reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

WITAJCIE KOCHANIEŃKIE!!!

Boziu, alez mi brakuje gadania z Wami na bieząco:-( tak od samego rana:-(
Dobrze że przynajmniej z małym opóźnieniem mogę poczytać co u Was.

Co do ślubów to niedawno obchodzilismy nasżą rocznicę :happy: :happy:
Monik życze spokojnych (o ile to możliwe) przygotowań:-D a te mdłości niech idą precz!!! Ewentualnie na czas dla Ciebie niezbędny mogę je przejąć na siebie;-) żeby Cię przynajmniej na ślubnym kobiercu nie rozpraszały :laugh2: :laugh2:

Sensi ja też mam nadzieję, że to plamienie było tylko incydentalne. Wierzę że jutrzejsza wizyta u ginki rozwieje Twoje niepokoje :tak: :tak:
Ciepłe myśli dla Ciebie i fasolinki :-) :-) :-)

Ewo och widze, że Ty pracowita dziewczynka jesteś :tak: :tak: Nie zapomnij tylko o płodniakach :cool2: :cool2:
U mnie przygotowania do świąt są w powijakach. Choinkę ubierzemy dopiero w niedzieję. W sobotę mam do przygotowania imrezę z teściami w roli głównej:eek: , więc wcześniej i tak nie damy rady.
Poza tym na święta wyjezdzamy do moich rodziców :happy: :happy: :cool2: z czego razem z mężem bardzo się cieszymy:laugh2: :laugh2:

Najko widze że juz niebawem przekonamy się czy dołączysz do Monik w sierpnióweczkach. Trzymam mocno kciuki za Twoje dwie kreseczki i z całego serca życzę ci "sierpnia07"

Carioca gdyby ten cyklokazał sie "owocny" to rzeczywiście i ja miałabym spore szanse załapać się na sierpień. :tak: :tak: Pomyslałam sobie że byłoby fajnie: ja z sierpnia, mój mąz z sierpnia i.....dzidzia tez by się ładnie wstrzeliła :confused: Mało tego...jakby się udało to może byłyby 3 lwy....:cool2: .
No z tymi lwami to sie chyba zagalopowałam :-p
W każdym razie byłoby pięknie.:tak: Ale jak znam życie to........nie wiem:sick: Póki co objawów żadnych nie mam:no: :no: Co dziwne, bo nawet cysie mnie wogóle nie bolą :no: :no: Zawsze przed @ nawet na 5-7 dni:szok: bolą mnie koszmarnie, nie dam sie dotknąć. Teraz nic.:confused:

Antilko jestem pełna podziwu dla Twojego zawodowego uniwersalizmu (3w1) Twój szef to musi byc szczęściarz :cool2:

Czy ktos wie co słychać u Aleczka?? Daaaaaawnojej tu nie widziałam.

POZDRAWIAM SERDECZNIE I CIEPLUTKO WSZYSTKIE 30-STECZKI

reklama
Witam was w zimowy wieczorek..

Jakos tak smutno i zimno mi dzisiaj ale robota czeka bo swieta tuz tuz a tu mieszkanko nie wysprzatane jeszcze no i pouczyc sie wreszcie musze...Dobrze ze chociaz prezenty mam porobione i nawet juz zapakowane:tak: Smutno mi bo sama siedze i mysle -chyba za duzo mysle... Ten cykl to juz chyba na straty pojdzie bo naprawde zle sie czuje mam caly czas skurcze @-owe i okropne @-owe bole plecow. :-( chociaz @ juz nie ma ..Biore sobie globulinki ale tak sobie mysle ze moze jednak cos jest nadal nie tak po tym calym HSG..
Oj , Swieta ida a we mnie za grosz optymizmu:zawstydzona/y: Dobrze ze wy chociaz jestescie dobrej mysli.

Monik zycze ci cudownych zaslubin - a mulinkami sie nie przejmuj -dzidzia zwraca na siebie uwage ;-) lekarze mowia ze mdlosci to dobry objaw ciazowy bo swiadczy o wysokim progesteronie, ktory jest za te mdlosci odwiedzialny a to z kolei swiadczy ze ciaza rozwija sie dobrze.

Antilko dziekuje za przepiekne zyczonko Bozonarodzeiowe...oby sie spelnilo...

