reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

WITAJCIE KOCHANIEŃKIE!!!

Boziu, alez mi brakuje gadania z Wami na bieząco:-( tak od samego rana:-(
Dobrze że przynajmniej z małym opóźnieniem mogę poczytać co u Was.

Co do ślubów to niedawno obchodzilismy nasżą rocznicę :happy: :happy:
Monik życze spokojnych (o ile to możliwe) przygotowań:-D a te mdłości niech idą precz!!! Ewentualnie na czas dla Ciebie niezbędny mogę je przejąć na siebie;-) żeby Cię przynajmniej na ślubnym kobiercu nie rozpraszały :laugh2: :laugh2:

Sensi ja też mam nadzieję, że to plamienie było tylko incydentalne. Wierzę że jutrzejsza wizyta u ginki rozwieje Twoje niepokoje :tak: :tak:
Ciepłe myśli dla Ciebie i fasolinki :-) :-) :-)

Ewo och widze, że Ty pracowita dziewczynka jesteś :tak: :tak: Nie zapomnij tylko o płodniakach :cool2: :cool2:
U mnie przygotowania do świąt są w powijakach. Choinkę ubierzemy dopiero w niedzieję. W sobotę mam do przygotowania imrezę z teściami w roli głównej:eek: , więc wcześniej i tak nie damy rady.
Poza tym na święta wyjezdzamy do moich rodziców :happy: :happy: :cool2: z czego razem z mężem bardzo się cieszymy:laugh2: :laugh2:

Najko widze że juz niebawem przekonamy się czy dołączysz do Monik w sierpnióweczkach. Trzymam mocno kciuki za Twoje dwie kreseczki i z całego serca życzę ci "sierpnia07"

Carioca gdyby ten cyklokazał sie "owocny" to rzeczywiście i ja miałabym spore szanse załapać się na sierpień. :tak: :tak: Pomyslałam sobie że byłoby fajnie: ja z sierpnia, mój mąz z sierpnia i.....dzidzia tez by się ładnie wstrzeliła :confused: Mało tego...jakby się udało to może byłyby 3 lwy....:cool2: .
No z tymi lwami to sie chyba zagalopowałam :-p
W każdym razie byłoby pięknie.:tak: Ale jak znam życie to........nie wiem:sick: Póki co objawów żadnych nie mam:no: :no: Co dziwne, bo nawet cysie mnie wogóle nie bolą :no: :no: Zawsze przed @ nawet na 5-7 dni:szok: bolą mnie koszmarnie, nie dam sie dotknąć. Teraz nic.:confused:

Antilko jestem pełna podziwu dla Twojego zawodowego uniwersalizmu (3w1) Twój szef to musi byc szczęściarz :cool2:

Czy ktos wie co słychać u Aleczka?? Daaaaaawnojej tu nie widziałam.

POZDRAWIAM SERDECZNIE I CIEPLUTKO WSZYSTKIE 30-STECZKI

reklama
Witam was w zimowy wieczorek..

Jakos tak smutno i zimno mi dzisiaj ale robota czeka bo swieta tuz tuz a tu mieszkanko nie wysprzatane jeszcze no i pouczyc sie wreszcie musze...Dobrze ze chociaz prezenty mam porobione i nawet juz zapakowane:tak: Smutno mi bo sama siedze i mysle -chyba za duzo mysle... Ten cykl to juz chyba na straty pojdzie bo naprawde zle sie czuje mam caly czas skurcze @-owe i okropne @-owe bole plecow. :-( chociaz @ juz nie ma ..Biore sobie globulinki ale tak sobie mysle ze moze jednak cos jest nadal nie tak po tym calym HSG..
Oj , Swieta ida a we mnie za grosz optymizmu:zawstydzona/y: Dobrze ze wy chociaz jestescie dobrej mysli.

Monik zycze ci cudownych zaslubin - a mulinkami sie nie przejmuj -dzidzia zwraca na siebie uwage ;-) lekarze mowia ze mdlosci to dobry objaw ciazowy bo swiadczy o wysokim progesteronie, ktory jest za te mdlosci odwiedzialny a to z kolei swiadczy ze ciaza rozwija sie dobrze.

Antilko dziekuje za przepiekne zyczonko Bozonarodzeiowe...oby sie spelnilo...

