reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dochodzę po tym kawalerskim:-D:-D:-D
Cały weekend dom pełen gości.
Chłopaki dali rade, byli grzeczni... co prawda trza posprzątać mieszkanie, bo wczoraj usiłowali to robić, ale na kacu wiec im wybaczam, dziś em bedzie od nowa sprzątał:-D
Ślub bedzie, nie uwierzycie ale meldował się co 2h, i mówił kocham cie i tesknie:-):szok::-D:szok::-D

Jeden z prezentów Ł na kawalerski, I piętro, wiec widok doskonały :D
Clipboard01.jpg

Załączniki

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Muma kurka to juz nie wiem. Jak na razie ten jest do 18 kg, jak mloda dojdzie do tej wagi to sie bede zastanawiac co dalej:tak:
Te twoje maxi-cosi wypasione!! rozumiem, ze najpierw ten pierwszy do 18kg kupujecie, a pozniej ten drugi, tak?

Katiuszka nie martw sie, moja nic nie gada:eek::-D

Witajcie!
Szyszka, widać że na panieńskim było super. Fajne fotki.:-)

Dziś przymiarka.. Napisz czy już wszystko zapięte na ostatni guzik.

Aaronka jak ja Ci zazdroszczę bezobjawowych ząbków. U mnie jeszcze ani widu, ani słychu, ale już drżę…:szok:

Aleksis :*

Zuza :*

Koko :* Jak ząbki?

Kasica fajnie, że wyjazd się udał.

Muma no u nas pogoda też dopisywała cały czas. Super. Bez filtrów bylibyśmy murzynami…:tak:

Alex :*

Caterina witam znowu. Miło, że jesteś i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

Ani@k Gratulacje kochana! Jak się cieszę! Super super super!

Gatto :*

Katiuszka no masz ostatnio z Julkiem wesoło. Pokazuje Ci, że Polonia mu się bardziej podoba…

Moje bobo bardzo rozwinęło się na wakacjach. Służy dziecku obecność obojga rodziców, nawet nie myślałam, że tak bardzo. Wesołek się zrobił jeszcze większy, cały czas by się turlał, bawił, gadał... ale mama nie powie, nawet "mmmm" nie powie, czyli nie będzie chyba szybko mówił. Hotel już wybrany, jutro rezerwuję. Jednak Turcja Side, bo z Łodzi to bezpośredni lot, a do Grecji jest międzylondowanie, więc schodzi 5 godzin. Chrzanie. Do Turcji mam 3 godz. Lecimy z teściówką. Wczoraj jej powiedzieliśmy, że musi zrobić paszport, bo Tymek kupił jej wycieczkę. Zatkało ją i się popłakała, bo kobita nawet nad polskim morzem nie była, a tu od razu morze, plaża, baseny, zjeżdżalnie, ogromny ogród, lasy piniowe i hotel 5-ciogwiazdkowy. Zaraz wszystkim się chwaliła i cieszyła bardzo.

Timek też nie może sie przestawić z urlopu na normalny tryb. Brakuje mu taty, w ogóle ludzi i nawet półtorarocznej siostrzyczki. Cały czas przytulali się do siebie i całowali. Super! Szkoda, że nie mam nikogo, kto ma dziecko w podobnym wieku, Tymuś uwielbia dzieci.

Ostatnia edycja:
Gatto - dokładnie tak :tak:

Szyszka - ​ super , ze sie udało :-)

tere fere fajnie, że wróciłaś do nas:tak: Zawsze możecie wpaść do nas to się chłopaki poprzytulają :-D

Ostatnia edycja:
Kobitki mam pytanie z serii glupich :eek:
Jak otworze sloiczek gotowego obiadku, to on juz na pojutrze jest do wywalenia tak? Bo mam sloiczek gotowego obiadku, ale on jest z marchewka, a ja nie chce mlodej codziennie dawac marchewki. Sloiczek jest 180g, a ona mi tego nie zje za chiny ludowe, wiec polowa poszlaby do lodowki. Oczywiscie wiem, ze powinno sie trzymac tylko do jutra otwarty sloiczek, znaczy zjesc jutro, tak bynajmniej jest napisane, ale tak praktycznie?? mozna potrzymac dluzej jeden dzien czy nie?
Zazwyczaj robie sama i jeszcze za bardzo tych sloiczkow nie rozgryzlam:eek:

reklama
Do góry