reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej Babki!
czytam Was ale nie pisze, nie moge jakos do tego dojsc
Timek cudo!!!
Kasica-ja bym nic nie robila, bo jesli beda chciec miec wlasne badania, to kase diabli wzieli wtedy. Moze zadzwon do nich i zapytaj.
Badanie hormonow LH, FSH, testosteron, estrogen itd wykonuje sie okolo 3-5dc, zrob tez AMH.Progesteron okolo 7dnia po owulacji

Muma ah te dzisiejsze dzieci:-D Alex dumna mama, ze corcia taka sprytna:tak:

Ani@k to szok, ze to juz 32 tc!! WOw, ale ten czas leci.Tak samo Pieknaszyszynka-szkoda, ze nie znacie jeszcze plci. Ale wkrotce sie dowiemy. Ten zart jest super!!!Musze go sprzedac!
Kok.o Ewunia skapowala o co kaman, widze, ze jej apetyt dopisuje.Fajnie, moja bratanica tez sama sobie wlozyla lyche z rosolem jak sie bratowa"zawiesila" za dlugo:-)

Caterina do nas wroci na pewno.My czekamy, prawda?
Zuzanka pewnie chate pucuje na glanc?

A ja do pracy, troche zalatwiam, czytam w necie o Sycyli i ostrze sobie zeby na to dobre papu! mam nadzieje, ze wina mi nie bedzie wolno pic. Jesli @nadejdzie, to wypije Wasze i moje zdrowie! A jak!

Gatto????

My dzis pobudka 4.40 i bawimy sie...

alex -Gratulacje dla Martynki :-) Oli tez papa i do tego brawo a najlepsze jak pokazuje jaki jest silny - napreza muskuly i caly jest czerwony ;-) jemy na obiad ok.150 g ( dziele i mieszam z duzych sloiczkow) Deser tez raczej kolo tego. Dodaje mu tez teraz pare chrupkow kukurydzianych Hippa czy owoc w tym siatkowym gryzaku;-)
Na dzis mam jogurty z Nestle po 6miesiacu, zobaczymy jak to bedzie :-)

tere fere- Misio slodki a jaki zadowolony :-):-)

Szyszunia - no i masz z glowy protokoly, super :-)

Aleksis &&&&&&&&

No dobra , sprobuje go jeszcze przydusic cycem;-)

hej:happy:
no my tez od 6 sie bujamy, ja juz 2 kawe sobie robie bom nieprzytomna, a Młoda zadowolona sie bawi
alex dzieć w dzien raczej nie daje mi popracowac, musze wieczorami/nocami siedziec, zamiast wczesniej sie połozyc bo o 6 pobudka to slęcze przy kompie... eM jak wraca z pracy to tez jakoś nie wpadnie na to,zeby przejąć Młodą całkiem (ja wtedy skupilabym sie na pracy, a nie 2 min praca, 10 min zabawianie..i tak w kolko), bo on niewyspany:confused: A ja kur...a to wyspana jestem!:wściekła/y::wściekła/y:
eech, pomarudziłam sobie..

ide wypić tą kawke
humor mam dziś zje..ny, zła jestem :wściekła/y::wściekła/y::crazy:(chyba z tego niewyspania :dry:)
poczekam z pisaniem az mi minie:sorry:, papa

Ostatnia edycja:
kok.o - no tez ja do roku odpuszczam sobie temat pracy w domu. Wg mnie dziecko chodzace jest mniej absorbujace i meczace niz te gluty (nie trzeba ich nosic np)
Moj M tez wiecznie zmeczony po pracy a ja przeciez na urlopie :-):-) taki gatunek te eMy;-)
I wiecie rosnie mi kolejny M tj Oli :-):-) Julka jak robila papa to zawsze jak poprosilam o z usmiechem a ten jak ma.ochote i jest wyspany hahaha
Chyba cisnienie nie tegea bo tez nie mam sily cos...

