reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej,
Piekna-trzymam kciuki za wizyte i aby nareszczcie Bobo pokazalo to co ma miedzy nozkami:tak:Piesek super, widac, ze niezly lobuz jest
Muma i Kasica - zycze Wam udanych wakacji i cudownej pogody
Kasica-swietnie, ze wyniki ok.To teraz trzeba wykorzystac dobry nastroj i ten urlop odpowiednio;-)
Muma eh ta Twoja mama to uparciuch jest...Ale macie siebie nawzajem i to jest najwazniejsze:tak:
Gatto wspolczuje tych upalow...i to jeszcze w miescie, nie ma gdzie sie schowac. W sierpniu to jeszcze bedzie chyba gorzej,co?
Ani@k chlodz sie Kochana smacznymi lodami, okladami, postaw wentylator.Kurde, wspolczuje naszym Ciezarowkom
Co u Katiuszki i Zuzanki?

Aaronka jak upaly znosicie w Krakowie?Kiedy te uroczystosci macie?
Alex
w Rudzie tez chyba hyce niezle?Jak Twoje bable? taplaja sie w wodzie z mama?
Terefere szykuj sie Kochana, bo potem sie polowe rzeczy w tym rozgardiaszu zapomina...Ja zapomnialam wygodnych sandalow i potem sie meczylam w klapkach albo trampkach

Ani@k ani jachtow, ani disco nie bylo... Kurcze, musialabym chyba poznac bogatego mafiosi. Wydaje mi sie, ze w Palermo "takich" panow spotkalam:szok: Ale ja tam jeszcze wroce!

reklama
Akeksis Tak jest!!!! Dziś spakuję sandały Pani Kochana!!!!
Hihihihihihi:-D:-D

A tak serio jutro idę do pracy,ale tylko do 12ej, w czwartek mam wolne, więc spakuję coś nie coś, a na pewno wypiorę i poprasuję. W piątek mam pracę i w sobotę jeszcze (kurna) też. Najgorzej, że w sobotę wracam po 15.30, więc jak wrócę to muszę wszystko zrobić, spakować, sprzątnąć, naszykować na drogę i jeszcze położyć się spać chociaż na 2-3 godzinki.:baffled::baffled:

Tere Fere Pepa nie je kiełbasy:-D:-D:-D
Jeszcze moja fasola "pachniałaby"mi kiełbasą to bym zwariowała, no a w drugim końcu ulewające się dziecko:-D:-D:-D
Tere a kto zostanie z Tymkiem jak Ty do joba lecisz?

Kasica gratulacje dla Adama!!! urlop tuz tuz to i na wakacjach może coś zakiełkuje, Tego Wam życzę z całego serca.
Ani@ak z alex wyjaśnione, przez wczorajsza burze nie ma neta.
Aleksis eeee nie narzekam na Pepe, prawdę mówiąc jest bardzo grzeczny i jeszcze nic nie zniszczył:tak:
Narzeczony zaszalał i kupił mi dzis w Douglasie pomadkę do ślubu za 115zł, która utrzymuje sie 6h;-) kochany jest:-)

Szyszka, nie świruj Stara, duet byłby jak ta lala!!!!!!! :-D

Jutro teściówka. W soboty zostaje eM. Ja pracuję właściwie od momentu jak mały 2,5tygodnia skończył. Ale 3 dni w tygodniu tylko. Na początku tylko po 3 godziny, potem 4, potem 5 i teraz 6. Aktualnie mamy gorący okres, więc jestem dłużej i częściej, a i tak nie przerabiamy wszystkich we trzy. Mimo, że mam kochane dziewczyny i siedzą co drugi dzień po dwie zmiany, czyli cały dzień. Po urlopie mam zamysł chodzić od 9.00 do 16.00 już, a w soboty tak jak teraz do 14.00. :-)

Ejjjjj, o czym myślał Twój narzeczony kupując Ci tą pomadkę??????????????:-D Hęęęęęęęęęę???????? Na weselu para młoda musi być cały czas obecna, a nie ściskać się gdzieś w krzaczorach...Hihihihihihihihihihihi:-D

kochana teściówka:-)

co do pomadki poszliśmy zlokalizować perfumy i coś tam przebąkiwałam o trwałej pomadce, bo w sumie makijażystka mnie pomaluje, ale pomadkę warto mieć swoja bo przecież od południa mi nie wytrzyma na fejsie:-D a o intencje zapytam dzis w nocy:-D:-D:-):-)

czesc babolki:-)
Aleksis ciesze sie bardzo, ześ szczesliwa i wypoczeta po urlopie!:tak::-) Akumulatorki naladowałaś, doopsko opaliłaś i wygniotłaś na siedzeniu motora;-) super!:-)
kasica noo super wiesci!:-) same pozytywy! na urlopie wypoczywaj, myśl tylko o karkówkach z grila i piffku z soczkiem i luuuuuzuj luuuuuzuj laska się:tak::-)
Ani@k ja kupowałam jakaś antyalergiczna pościel, na allegro, ale do tej pory leży nieruszona...yyy..musze se przypomniec gdzie to upchałam;-):-)
kurcze Muma , młody facet a ma raka typowego raczej dla starszych osób:-(.. heh, mam nadzieje,ze leczenie bedzie skuteczne:tak:
ha, wielkie pakowanie przed Tobą, przyczepka do auta załatwiona?;-):-)
tere fere noo, ja większości miesa nie jem, ryby tylko. a Młoda jak Timek, warzywami raczej pluje;-):-) za to owocki! mmmmmm wcina az miło ;) zycze udanego urlopu, ale najpierw pakowania;-):-)
a i chciałam tylko powiedzieć, ze nie masz za mało pokarmu:wściekła/y: tylko trza by było ilość/czestosc karmien przez kilka dni zwiekszyc. Ale skoro do pracy wracasz to nie wiem czy jest sens...;-)

u nas dzisiaj fajna pogoda, burza wczoraj wieczorem a dziś rześko i przyjemnie. Wyrwałam się na sklepy, na 4h!:szok: (eM ma urlop) i nic nie kupiłam:-D

koko wiem wiem, że jakbym podoiła trochę więcej z cyca,:-) to by popłynęło mleko, ale ja szybko wróciłam do pracy i przez to tracę.. Chodzę na 5-6 godzin, ale przerwa między dojeniem jest minimum 8 godz. Bo wychodzę pół godz wcześniej to godzinę wcześniej się upuszczam, przychodzę około godziny po pracy, bo zakupy itp, potem zająć się małym, obiad, to jakoś schodzi, a Mały lubi Bebilon i nie narzeka, więc powoli dam spokój.:eek::tak:

szyszka pytaj pytaj, póki brzuch nie przeszkadza:-D

Orzesz ty w maskę jeża. Właśnie o to mi chodziło świntucho. Tzn ja już nie wiem kto jest świntucha.... Ale głodnemu chleb na myśli. A widzę że obie jesteśmy głodne...hihihihihihihi:-D:-D:-D:-D

A Ty nie masz stresu przedślubnego????

reklama
tere fere ale nie kumam trochę.:eek:... po co ściągasz? Timek prosto z cyca nie chce ciągnąc?
No bo cyce to taka zajefajna fabryka,ze produkcje dostosuje do godzin, w których młodzież może się przyssać. Nawet jak będziesz karmic 2x dziennie (przed praca i wieczorem) to o tych porach mleko będzie i zresztą na bierzaco będzie produkowane. Kurcze, ja już laktator do szafki wrzuciam, miałam dość tego dojenia:sorry: na dłuższą mete to męczące i upierdliwe jest.

Do góry