reklama
bionda
Fanka BB :)
Dziewczynki ja też uważam, że wątek jest zaje...ty i wszystko na nim jest ważne. Ja uwielbiam Was czytać z rana z kawką i potem wieczorem przy winku :-).
Coś się nie udzielam , bo z pracą mamy mały kociołek i ja lecę na wstecznym. Nie wiem co się porobiło ale na hormonie 75 całkowicie wysiadłam . Łeb mi pęka i nie pamiętam co było wczoraj ale naprawde nie pamiętam jakbym miałam cegłę zamiast mózgu. Trochę się z tego śmieję ale wczoraj np. umyłam głowę i jej nie spłukałam tylko zawinęłam w ręcznik i wysuszyłam :-). Skapnęłam się dopiero jak mi się ręce przyklejały do włosów. W pracy nie mogę się wogóle skupić i ciągle czuję MOC PODUSZKI.
Wczoraj chciałam ugotować sobie kapuśniak i zapomniałam jak go się robi . Masakra jakaś , chyba w poniedziałek zadzwonie do doktorka.
Więc Dziewczynki wybaczcie mi znowu moje zmiknięcie .
Jutro mam gości na kolacji i już jestem tym zmęczona.
Coś się nie udzielam , bo z pracą mamy mały kociołek i ja lecę na wstecznym. Nie wiem co się porobiło ale na hormonie 75 całkowicie wysiadłam . Łeb mi pęka i nie pamiętam co było wczoraj ale naprawde nie pamiętam jakbym miałam cegłę zamiast mózgu. Trochę się z tego śmieję ale wczoraj np. umyłam głowę i jej nie spłukałam tylko zawinęłam w ręcznik i wysuszyłam :-). Skapnęłam się dopiero jak mi się ręce przyklejały do włosów. W pracy nie mogę się wogóle skupić i ciągle czuję MOC PODUSZKI.
Wczoraj chciałam ugotować sobie kapuśniak i zapomniałam jak go się robi . Masakra jakaś , chyba w poniedziałek zadzwonie do doktorka.
Więc Dziewczynki wybaczcie mi znowu moje zmiknięcie .
Jutro mam gości na kolacji i już jestem tym zmęczona.
Helol sobotnio,
u nas jest tak brzydko, ze najlepiej byloby spedzic caly dzien w wyrku. Brrrrr...
Bionda z ta glowa nie splukana to ja mam notorycznie Myslisz, ze to od hormonu??
Dobrze, ze pomagaja Katiuszce, bedzie bardziej doswiadczona od innych, ktorych wypuszczaja po paru godzinach
u nas jest tak brzydko, ze najlepiej byloby spedzic caly dzien w wyrku. Brrrrr...
Bionda z ta glowa nie splukana to ja mam notorycznie Myslisz, ze to od hormonu??
Dobrze, ze pomagaja Katiuszce, bedzie bardziej doswiadczona od innych, ktorych wypuszczaja po paru godzinach
Ani@k
cześć Babeczki
Ja kiedyś, kiedy nie brałam żadnych leków umyłam zęby ale strasznie mi czymś jechało i tłusto w gębie było.. a że szczoteczka moja prawie dotykała krem do golenia - pomyślałam ze to od tego kremu.. więc szczoteczkę wyparzyłam kilkakrotnie, i jeszcze raz umyłam zęby. ale walić nie przestało.. okazało się że dwa razy umyłam zęby kremem glicerynowym do rąk.. od tamtej pory nie kupuję pasty która 'stoi' na zakrętce
to co babeczki???? dziś chyba nam 3000 strona wskoczy, co???? :-)
a tak wogole.. która teraz pierwsza testuje???? przyznawać się!!!!!!!!!!!!!!
no właśnie.. piszcie.. bo niektóre to tylko raz dziennie wpadną, napiszą że się witają i tyle ich widać, co nie Caterina???? ;-):-)
Kobitki piszta cosik bo nam wątek na drugą stronę spadł
jestem jak najbardziej ZAWięc Kochane głowa do góry, życie jest piękne, wiosna idzie
Bionda ja bym to nazwała raczej 'przesilenie zimowe' tyyyle przeszłaś że teraz organizm domaga się odpoczynkuNie wiem co się porobiło ale na hormonie 75 całkowicie wysiadłam . Łeb mi pęka i nie pamiętam co było wczoraj ale naprawde nie pamiętam jakbym miałam cegłę zamiast mózgu. Trochę się z tego śmieję ale wczoraj np. umyłam głowę i jej nie spłukałam tylko zawinęłam w ręcznik i wysuszyłam :-). Skapnęłam się dopiero jak mi się ręce przyklejały do włosów. W pracy nie mogę się wogóle skupić i ciągle czuję MOC PODUSZKI.
