reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi - w pełni potwierdzam to co napisałaś. Mój partner powiem Wam, ze szczerze mnie zaskoczył. Zawsze był wspaniały, czuły, uczciwy, ale myślałam, że sprawy finansowe ma w poważaniu, a teraz wpadł w wir pracy, pracuje od rana do nocy - bo "musi, bo będzie tatem". Oczywiście, staram się mu za to dogadzać i wynagradzać na swoje sposoby :cool2:

A jak już tu wytrząsamy sprawy wagi, to w ciągu roku starankowego przytyłam 5 kg :-) bo rzuciłam palenie. I myślałam, że jak tylko dowiem się o ciąży to przytyję w I trymestrze przynajmniej 5 kg, a na koniec, to będę się turlać.
A tu się okazuje, ze mam blokadę apetytu (absolutna nowość w moim życiu) i nie przytyłam, pomimo tego, ze moje życie ostatnio polega na leżeniu na kanapie :-)

Ale zamierzam się przejmować moja wagą najwcześniej za rok.

reklama
Hej witajcie!
Znowu tutaj zima prawdziwa sie zrobiła , bardzo pięknie jest z tymi ośnieżonymi drzewami.
Arabello jak sytuacja na froncie? Mnie @ jeszcze nie zaatakowała.:-) Więc obie do piątku czekamy?

Kajuniu trzymam kciuki!

Antilko Ty już urlopujesz?:-)

Newfie wiem, że się bardzo denerwujesz, ale proszę dla maleństwa spróbuj uspokoić się troszkę, wyleżeć sie i wygrzać i może jednak na zwolnienie?

Carioca miłego odpoczywania! :-) Czyżbyś powrotu do pracy nie mogła się doczekać?:shocked2:

Ewa trzymam kciuki za śliczny owoc Waszych staranek!

Sensi coś w tym jest, że faceci potrzebują tego czasu na oswojenie sie z myślą o dzieciaczku. Mój też był na początku taki trochę zdystansowany do tematu, ale teraz już bardzo chce!

Pozdrawiam Was śnieżnie!

I to by było na tyle... Beta spadła do 210. Nie wiem czy będe miała siłę próbować trzeci raz

trzymajcie się zdrowo

Newfie bardzo mi przykro, trzymaj się kochana, ale wierzę, że przyjdzie czas, kiedy będziesz miała tą siłę.

gdzie ten śnieg? hihihih bo u nas wiosennie dzisiaj tak że aż nie chciało się w pracy siedzieć... a na osiedlu tulipany wystrzeliły liśćmi i zakwitły takie małe fioletowe hihihihi nie wiem co (ale napewno nie fiołki) :-D

newfie... siły cię same znajdą - zobaczysz... to pragnienie jest tak silne, że każdy dół da się pokonać... pełną garść dobrych myśli dla ciebie tu zostawiam choć cię nie znam...

a całą resztę kobietek tutejszych pozdrawiam

Sensi czyli fasolka ładnie się w Tobie chowa :-)

Carioca to jeszcze przed Tobą miesiac leniuszkowania..i korzystaj póki możesz ;-)

Newfie...bardzo mi przykro....bardzo.......... ściskam Cię ciepło.

reklama
Newfie - przykro mi :-( Obyś szybciutko znalazła siły do następnego podejścia. Trzymaj się dzielnie. mam nadzieję, że widzisz się niebawem z lekarzem?

Najka - przecież Ty 2 dni po terminie jesteś, na co czekasz?

Pozdrowienai dla 30tek!

Do góry