Muma o kurka o 4.40??????????:szok::szok::szok: Oli wyspany, czy ząbki?? Oczy chyba miałaś jakby Ci piaskiem sypnęło...?!:-p

koko ja miałam ten sam problem z eMem, ale w weekend jest jego kolej i ma oczy na zapałki, bo ja jakoś potrafię uśpić małego i śpimy do tej 8ej,a eM o 6.00 pobudka. Teraz szanuje mój czas jak on wróci z roboty. Nawet teraz to wyrywa mi małego, bo twierdzi, że chcę go mieć dla siebie, a on też chce go wycałować i poprzytulać. Jak chcę mu dupkę zmienić, to mi zabiera i mówi, co myślisz że nie potrafię? No i mam luz.

hej!!!witam sie w pochmurny dzień!!!
Aleksis
,ale do kogo ja mam dzwonić o badania???????????My w sierpniu,po urlopie idziemy do Invimedu ,a wizytę.Wyniki robie sama dla siebie,bo już 2 lata jak hormonów nie robiłam:szok:,więc troche czasu minęło...a jak w sierpniu pojdziemy do lekarza,to chcę mieć jakieś świeże,aktualne wyniki,itd....
Dzis pojechałąm do laboratorium i zrobiłam,ale nie wszystkie.Bo częśc robi się w określonych dniach cyklu,więc za te nawet się nie zabierałam.Zrobiłam prolaktyne,która i tak co miesiąc kontrolować musze,zrobiłam TSH,FT4.I więcej nic.Bo czytałąm,że badania na tarczycę można robić obojetnie w jakim dc.
Aleksis,widzę,że juz też myślami jestes na urlopie!!!:-),to kiedy jedziecie????????
Ja juz też dni odliczam do wyjazdu...jeszcze troszkę,ale zleci!!!W sobote idę na stopy do kosmetyczki,pazurki mi zrobi,a bliżej wyjazdu chcę u rąk sobie zrobić:p)

Ostatnia edycja:
cześć kobitki

Aleksis no mam troszku pracy w domu przed wyjazdem ,pucuje domek i jakoś nie widać nic :no: a co do jedzenie regionalnego to ja też czytałam co w Chorwacji proponują dobrego :tak:zwłaszcza w tym rejonie co będziemy :happy:

Muma a ja dzisiaj dopiero zasnęłam ok 3 a wy prawie wstaliście :szok: coś nie mogę spać ostatnio i migrenę mam od piątku :baffled:

a do tego nic mi się nie chce.

kok.o
to powiedz swojemu eMowi ,że Ty też jesteś zmęczona i nie dospana ,no sorry!!!!:angry:

kasica jak do IUI badania to i tak będziesz robić je miesiąc lub w miesiącu podejścia do IUI .

dobra uciekam

Miłego dnia

reklama
hej

ja też mam problemy dziś z ciśnieniem.. ospała jakaś jestem:dry: zapas pepsi wypiłam.. i się chyba dziś wybiorę na torcik czekoladowy i jakieś latte..
Alex__ to Martyśka pewnie przy 'pa pa' puszcza przeuroczy cudny uśmiech, co??? ucałuj Ją i Cudnego Braciszka :****
Muma Oli wymiata!!!!!!!!!! jestem Jego fanką :tak::-)
Aleksis no leci czas strrrrasznie szybko!!!!!!!!!!!!!!! ale gdybym na urlop jakiś czekała to by się ciągnęło z kolei (chyba) no i myślę że nie będziesz jednak mogła pić wina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuza ????? napisz chociaż czy się pakujesz czy już jesteś spakowana.. czy cokolwiek.. :sorry:
Kok.o współczuwam :sorry:
Kasica to nie rób już żadnych innych badań.. zrobisz to co Ci powiedzą na wizycie.. chyba że jak chcesz to rób na ślepo.. może coś się przyda..

aaa u mnie taki 'wiosenny' deszczyk pada.. okno mam otwarte na oścież, fajnie chłodzi mi wiatrek nogi.. no luz bluz..

Zuza napisała!!!!!!!!! <jupi>

Do góry