Ja kiedyś, kiedy nie brałam żadnych leków umyłam zęby ale strasznie mi czymś jechało i tłusto w gębie było.. a że szczoteczka moja prawie dotykała krem do golenia - pomyślałam ze to od tego kremu.. więc szczoteczkę wyparzyłam kilkakrotnie, i jeszcze raz umyłam zęby. ale walić nie przestało.. okazało się że dwa razy umyłam zęby kremem glicerynowym do rąk.. od tamtej pory nie kupuję pasty która 'stoi' na zakrętce
miłego Bzzzz, zaraz zobaczę czy się pochwaliłaś sobą na kółku!!! bo jak tak dłuuuugo na żyrafę będziemy musiały czekać.. to ja nie wiem.. ;-)Się witam i ja babeczki
Ja mam weekend do odpoczynku w końcu ... właśnie dopijam herbatkę i "dłubię" żyrafę, jak skończę to sie pochwalę
miłego dnia
to co babeczki???? dziś chyba nam 3000 strona wskoczy, co???? :-)
a tak wogole.. która teraz pierwsza testuje???? przyznawać się!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
helloł no to ja tez się witam
ja wczoraj posprzątałam i też mam sobotnie lenistwo,obiadek tylko dzisiaj zrobię ....
bzzz ja muszę się uśmiechnąć ,żebyś mi coś fajnego zrobiła bo mysz bije rekordy popularności :-)
Aleksis no to maleńka piszesz i się udzielasz a nie tu tylko zaglądacie moje drogie
bionda niestety to chyba lek albo to po 30 stce tak się dzieje też zapominam wiele rzeczy i nie mogę na 5 minut się skupić,natomiast ból głowy jest codziennie
ok ja idę pod prysznic i kawkę zrobię bo jak Gatto pisała pogoda u Nas również do d..pada śnieg z deszczem nigdzie nie chce się wychodzić i nie dawno się zwlekłam z wyrka spanie mam nad ranem obłędne
ja wczoraj posprzątałam i też mam sobotnie lenistwo,obiadek tylko dzisiaj zrobię ....
bzzz ja muszę się uśmiechnąć ,żebyś mi coś fajnego zrobiła bo mysz bije rekordy popularności :-)
Aleksis no to maleńka piszesz i się udzielasz a nie tu tylko zaglądacie moje drogie
bionda niestety to chyba lek albo to po 30 stce tak się dzieje też zapominam wiele rzeczy i nie mogę na 5 minut się skupić,natomiast ból głowy jest codziennie
ok ja idę pod prysznic i kawkę zrobię bo jak Gatto pisała pogoda u Nas również do d..pada śnieg z deszczem nigdzie nie chce się wychodzić i nie dawno się zwlekłam z wyrka spanie mam nad ranem obłędne
Aleksis1
Czesc,
ja z kawka.Ale pospalismy , do 10.30.Wstyd ze hej
Dziwne z tym euthoroxem u Was-ja zadnych bolow nie mam, glowa mnie nie boli, dobrze sie po tym czuje. Moze macie problemy z cisnieniem?Za niskie lub za wysokie?
Moze warto troche odczekac, albo zlozyc to na karb niewyspania lub pogody.
Katiuszka i aaronka- buziaki dla Was i Malenstw i obyscie jak najpredzej mogly wrocic do domku
Cos mnie zaczelo gardlo bolec, boje sie, ze sie choroba zbliza. Tylko nie to, kurka wodna
Milego weekendu.
Zostajemy w domu, eM dalej chory, ja piore posciel i posprzatam a potem ksiazki, wino i dolce far niente;-)
Pa pa
ja z kawka.Ale pospalismy , do 10.30.Wstyd ze hej
Dziwne z tym euthoroxem u Was-ja zadnych bolow nie mam, glowa mnie nie boli, dobrze sie po tym czuje. Moze macie problemy z cisnieniem?Za niskie lub za wysokie?
Moze warto troche odczekac, albo zlozyc to na karb niewyspania lub pogody.
Katiuszka i aaronka- buziaki dla Was i Malenstw i obyscie jak najpredzej mogly wrocic do domku
Cos mnie zaczelo gardlo bolec, boje sie, ze sie choroba zbliza. Tylko nie to, kurka wodna
Milego weekendu.
Zostajemy w domu, eM dalej chory, ja piore posciel i posprzatam a potem ksiazki, wino i dolce far niente;-)
Pa pa
Witam się i ja z pracy z kawą w ręce:-)
Ani@k obiecuje poprawę
Nasz wątek jest zajefajny, nie ma takiego drugiego;-)
Katiuszka napisz kochana co tam u was słychować
Muma ja pielęgniarka a reka przed samoukłuciem mi zadrżała
I zabierałam się do teko jak pies do jeża
Ale czego się nie robi dla dzidzi
Aleksis ty za bardzo sie do eMa nie przytulaj co bys się nie zaraziła
A my dzisiaj tez trochę % wypijemy na imprezkę urodzinową sie wybieramy.
Ja to tylko symbolicznie winko sobie posiorbię
Pozdrawiam z krainy deszczowców na lodzie
Ani@k obiecuje poprawę
Nasz wątek jest zajefajny, nie ma takiego drugiego;-)
Katiuszka napisz kochana co tam u was słychować
Muma ja pielęgniarka a reka przed samoukłuciem mi zadrżała
I zabierałam się do teko jak pies do jeża
Ale czego się nie robi dla dzidzi
Aleksis ty za bardzo sie do eMa nie przytulaj co bys się nie zaraziła
A my dzisiaj tez trochę % wypijemy na imprezkę urodzinową sie wybieramy.
Ja to tylko symbolicznie winko sobie posiorbię
Pozdrawiam z krainy deszczowców na lodzie
Ostatnia edycja:
reklama