czesc babolki:-)
wrócilismy niedawno z tour de rodzinne miasto;-), Młoda padła jak nieżywa. W sumie od 6 rano szalała, wiec nic dziwnego. Tylko my niewyspani jestesmy bo pobudki byly co 1-2h (nie wiem dlaczego
)
katiuszka widze,ze spotkania parkowe coraz czesciej hyhy , niedługo zamienią sie w babskie wieczorne wypady do pubu ;-)(bez przychówku of course:-)) A K. olej, nie chce wyłązić z nory to niech se siedzi i kiśnie w domu. Kuźwa ta baba to jeden wielki chodzący problem
a po co Ty sie w ogole tymi dwoma laskami przejmujesz?? nie chca przychodzic na spotkania to kij im w d... w oko znaczy;-)
Muma i jak ten VAT? rozpracowany? Kuźwa, co za matoły siedza w tym sejmie,zawsze jakiegos bubla wypuszczą, piep... nieroby
. heh zazdraszczam sasiedzkich nasiadówek na leżaczku ;-) Oli pewnie wniebowzięty jak ze starszymi dziecmi może się pobawić (hehe znaczy połązic za nimi
). W sumie moja tez zawsze za starszymi dzieciakami sąsiadów się pałęta (ale one niespecjalnie tym sa zachwycone;-):-))
tere fajną masz załoge. Wszystie zgrane babki jestescie?.. chyba tak, inaczej nie dałoby sie pracowac gdyby któras jakiś ferment siała. Pewnie raz dwa wywaliłabys na bruk ;-)
hihihi no i faktycznie, coś nieurośnięta przy nich jesteś
;-)
heh.. ja na dzien taty chyba tez jakiś megałakoć kupie, eM łasuch jest W;-) sumie nie mam pomysłu ( w zeszlym roku zamowiłam kubek ze zdjeciami Młodej i napisem "kubek super taty" )
Ani@k heh noooo czas leci strraaasznie szybko z takimi małymi dzidziolami
heh, tez niedawno myslałam jaka to Młoda pozawijana w rożki w łożeczku leżała, a teraz biega jak nakrecona, gada po swojemu i pokazuje kto w tym domu ma rządzić wg niej(hehe na razie rzadzimy my;-)) A tej kaszki to moze po prostu za duzo zrobiłas? a moze Patryk powoli sie rozkreci z ilością
....Albo może faktycznie smak mu nie podszedł, Młoda tez bananowa jakos mniej lubiła . teraz w sumie wszystko wciąga... ;-) No to jak eM zapomniał o Twoim dniu to tez bym na Twoim miejscu olała temat. Kup dla siebie jakiś prezent za to, a co!
caterina no to rośnie córa jak na drożdzach:-) ciesze sie,ze u Was wszystko w porzadku, wypoczywaj teraz juz nie pracuj, leniu**** póki możesz ;-):-)
Aleksis mam nadzieje,ze Janisek jednak sam zdecyduje, ze juz zaraz wyjdzie
. Fajnie,ze dobra połozna masz, no i w ludzkim jezyku gada;-):-). Mam nadzieje,ze eM jednak na poród zdazy i razem to przezyjecie
. Pogłaskaj wielkiego brzuchola
:***
Gatto Lego super pomysł
Mam nadzieje ze mały szybko sie zadomowi, załapię jezyk i w ogóle bedzie szczesliwy. A Cristi to juz chyba ostatnie zeby wyłaza?;-) pirania ;-) Moja ma górne 4 juz wylezione, a na dole nie wiem, bo tez nie chce paszczy otwierać. Nie da sie i już.
A górne można podpatrzeć rozśmieszając ją na leżąco, hehe jak się chichra to wtedy zaglądam;-) z dolnymi już gorzej;-)
hehe a propo zebów, jak ja myje swoje to Młoda domaga sie zawsze zeby jej szczoteczke dac i sama sobie myje zeby (czyli obryza szczoteczke) Potem juz z pastą ja jej myje spiewając piosenke "szczotka pasta kubek ciepła woda" Spodobała jej sie bardzo ta piosenka, chichrala sie za pierwszym razem strasznie, a teraz ze mna spiewa ten fragment "o o o":-)