reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Anuś witaj ;D daj jutro znać co gin powie - ja czekam na @, ale moja się chyba zagubiła po zabiegu :mad:

Lapisku - Garnier to dobra firma więc spokojnie w ciemno możesz kupić ;) a ostatnio widziałam w sklepie z Garniera pakiet - do opalania i mleczko po opalaniu.

reklama
Witam
Alek hop, hop jak tam wykorzystanie mężusia?? mam nadzieję, że dał się bez problemu ;) ;D trzymam kciuki teraz za piekne kreseczki na tesciku ciązowym :)
Lapis Tez uwazam, że Garnierka możesz spokojnie kupić, co prawda do opalania nic nie mialam od nich, ale inne kosmetyki ktore czasem u nich kupuje są dobre.. ale fajnie, widzę, że przygotowanka do wylotu nabierają tempa. superrr!
Monis
jak tam twoje badanka??
anusienkoTy widze, też do gina sie wybierasz..
ja bylam wczoraj i jest wszystko ok, pisalam na glownym. więc zaczęliśmy znow staranka...ach, zobaczymy co bedzie ::)
kindziajak przygotowanka do wielkiego dnia??
Majeczko co u Ciebie??? odezwij się :)
TO-LA, Diablica co u was??

Buziaczki, ja idę ogarnąć trochę mieszkanko, wczoraj aż wstyd się przyznać, nic nie posprzątałam :-[ Miłej niedzieli :-* :-* :-*

Witam
Alek hop, hop jak tam wykorzystanie mężusia?? mam nadzieję, że dał się bez problemu ;) ;D trzymam kciuki teraz za piekne kreseczki na tesciku ciązowym :)
Lapis Tez uwazam, że Garnierka możesz spokojnie kupić, co prawda do opalania nic nie mialam od nich, ale inne kosmetyki ktore czasem u nich kupuje są dobre.. ale fajnie, widzę, że przygotowanka do wylotu nabierają tempa. superrr!
Monis
jak tam twoje badanka??
anusienkoTy widze, też do gina sie wybierasz..
ja bylam wczoraj i jest wszystko ok, pisalam na glownym. więc zaczęliśmy znow staranka...ach, zobaczymy co bedzie ::)
kindziajak przygotowanka do wielkiego dnia??
Majeczko co u Ciebie??? odezwij się :)
TO-LA, Diablica co u was??

Buziaczki, ja idę ogarnąć trochę mieszkanko, wczoraj aż wstyd się przyznać, nic nie posprzątałam :-[ Miłej niedzieli :-* :-* :-*

kajduś idę obgadać swoją sytuację
Lapisku to moze wrocicie z wczsów we trójkę
Moniś gdzieś Ty?

A co z naszą Majeczką?

kajduś idę obgadać swoją sytuację
Lapisku to moze wrocicie z wczsów we trójkę
Moniś gdzieś Ty?

A co z naszą Majeczką?

witam laseczki mam nadziej ze weekend byl udany ;D
My juz zyjemy wyjazdem.Piore prasuje,przygotowywuje wszystko do drogi.
ustalam z mama i przyjacioka detale imprezy.Brat dzis przylecial z UK zeby pomoc rodzicom.Tato kupil dwa namioty do gardenu,na poprawiny (bedzie grill :laugh:) Wymalowal na zielono domek w ogrodzie i powiesil "petronele"(petronele to petunie ;) )
30 jedziemy do Bialegostoku na poeracje"kuleczek" data zaklepana ;D
Ale wciaz nie wierze ze wychodze za maz 8)........dziwne

witam laseczki mam nadziej ze weekend byl udany ;D
My juz zyjemy wyjazdem.Piore prasuje,przygotowywuje wszystko do drogi.
ustalam z mama i przyjacioka detale imprezy.Brat dzis przylecial z UK zeby pomoc rodzicom.Tato kupil dwa namioty do gardenu,na poprawiny (bedzie grill :laugh:) Wymalowal na zielono domek w ogrodzie i powiesil "petronele"(petronele to petunie ;) )
30 jedziemy do Bialegostoku na poeracje"kuleczek" data zaklepana ;D
Ale wciaz nie wierze ze wychodze za maz 8)........dziwne

Anuś Jestem jestem, co jak co, ale mężowi powiedziałam, że mimo fiksowania z bb nie zrezygnuję - na razie się oswaja  ;D

Majeczko hop hop jak mężuś?

Kajduś super wiadomości - teraz tylko staranka i mam nadzieję, że nic nie będziesz musiała brać na drugą fazę

Lapisku smutno będzie bez Ciebie...

Alek daj już spokój swojemu mężowi i chodź do nas  ;D

Kindziu jak zdjęci ze ślubu nie podeślesz to będziesz miała ze mną do czynienia. Wytropię i spacyfikuję ;D Powodzenia na operacji, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Ja nadal czekam na @ już myślałam, że przylezie po południu a ona w kotka i myszkę ze mną pogrywa. Nie cierpię takich gierek  :mad:

Anuś Jestem jestem, co jak co, ale mężowi powiedziałam, że mimo fiksowania z bb nie zrezygnuję - na razie się oswaja  ;D

Majeczko hop hop jak mężuś?

Kajduś super wiadomości - teraz tylko staranka i mam nadzieję, że nic nie będziesz musiała brać na drugą fazę

Lapisku smutno będzie bez Ciebie...

Alek daj już spokój swojemu mężowi i chodź do nas  ;D

Kindziu jak zdjęci ze ślubu nie podeślesz to będziesz miała ze mną do czynienia. Wytropię i spacyfikuję ;D Powodzenia na operacji, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Ja nadal czekam na @ już myślałam, że przylezie po południu a ona w kotka i myszkę ze mną pogrywa. Nie cierpię takich gierek  :mad:

reklama
Hello Kobitki ;D
no wreszcie się ruszyło widzę.. :laugh: dobrze..dobrze.. ;)
Kindziu to już niebawem..trzymaj się dzielnie! ;D
Anusia kiedy masz wizytę?
Lapisku a my lecimy dzień po Was- 2 czerwca :) już się nie mogę doczekać..!! to moja ,,podróż życia'' ::)
Moniś dzięki za kciuki ;)
Kajda dał się..hihi.. :laugh:

A tak jeszcze w temacie ,,wykorzystywania''..spróbuję mężusia zaatakowac jeszcze dzisiaj.. ;D a co tam.. :laugh:
Rany!! jestem okropna- wyciskam z niego ostatnie soki ::)

Do góry