reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej.

Ja wczoraj tak się naprodukowałam i mnie wywaliło myślałam że o szaleje :-(.

EM ka kciuki &&&&&&&&&&&&&& zacisniete.

Muma jak u Was ?Jak się czujecie ?

Szyszka u Was już troszkę lepiej ?

Ani@k a Ty jak sobie radzisz z odstawianiem cyca ?

My byliśmy w OA w środę i składamy dokumenty o synusia :-).
Wszystko idzie tak samo jak za pierwszym razem ale są krótsze spotkania i krótszy kurs. Już się nie mogę doczekać bo bardzo mi zależy aby Myszka miała rodzeństwo :-).

Gochson poradzisz sobie. My kobiety jesteśmy nie zastąpione ;-).

Miłego dnia :-*

Ostatnia edycja:
Cześć

Emka i jak tam Ci idzie? Napisz coś.

Zuza świetna wiadomość. Ja to myślę zawsze, że z dwójką może będzie łatwiej bo się sobą zajmą, a tak tylko mama albo tata. Nie potrafi się sam bawić.

My dziś byliśmy u kardiologa i wszystko się ładnie zrosło, więc nie wymaga dalszych kontroli i badań. Bardzo się cięszę, bo po tej sprawie z kuzynki dzieckiem wszyscy dmuchają na zimne.
Wczoraj synek wrocił od babci z mega katarem - tzn juz rano był niewyraźny i coś czułam, że nie bedzie lekko. W nocy pobudki co godzinę - ledwo żyję. Oczywiście były też wędrówki do nas do łóżka, więc ja sama teraz średnio się czuję. Póki co odciągamy katar, robimy inhalacje, no i daję Lipomal. Gorączki nie ma, ale od tego kataru kaszle i spać nie może, no a rano mi zwymiotował po śniadaniu. Teraz śpi i mam nadzieję, że chociaż z godzinkę pośpi,bo słychać jak pokasłuje co chwilkę. Oby szybko przeszło i mnie oszczędziło.

Kurde Gochson oby Cię nie rozłożyło. Pij herbatę z miodem i cytryną i czosnek na kanapkę . Zdrówka dla Adasia . Dobrze że badania wyszły ok. Oj te Nasze dzieci forumowe coś choróbska dopadły.

Ja swojej neosine podaje. I nóżki smaruje na noc.

Zuzanka super ! A macie juz wybranego brzdaca jak wyglada taka procedura kocham Cie za to! Uwielbiam takich ludzi i sama zrobilabym to samo;*

Gochson mam nadzieje ze synuś szybko wyzdrowieje! I ze Ciebie oszczędzi ;*

A z mojego porodu nici ;( skurcze co minutę ale zero rozwarcia po oxy woekszego niz było wcześniej, wiec po 6h wrocilam na sale ... Ale moze I dobrze bo sąsiadce z ktora jestem na sali chwile pozniej odeszły wody a tez jest do porodu w wodzie , wiec jakby złapało nas obydwie to byłaby lipa bo któraś musiałaby rodzic poza wanna, a tak jak ona skończy to ja z pełnym spokojem moge rodzic ;)

Em ka jeszcze w dwupaku :-). ? ? Oj coś się nie Spieszy na świat :-). Może czeka na październik ?? ;-*.

Nie wybiera się dzieci to one wybierają Nas :-). Em ka jak masz chwilę jeszcze spokojną to zapraszam na wątek adopcyjny tam wszystko jest opisane . Zresztą sama go zakładałam to masz tam co i jak bo tak aby napisać tutaj to mi zajmie trochę czasu a go nie mam bo lecę Myszora mojego położyć spać i sernik chcę zrobić. :-).

Miłego popołudnia dziewcZynki.

Ja w dwupaku , zaraz ide na kibelek bo mnie ciśnie, myślałam ze cos sie stanie dzis bo czop z krwią odpadł mi dzis ale póki co cisza ... Choć do konca dnia jeszcze chwila ;) jak cos to jutro wywołanie part2.

Trzymajcie kciuki - modlę sie by nie urodził sie większy niz 3800 bo tyle wyszło na usg dzis +- 600 gr... Sąsiadka w nocy urodziła pokazywał jej 3600 urodziła 4100...

Zuzanka na pewno wejdę poczytać ;)

Em Ka no to trzymam kciuki. &&&& oby Synuś tak ? Był taki w sam raz do urodzenia ;-). Mojego M siostra rodziła po 4.9 jedna a druga 4,7 to dopiero klocki. Oczywiście cc miała.

Hej,

EMka &&&&&&&&&&&&&&&& żeby było szybko i miło :tak: No bo jak już będzie Mały obok Ciebie to już zawsze będzie miło :-):tak:

Gochson - super, że badanie Adasia OK, zdrówka Wam życzę, a Ty się chowaj i nie daj zarazić :tak:

zuza -
jaki sernik robiłaś ?? :-p

U nas tak: z Olciem lepiej ale Jula się rozłożyła. Dziś miała temperaturę i wymiotowała... Mnie od wczoraj nap.. żołądek i eM też coś niewyraźny. Jednym słowem Oli przyprowadził jakiegoś małego rotka do domu;-) Oby tylko Julci szybko minęło bo ma tyle lekcji teraz. Dałam jej paracetamol i Neosine, zobaczymy.

Spokojnej nocy wszystkim,:tak:

reklama
Muma zdrówka dla Was. Kurde co za cholerstwo ! Robiłam sernik migdałowy ale mi nie wyszedł :-(. Jakiś taki rozlazly wyszedł .

A może coś osłonowego bierz na żołądek ?

Do góry