Czy ktos wie co słychać u Aleczka?? Daaaaaawnojej tu nie widziałam.

witajcie Kochane..
ja jestem cały czas..tylko tak bardziej ,,w ukryciu''... ale czytam Was na bieżąco i trzymam kciuki mocno!!
u mnie bez zmian.., trochę mało nadziei na lepsze..dzisiaj mam imieniny i wszyscy w pracu życzyli mi licznego potomstwa..wiem, że chcieli dobrze.., ale..:-(
smutno Kobitki i tyle..
trzymajcie się dzielnie chociaż Wy!
buziaki

Dobry Wieczór:-)
Monik już tylko parę dni i będziesz zaobrączkowana:tak: spokojnych przygotowań życzę
Sensi wstrętna ta nadżera, tak Cię wystraszyć:no:
Najka trzymam kciuki za testowanko:happy:
Vonko gdy jestem mu potrzebna to docenia, gdy przychodzi czas wypłaty to już mniej:wściekła/y: Ja też jestem sierpniowym lewkiem:-)
Majeczko życzenia zawsze się spełniają tylko nie zawsze natychmiast:happy:
Ewo ja choinki kupuję w doniczkach a na wiosnę sadzę na działce 2 z4 przyjęły się:tak:
Carioca bezkarnego całowanka się zachciało pod jemiołą:-D :-D :-D
Aluś nie bądź smutna tylko wykorzystuj płodniaki, co i ja zaraz uczynię (z moimi cyklami to różnie bywa)tylko niech mój M wróci;-)

Aleczku spoznioone nieco ale bardzo szczere serdeczne zyczenia imieninkowe!!1 Duzo zdrowka i selnienia wszytskich najskrytszych marzen

Oluś pozwoliłam sobie na późnego nocnego smska. mam nadzieję ,ze jeszcze nie spałaś

Wiem co czułaś cały dzień - mnie też było dziś przykro ;( :(

Ale wierzmy w nowy dzień.;-)

Majeczko witaj

pozdrowienia dla wszystkich

Vonko,ja wierze w ciebie i mam wielka nadzieje,ze dolaczysz jeszcze do sierpniowek ( choc wolalabym cie we wrzesniowkach)...
moja biedna choinka ciagle tylko do polowy ubrana,bo dzis wrocilam z pracy po 20tej zrobilam szybki obiad, sprawdzam e-mail'e i odpisuje tu na forum,no i jest juz 21h40.... zaraz wezme prysznic i ide spac... kazalam Joe mnie obudzic jak wroci na przytulanko.....
Monik, udanego wesela i dolacz fotki...
Sensi, mi praca absolutnie nie przeszkadza w mysleniu.... nie mam jej tak duzo tylko okropnie dlugie godziny,ale dobrze,bo wiecej pieniedzy wpada... uwazaj podczas przytulanek i tylko pozazdroscic ci braku nudnosci, po migrenie to jest pierwsza rzecz jakiej boje sie na poczatku ciazy, po prostu nienawidze wymiotowac lub miec uczucia jakbym miala ( glupio pisze,bo chyba nie ma takiej osoby coby lubila te przypadlosc....lol...)
Najka, jeszcze nic straconego na sierpniowke,bo test mogl wyjsc mimo wszystko negatywny... obserwuj ...
Antila
, moje podworko za male,zeby sadzic wiecej choinek, mam juz jedna wielgasna... ale sztuczna tez wyglada ok... jeszcze chce dokupic gwiazde betlejemska - kwiat- ale zywego tym razem...
Carioca,Majeczka i reszta staraczek oby fasolka sie szybko zagniezdzila.....

Witajcie kochaniutkie!!:happy::happy:
Ale się wczoraj rozpisałyście:tak:-tak jest zawsze, kiedy mnie nie ma przy neciku:baffled::baffled:
Dzisiaj wstałam po 5:tak::tak:-mam trochę schizę, bo szybciutko pobiegłam do łazienki, żeby sprawdzić, czy jakieś krwisko się niepojawia, ale NIE!!. no i zmierzyłam-z ciekawości temperaturkę: 37,1;-)
Jestem chyba podbuzowana tą dzisiejszą wizytą u Pani gin, bo ma być to pierwsze spotkanie z fasolą:-):-):-)
A jeżeli chodzi o mój termin, to wg. jednych kalkulatorów 28 lipca (to urodziny mego męża:happy::happy::happy:), wg. innych:30 lipca:happy:, a ciekawe co powie usg:confused::confused::confused: Niewykluczone, że też będę sierpniówką:tak::happy:

reklama
Do góry