reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień Dobry:-)
Buu dzisiaj już muszę iść do pracy a tak mi było dobrze w domku.
Sensi, Leyna kolejną @ mam dostać pod koniec listopada i mam nadzieję, że to będzie moja ostatnia na jakiś czas:tak:Chociaż tak w głębi serca mam obawy, że doktor znowu jakiś dodatkowy miesiąc leczenia dołoży:baffled:Muszę jeszcze dopytać jak długo po antybiotykach powinnam odczekać z ciążą. Lekarz od boreliozy mówił, że można od razu, bo mam super pozostałe wyniki, ale wolę dopytać.....
Ewuniu co z Mamą?
Alek proszę dać znak życia;-)

reklama
Witam poniedziałkowo :-)

W ten weekend to tyle się działo że nie dałam rady nic popisać. No, ale sprzedaliśmy autko, którym ja jeździłam. Pieniążki, które były na chwilkę pożyczone na zakup nowego już oddane, i tym sposobem jesteśmy na zero :-) Ufff ulżyło mi :happy2:

Ewuś wszystkiego naj naj z okazji Twoich urodzinek :-) Niech Ci się szczęści we wszystkich Twoich planach i żebyś zawsze była szczęśliwa i uśmiechnięta. Moc urodzinowych całusów dla Ciebie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D
Wiesz mamy ten sam znak zodiaku :tak: Ja też jestem skorpionicą :-D

Leyna no i bardzo dobrze że ta @ w końcu raczyła się pojawić ;-)
Senis zdjęcia z Kubusiem dają tyle energii i uśmiechu :tak::-) Dziękujemy bardzo :happy2:
Antilko no niezły śpioszek jest z Ciebie ;-):-D Ja wczoraj wstałam o 5 rano:tak:,
ale tylko dlatego, że jechaliśmy na giełdę sprzedawać autko:-D

witajcie,
przede wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia :-)
w piatek mialam wolne i 1500 planow,a nie zrobilam nic,bo mialam jakis bardzo glupi humor a raczej jego brak i pol dnia spedzilam na ryczeniu i uzalaniu sie nad sama soba i bylam zla na Joe... w sobote wreszcie mi przeszlo i spedzilismy milo dzien,zadzwonilam do mamy i wszystko jest ok,dzis ma wyjsc juz ze szpitala- jak sie okazalo to uratowali nerke cudem ; taty kolega,ktory wykonywal operacje juz po powiedzial,ze w sumie nie wierzyl,ze sie uda; operacje miala wykonana metoda laparoskopii; i w sumie zrobili ta operacje doslownie w ostatniej chwili; a najdziwniejsze jest w tym wszystkim to,ze moja mame nic nie boli - zwykle przy tak duzym kamieniu sa okropne bole,a jej nic nie jest... w kazdym badz razie wszyscy odetchnelismy z prawdziwa ulga :tak::-) nastepnie w sobote porobilismy troche zakupow i kupilam kilka rzeczy w tej chwili zupelnie mi niepotrzebnych,ale mam nadzieje juz za kilka miesiecy beda jak znalazl :tak::-):-D:-D
a dzis musze isc znowu do pracy,a taak mi sie nie chce.... wolalabym dalej spac ;-):tak::-D:-D:-D
Sensi- twoj Kubus jest cudny :tak:
Layna- gratulacje @... moze i ta bedzie juz ostatnia na jakis czas ;-).....
Antila- jak to kiedys uslyszalam: " nie mysl,bo od myslenia tylko glowa boli"; a tak serio to zycze ci z calego serca zeby juz wszystkie komplikacje i jakiekolwiek leczenia sie skonczyly i abys mogla wreszcie cieszyc sie starankami pelna "geba"...

Witajcie 30steczki!
Sensi cudny Kubuś:biggrin2:
Antilko jak lekarz powiedział, że kończycie leczenie to moze nie odwoła? A kiedy do niego idziesz? Lekkiej pracki dziś!
Monik to gratuluję sprzedania autka!
Aluś przyłączam się do nawoływania Cię, daj jakis znaczek!
Ewo?
A u mnie nic nowego, staram sie zachować pogodę ducha.
Pozdrawiam Was Wszystkie! :biggrin2:

Ewo cieszę się z dobrych wieści o Twojej mamie, no i że u Ciebie humorek sie poprawił:biggrin2:.Dobrego dnia!

Monik- a kiedy twoje urodziny? moja przyjaciolka miala termin pierwszej corki w moje urodziny - urodzila jednak 29/10/2005 a drugiego dziecka-syna na 22/07/2007 - w dniu urodzin Joanne ( trzymalysmy sie razem zawsze) a urodzila 14/07 na dzien przed moim testowaniem z 2 kreskami.... moj ojciec tez jest skorpionem z 7/11;moj ex z Francji tez nim byl,a tak w ogole to wszyscy faceci oprocz Joe,na ktorych mi zalezalo byli wlasnie skorpionami :-)... Joe jest lwem :-D...

No zaludnił się nam wreszcie wąteczek:-)
Ewo naprawdę super wieści o mamie:tak:Ja staram się za dużo nie myśleć, ale samo jakoś tak wychodzi:baffled:
Najeczko teoretycznie jeszcze troszkę ponad dwa tygodnie i kończymy antybiotyki.Potem wizyta u doktora.Problem w tym, że często w czasie wizyty koncepcja się zmienia, jak powiem, że mnie np troszkę bolały mięśnie to doktor dokłada kolejny tydzień abx:baffled: No nic pożyjemy zobaczymy.......

Antilko- wiem cos o tym niemysleniu ;-):tak::-D:-D... tez staram sie nie myslec o starankach i byc na luzie,ale pewnie na 3-4 dni przed @ o niczym innym nie dam rady myslec :-D

reklama
Ewuś bardzo się cieszę że Twoja mama już wyjdzie ze szpitala i że udało się uratować nerkę:-). Ja mam urodzinki 20 listopada, a moja przyjaciółka od serca 5 listopada:-D
Te skorpionki to chyba tak lubią razem ze sobą przebywać :-) Mam też brata ciotecznego starszego ode mnie o trzy dni. Razem się wychowywaliśmy i często mówiono że jesteśmy bliźniakami :-D. Ale się siostry dostroiły do prawie wspólnego porodu :-D:-D:-D
Najeczko fajnie że masz dobry nastrój, bo o to chodzi :tak::-D

Do góry