reklama
Dziewczyny patrzcie jakie cudo!!!!!!!!!! Smoczek szwedzkiej firmy ELODIE DETAILS z motywem Crosseyed Jolly Black
kok.o
Fanka BB :)
bionda śliiiczne! :-) dziekuje :-)
Gatto alee czaaaaaaaaaaaadd !!!
aaronka gratulacje!! ;-):-)
Gatto alee czaaaaaaaaaaaadd !!!
aaronka gratulacje!! ;-):-)
Ja to już nie wiem jak przepraszać normalnie ... najpierw kok.o -dołączam do zapominalskich i palę się ze wstydu : oczywiście wiesz że życzę ci tylko tego co najlepsze !!! a że na szarym końcu to już inna sprawa - gwarantuję jednak że życzenia nawet te spóźnione nie tracą mocy - więc przyjmij je proszę od ostatniej łajzy
druga moja gafa dotyczy aaronki - zapomniałam ze ona też brzuchata i zapomniałam przesłać głaski dla brzusia - wybacz(a właściwie wybaczcie mi proszę )
Czy już wystarczająco się skompromitowałam ?
życzę wszystkim miłego dnia ...i zapraszam (te mogące oczywiście) na kawkę - pozostałe na soczek ...
muma - ja dzisaij też cukinię maltretowałam ale trochę inaczej ;-) : cebula, kiełbaska, papryka, pieczarki , cukinia, przecier pomidorowy ... taki alla bigosoleczo
zuzanka- wpadaj na cukinię !!
druga moja gafa dotyczy aaronki - zapomniałam ze ona też brzuchata i zapomniałam przesłać głaski dla brzusia - wybacz(a właściwie wybaczcie mi proszę )
życzę wszystkim miłego dnia ...i zapraszam (te mogące oczywiście) na kawkę - pozostałe na soczek ...
muma - ja dzisaij też cukinię maltretowałam ale trochę inaczej ;-) : cebula, kiełbaska, papryka, pieczarki , cukinia, przecier pomidorowy ... taki alla bigosoleczo
zuzanka- wpadaj na cukinię !!
Ani@k
Fanka BB :)
już mam suwaczek - zauważcie, że w tonacji moich bezkolorowych preferencji
ja chyba nie rozumiem.. tzn ze wcale nie jest niebieski i że wcale nie na chłopaka??? i ten Twój niebieski suwaczek to taki żart???
Moje pierwsze zrobione w 3D .
Bionda a Ty aparatem w 3D je robiłas??? czy po kursie na 'majsterkowanie komputerowe'???
Dziewczyny patrzcie jakie cudo!!!!!!!!!! Smoczek szwedzkiej firmy ELODIE DETAILS z motywem Crosseyed Jolly Black
oj... ja bym takiego dziecku nie kupiła..
Kochana!!!!! mistrzem kompromitacji jestem JA!!!!!! i Ty mi tytułu nie podkradaj, ok!!!!!!!
Muma :*****
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
bionda kochana :***jak ja za Tobą się stęskniłam ;-)rysunek piękny!
Gatto smoczek bomba jakby moje małe wściekłe dziecie by było to bym mu je wkładała ,żeby wszyscy wiedzieli,że to mały szkodnik a nie małe piękne grzeczne
Ani@k kochana ,ale z reguły pamiętasz o wszystkich i wszystkim
aaronka no suwaczek ewidentnie na małego mężczyznę ustawiłaś sobie :-)
kok.o ja jeszcze nie wiem jak to jest i nie przechodziłam,ale tak jak pisze Muma na początku jest mało a później już kilka razy dziennie ,moje siostry pamiętam jak mi opowiadały no i koleżankę ostatnio miałam ciężarną (miałam bo urodziła miesiąc temu) to też mi opowiadała
Gatto smoczek bomba jakby moje małe wściekłe dziecie by było to bym mu je wkładała ,żeby wszyscy wiedzieli,że to mały szkodnik a nie małe piękne grzeczne
Ani@k kochana ,ale z reguły pamiętasz o wszystkich i wszystkim
aaronka no suwaczek ewidentnie na małego mężczyznę ustawiłaś sobie :-)
kok.o ja jeszcze nie wiem jak to jest i nie przechodziłam,ale tak jak pisze Muma na początku jest mało a później już kilka razy dziennie ,moje siostry pamiętam jak mi opowiadały no i koleżankę ostatnio miałam ciężarną (miałam bo urodziła miesiąc temu) to też mi opowiadała
Ale dzień, tylko pada...
Nie powiem, abym narzekała. Ale kawy nie za bardzo mogę popijać, a dzisiaj strzeliłabym sobie taką solidną.
Gatto ten smoczek jest okropny Już wolę by moje rączkę wcinało niż miało takiego wamp smoka A tak serio, to nie wiem czy nam się uda, ale w ogóle smoka nie planujemy
bzz ne przejmuj się...już 12 tydzień, a brzucha brak - więc norma, jak nie widać, to się w oczy i pamięć nie rzuca
zuzanka wydaje mi się, że będzie chłopiec. Ale nie zasmucę się jak okaże się, że będzie dziewczynka. Najwyżej kolorek zmienię
Lecę pokroić sałatkę jarzynową na kolację
Całusy dla Was wszystkich:*:*:*:*
Nie powiem, abym narzekała. Ale kawy nie za bardzo mogę popijać, a dzisiaj strzeliłabym sobie taką solidną.
Gatto ten smoczek jest okropny Już wolę by moje rączkę wcinało niż miało takiego wamp smoka A tak serio, to nie wiem czy nam się uda, ale w ogóle smoka nie planujemy
bzz ne przejmuj się...już 12 tydzień, a brzucha brak - więc norma, jak nie widać, to się w oczy i pamięć nie rzuca
zuzanka wydaje mi się, że będzie chłopiec. Ale nie zasmucę się jak okaże się, że będzie dziewczynka. Najwyżej kolorek zmienię
Lecę pokroić sałatkę jarzynową na kolację
Całusy dla Was wszystkich:*:*:*:*
reklama