reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziekuje wam dziewczynki za wyrazy uznania dla mojej dzielnosci i za dalsze trzymanie kciukow:-) A do roboy na pewno sie wezme jak tylko sie wylecze...:tak:

Ausienko - TAK zabieg byl 20.10 na Krzyckiej . A dlaczego pytasz? i w ogole co u ciebie - jak twoje staranka?

Dziekuje wam dziewczynki za wyrazy uznania dla mojej dzielnosci i za dalsze trzymanie kciukow:-) A do roboy na pewno sie wezme jak tylko sie wylecze...:tak:

Ausienko - TAK zabieg byl 20.10 na Krzyckiej . A dlaczego pytasz? i w ogole co u ciebie - jak twoje staranka?

Witajcie Dziewczyny Kochane:-)

Lastrado - dziękuję Ci za próbę postawienia mnie do pionu:tak: . Już jest dobrze, przestałam się użalać:happy:

Sensi - jak zwykle masz rację:tak: Dziękuję. Dobrze, że jesteś:happy:

Wikka - jak tam Twoje sprawy?.....Nie chcesz chyba nas odstawić na boczny tor? Pamiętaj, że my tu za Tobą tęsknimy:tak: :tak:

Lapisku, Majeczko, Anusieńko - ściskam Was mocno.:happy:

reklama
Witajcie Dziewczyny Kochane:-)

Lastrado - dziękuję Ci za próbę postawienia mnie do pionu:tak: . Już jest dobrze, przestałam się użalać:happy:

Sensi - jak zwykle masz rację:tak: Dziękuję. Dobrze, że jesteś:happy:

Wikka - jak tam Twoje sprawy?.....Nie chcesz chyba nas odstawić na boczny tor? Pamiętaj, że my tu za Tobą tęsknimy:tak: :tak:

Lapisku, Majeczko, Anusieńko - ściskam Was mocno.:happy:

Do góry