No i ja na kawie :-)! Już się wyleżałam i na targach byłam i znow leżałam i teraz na kawie jestem
. Pewnie myslałyście , że znow mnie wcięło ;-).
Lopop, Wielkie, Wielkie GRATULACJE !!! Ale nas wytrzymalas babo ! Ale najważniejsze , że wszystko ok i nam to oznajmiłaś :-).
Tasza, ja mam też pare spraw nie uregulowanych i moim znajomym wcale sie nie spieszy je uregulować, ale co ma wisiec nie utonie.
Katiuszka, nie denerwuj sie i nie daj sie zbyc w szpitalu, albo lepiej wk....j sie na maxa to moze akcja się zacznie sama. Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje, że wrócicie już wszyscy razem do domku!
Zuzanka, no toś mnie podłamała tym swoim wynikiem TSH
. To mnie pewnie zejdzie z 10 lat zanim mi tsh spadnie z 18 do 2
. Ja ide za 10 dni na badanie wiec zobaczymy, bede wtedy po 75.
Ani@k, płaczko nasza kochana :-), pojedz ciemnej czekolady , troszke parcie ci zatrzyma a i magnezu dostarczy.
Caterina, Szyszunia, wiecie, że według naszej zasady poki @ jeszcze nie ma to jestescie w ciąży!!! Więc dbać o siebie dziewczynki.
Kasica, widzisz, nie jest najgorzej i będzie napewno lepiej.
Aleksis, DAVVERO!!!
Muma, Ty już tu musisz na wątku dożywocie spędzić. Nawet jak będziesz miala 99 lat to musisz być na staraczkach po 30-ce :-)! Bez Ciebie sie nie obędzie !!!
A ja nie mam okresu
, dzis 29 dzien i zaczynam trząś portkami. Mam nadzieje , że to euthyrox namieszal a nie wpadłam w wieku 36 lat
.