reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziekuje wam dziewczynki za wyrazy uznania dla mojej dzielnosci i za dalsze trzymanie kciukow:-) A do roboy na pewno sie wezme jak tylko sie wylecze...:tak:

Ausienko - TAK zabieg byl 20.10 na Krzyckiej . A dlaczego pytasz? i w ogole co u ciebie - jak twoje staranka?

no proszę to ja musiałam na doktorka czekać na kontrolę bo wlasnie go anestezjolog zawołał na salkę !!!!hihi szkoda bo moglabym Cię odwiedzić zaraz po wybudzeniu !!! Ale szybciutko doktor zrobił - z 10 minut wszystko trwało jak sobie słodko spalaś.pozdrawiam

reklama
Dziekuje wam dziewczynki za wyrazy uznania dla mojej dzielnosci i za dalsze trzymanie kciukow:-) A do roboy na pewno sie wezme jak tylko sie wylecze...:tak:

Ausienko - TAK zabieg byl 20.10 na Krzyckiej . A dlaczego pytasz? i w ogole co u ciebie - jak twoje staranka?

no proszę to ja musiałam na doktorka czekać na kontrolę bo wlasnie go anestezjolog zawołał na salkę !!!!hihi szkoda bo moglabym Cię odwiedzić zaraz po wybudzeniu !!! Ale szybciutko doktor zrobił - z 10 minut wszystko trwało jak sobie słodko spalaś.pozdrawiam

Witajcie moje drogie!Wszystkie!
Vonko, Wikka-
całuski siostry:-D

Od rana wpadłam w wir pracy. Jutro mam straszną:szok: kontrolę. Ale dam radę:happy: bo to nie pierwszyzna:happy:. jestem wzorowym pracownikiem;-);-)

Dziewczynki moje drogie, Vonko w szczególności. Od wczoraj jestem pewna ,że cuda się zdarzają.
Nie, nie jestem zafasolkowana-bo cuda zdarzają się w czasie wiarygodnym, a nie tuż po @;-).

Ale trzeba mocno wierzyć i ufać Bogu, a to co niemożliwe stanie się.I nawet kiedy nam się wydaje, że modlitwa już niczego nie zmieni-NIE WOLNO zwątpić. wiara góry przenosi. TO PRAWDA!!!!!!!!!!!

Witajcie moje drogie!Wszystkie!
Vonko, Wikka-
całuski siostry:-D

Od rana wpadłam w wir pracy. Jutro mam straszną:szok: kontrolę. Ale dam radę:happy: bo to nie pierwszyzna:happy:. jestem wzorowym pracownikiem;-);-)

Dziewczynki moje drogie, Vonko w szczególności. Od wczoraj jestem pewna ,że cuda się zdarzają.
Nie, nie jestem zafasolkowana-bo cuda zdarzają się w czasie wiarygodnym, a nie tuż po @;-).

Ale trzeba mocno wierzyć i ufać Bogu, a to co niemożliwe stanie się.I nawet kiedy nam się wydaje, że modlitwa już niczego nie zmieni-NIE WOLNO zwątpić. wiara góry przenosi. TO PRAWDA!!!!!!!!!!!

A tak poza tym witam wszystkich

MAjeczko , Lapisku ja po laparoskopii czekam na @ , wynik wyszedł dobry- pacjent będzie żył :-D

Moniś czekamy - wiem ,ze internet szwankuje w sensie neostrady ...:no:

Vonko ,wikka - pozdrawiam

Sensi - a co to za kontrola? dasz radę napewno - trzymam kciuki

A tak poza tym witam wszystkich

MAjeczko , Lapisku ja po laparoskopii czekam na @ , wynik wyszedł dobry- pacjent będzie żył :-D

Moniś czekamy - wiem ,ze internet szwankuje w sensie neostrady ...:no:

Vonko ,wikka - pozdrawiam

Sensi - a co to za kontrola? dasz radę napewno - trzymam kciuki

Anuś! będą kontrolować jak ja kontrolowałam pewien zakład :baffled:, jakie postępowanie administracyjne wdrożyłam i jak egzekwowałam zalecenia-czyli w skrócie, czy "papiery" mam w porządku. A potem "wizja lokalna" i weryfikacja tego co jest w papierach z rzeczywistością-cała prawda wyjdzie na jaw:-):-)

Anuś! będą kontrolować jak ja kontrolowałam pewien zakład :baffled:, jakie postępowanie administracyjne wdrożyłam i jak egzekwowałam zalecenia-czyli w skrócie, czy "papiery" mam w porządku. A potem "wizja lokalna" i weryfikacja tego co jest w papierach z rzeczywistością-cała prawda wyjdzie na jaw:-):-)

rety !!!!!!!kontrolują kontrolujących???:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama

rety !!!!!!!kontrolują kontrolujących???:szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry