chwili możecie dostać telefon ze 'proszę przyjechać'??? ale emocje!!!!! super!!!!!! widzę normalnie jaka chodzisz uśmiechnięta :tak: wiesz co ja myślę??? albo nie.. nie powiem.. powiem jak już efekt zobaczę ;-) (już normalnie widzę Jaśka jak biega po domu ;-):tak:)
Muma ślicznie.. tak bajecznie.. teraz to tylko choinka, mikołaj i wigilia - taki klimat, nie??? :-) aaa to wózek z Olusiem w wiatrołapie stoi??? co to ten wiatrołap jest??? :baffled: bo ja tam nic nie widzę.. hmmm jestem ze wsi ale wiatrołap mi się z czym innym kojarzył.. eee dobra koniec dalszej kompromitacji :-):zawstydzona/y: ;-)

Gatto a Wy do św. Antoniego jeździcie teraz???:sorry2:

UWAGA NEWS:
Właśnie mi katiuszka odpisała na smsa, ze wciąż jest w szpitalu i już 3 godziny czeka na usg !!!:angry: Po usg powiedzą co dalej, czy do domu czy wywoływanie porodu :szok::-)
Da znać jak się coś dowie :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ani@k wiatrołap jest w chałupie , to taki jakby przedpokój co łapie wiatr żeby do salonu nie wpadał ;-):-D
Na zdjęciu jeszcze panicz na podjeździe stał ;-)

kurcze w anglii to rzeczywiście mają podejście takie że aaa bez komentarza.. ciekawo ile księżna Kate czekała na usg :angry::crazy:

Katiuszka pewnie ma ciśnienie sięgające pod niebo! :no: masakra!!!!

reklama
No dokładnie, ale Kasia da radę :tak: Ważne, że się nią zajęli i to usg u nich będzie mieć:tak:
Jakoś czuję, ze bez Julka to ona już nie wróci ;-)

Narazie uciekam do garów, jak cokolwiek się dowiem to napiszę:tak:
Buziaki

Do góry