reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej Dziewczyny,

z tych emocji chyba sama urodzę przed terminem. Dziś sie fatalnie czuję tam na dole.
Moja koleżanka dzisiaj rodzi na Syberii (w Lublinie), ciąża już po terminie i przestażałe łozysko miała już od 1,5 tygodnia, ale do szpitala wzieli ją dopiero wczoraj.
Biedna spłakała się wczoraj bardzo. Do szpitala nie ma już przyjęć, mąż nie może wejść, w dodatku wczoraj przeżyła poród 16 latki, która podobno darła się w niebo głosy.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny rodzące.

Zuzka gratuluję.

MUMA na prezydenta!!!!!!!

reklama
Gatto a mogłabym Cię prosić o coś??? o przekazanie Mu czegoś??? jak tylko się zgodzisz.. szepnij Mu proszę ze 'dziękuję i proszę o dalszą opiekę' :sorry2::zawstydzona/y:

dostałam dziś sms'a od koleżanki z liceum.. napisała mi ze we wrześniu zostanie mamą :-) i ze jeszcze inna dziewczyna z naszej klasy z lo też :-) i że ponoć 2013 będzie najbardziej płodnym rokiem :-)

także dziewczynki ja myśle ze niedługo wszystkie testy pokażą II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny, mam szpital w mieszkaniu.

W jednym pokoju porodówka, w drugim oddział zakaźny (Mąż chory)

I informacja z ostatniej chwili: kolejna kolezanka pojechała z bólami na porodówkę na Syberii (w Lublinie). Co za dzień....oby go tylko spokojnie przetrwać. Ani@k masz rację z tym 2013.

BTW,dziś chyba jakiś porodowy dzień.
Odbieram same telefony i smsmy z pytaniem czy to już??
Nie wiem co jest grane, czy ludzie coś wyczuwają że mam się zbierać:(

ciekawe jak katiuszka??

Ostatnia edycja:
katiuszka to właściwie juz rodzić możesz skoro łożysko stare- chociaż się dziwię że nie wzięli Ciebie na oddział no ale tam zawsze inaczej

Ani@k gratuluję :):) z tym mleczkiem uważaj jak masz potrzebę to pij ale nic na siłę bo można dostać skazę białkową :szok::szok::szok::szok: tak mnie ostrzegła ginka, mówiła że niektóre kobiety odrzuca od poczatku na mleko i to właśnie znaczy że nie przyswoją i mogą dostać uczulenie a z kolei jak masz smaka to jedz do woli ja sama na poczatku wsinałam non stop trawożki i jogurty:)

Ani@k gratuluję :):) z tym mleczkiem uważaj jak masz potrzebę to pij ale nic na siłę bo można dostać skazę białkową :szok::szok::szok::szok: tak mnie ostrzegła ginka, mówiła że niektóre kobiety odrzuca od poczatku na mleko i to właśnie znaczy że nie przyswoją i mogą dostać uczulenie a z kolei jak masz smaka to jedz do woli ja sama na poczatku wsinałam non stop trawożki i jogurty:)

Lopop
racja. Ale ja to przez całą ciążę wypijałam szklankę mleka, pijąc zdrowie dziecka przechylając szklankę do dna:)
Teraz przeszłam na kozie, bo podobno nie uczula.

A to wszystko na starość, coby mniej łamało w kościach:)

Ostatnia edycja:
Melduje ze cisza a jak sie cos dowiem to Wam zaraz powiem :-) Sa dwa wyjscia : albo rodzi Julka albo zaraz tu wpadnie;-)

Ani@k -lepiej Ci zoladkowo ?

Ostatnia edycja:
Gatto kiedyś moze uda mi się osobiście.. włochy to moje marzenie :sorry2: :********
Lopop no właśnie nie wiem czy to uczulenie czy moze taka jakaś 'jelitówka' czy coś.. wiecie że słyszałam ze gospodarze (ja akurat o okolicach białegostoku słyszałam) aby mieć 'czyste' mleko, takie bez bakterii - wlewają do mleka ACE???? :szok: i weź tu człowieku się napij mleka.. dla zdrowotności..:wściekła/y::angry::crazy:
Muma dzięki.. narazie czuję różne bulgoty.. boję się iść na kibelek.. sikam co jakiś czas ale to drugie czeka.. :zawstydzona/y:
Aaronka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o a jak u Was????

reklama
Też jestem po 30tce i bardzo chciałabym mieć dzidzię, ciągle nad tym pracuje, próbowałam w różnych szpitalach w Warszawie, można poczytać o tym tutaj

Ostatnia edycja:
Do góry