Czy ktos wie co słychać u Aleczka?? Daaaaaawnojej tu nie widziałam.

witajcie Kochane..
ja jestem cały czas..tylko tak bardziej ,,w ukryciu''... ale czytam Was na bieżąco i trzymam kciuki mocno!!
u mnie bez zmian.., trochę mało nadziei na lepsze..dzisiaj mam imieniny i wszyscy w pracu życzyli mi licznego potomstwa..wiem, że chcieli dobrze.., ale..:-(
smutno Kobitki i tyle..
trzymajcie się dzielnie chociaż Wy!
buziaki

Dobry Wieczór:-)
Monik już tylko parę dni i będziesz zaobrączkowana:tak: spokojnych przygotowań życzę
Sensi wstrętna ta nadżera, tak Cię wystraszyć:no:
Najka trzymam kciuki za testowanko:happy:
Vonko gdy jestem mu potrzebna to docenia, gdy przychodzi czas wypłaty to już mniej:wściekła/y: Ja też jestem sierpniowym lewkiem:-)
Majeczko życzenia zawsze się spełniają tylko nie zawsze natychmiast:happy:
Ewo ja choinki kupuję w doniczkach a na wiosnę sadzę na działce 2 z4 przyjęły się:tak:
Carioca bezkarnego całowanka się zachciało pod jemiołą:-D :-D :-D
Aluś nie bądź smutna tylko wykorzystuj płodniaki, co i ja zaraz uczynię (z moimi cyklami to różnie bywa)tylko niech mój M wróci;-)

Aleczku spoznioone nieco ale bardzo szczere serdeczne zyczenia imieninkowe!!1 Duzo zdrowka i selnienia wszytskich najskrytszych marzen

Oluś pozwoliłam sobie na późnego nocnego smska. mam nadzieję ,ze jeszcze nie spałaś

Wiem co czułaś cały dzień - mnie też było dziś przykro ;( :(

Ale wierzmy w nowy dzień.;-)

Majeczko witaj

pozdrowienia dla wszystkich

Vonko,ja wierze w ciebie i mam wielka nadzieje,ze dolaczysz jeszcze do sierpniowek ( choc wolalabym cie we wrzesniowkach)...
moja biedna choinka ciagle tylko do polowy ubrana,bo dzis wrocilam z pracy po 20tej zrobilam szybki obiad, sprawdzam e-mail'e i odpisuje tu na forum,no i jest juz 21h40.... zaraz wezme prysznic i ide spac... kazalam Joe mnie obudzic jak wroci na przytulanko.....
Monik, udanego wesela i dolacz fotki...
Sensi, mi praca absolutnie nie przeszkadza w mysleniu.... nie mam jej tak duzo tylko okropnie dlugie godziny,ale dobrze,bo wiecej pieniedzy wpada... uwazaj podczas przytulanek i tylko pozazdroscic ci braku nudnosci, po migrenie to jest pierwsza rzecz jakiej boje sie na poczatku ciazy, po prostu nienawidze wymiotowac lub miec uczucia jakbym miala ( glupio pisze,bo chyba nie ma takiej osoby coby lubila te przypadlosc....lol...)
Najka, jeszcze nic straconego na sierpniowke,bo test mogl wyjsc mimo wszystko negatywny... obserwuj ...
Antila
, moje podworko za male,zeby sadzic wiecej choinek, mam juz jedna wielgasna... ale sztuczna tez wyglada ok... jeszcze chce dokupic gwiazde betlejemska - kwiat- ale zywego tym razem...
Carioca,Majeczka i reszta staraczek oby fasolka sie szybko zagniezdzila.....

Witajcie kochaniutkie!!:happy::happy:
Ale się wczoraj rozpisałyście:tak:-tak jest zawsze, kiedy mnie nie ma przy neciku:baffled::baffled:
Dzisiaj wstałam po 5:tak::tak:-mam trochę schizę, bo szybciutko pobiegłam do łazienki, żeby sprawdzić, czy jakieś krwisko się niepojawia, ale NIE!!. no i zmierzyłam-z ciekawości temperaturkę: 37,1;-)
Jestem chyba podbuzowana tą dzisiejszą wizytą u Pani gin, bo ma być to pierwsze spotkanie z fasolą:-):-):-)
A jeżeli chodzi o mój termin, to wg. jednych kalkulatorów 28 lipca (to urodziny mego męża:happy::happy::happy:), wg. innych:30 lipca:happy:, a ciekawe co powie usg:confused::confused::confused: Niewykluczone, że też będę sierpniówką:tak::happy:

reklama
Do góry