reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Caterina - dobrze ze dalas rade z zastrzykiem, ufff ;-)
Aleksis - *****

katiuszka jeszcze w hospitalu - pomagaja im z karmieniem i super :-)
Spokojnej nocy:-)

reklama
Dziewczynki ja też uważam, że wątek jest zaje...ty :tak: i wszystko na nim jest ważne. Ja uwielbiam Was czytać z rana z kawką i potem wieczorem przy winku :-).
Coś się nie udzielam , bo z pracą mamy mały kociołek i ja lecę na wstecznym. Nie wiem co się porobiło ale na hormonie 75 całkowicie wysiadłam :-D. Łeb mi pęka i nie pamiętam co było wczoraj ale naprawde nie pamiętam jakbym miałam cegłę zamiast mózgu. Trochę się z tego śmieję ale wczoraj np. umyłam głowę i jej nie spłukałam tylko zawinęłam w ręcznik i wysuszyłam :-). Skapnęłam się dopiero jak mi się ręce przyklejały do włosów. W pracy nie mogę się wogóle skupić i ciągle czuję MOC PODUSZKI.

Wczoraj chciałam ugotować sobie kapuśniak i zapomniałam jak go się robi :szok:. Masakra jakaś , chyba w poniedziałek zadzwonie do doktorka.

Więc Dziewczynki wybaczcie mi znowu moje zmiknięcie .

Jutro mam gości na kolacji i już jestem tym zmęczona.

Helol sobotnio,

u nas jest tak brzydko, ze najlepiej byloby spedzic caly dzien w wyrku. Brrrrr...

Bionda z ta glowa nie splukana to ja mam notorycznie:eek: Myslisz, ze to od hormonu??

Dobrze, ze pomagaja Katiuszce, bedzie bardziej doswiadczona od innych, ktorych wypuszczaja po paru godzinach:tak:

Się witam i ja babeczki :-D

Ja mam weekend do odpoczynku w końcu ... właśnie dopijam herbatkę i "dłubię" żyrafę, jak skończę to sie pochwalę:tak:
miłego dnia

cześć Babeczki :happy:

Kobitki piszta cosik bo nam wątek na drugą stronę spadł
:szok::szok:
no właśnie.. piszcie.. bo niektóre to tylko raz dziennie wpadną, napiszą że się witają i tyle ich widać, co nie Caterina???? :-p;-):tak::-)

Więc Kochane głowa do góry, życie jest piękne, wiosna idzie
jestem jak najbardziej ZA :tak:

Nie wiem co się porobiło ale na hormonie 75 całkowicie wysiadłam :-D. Łeb mi pęka i nie pamiętam co było wczoraj ale naprawde nie pamiętam jakbym miałam cegłę zamiast mózgu. Trochę się z tego śmieję ale wczoraj np. umyłam głowę i jej nie spłukałam tylko zawinęłam w ręcznik i wysuszyłam :-). Skapnęłam się dopiero jak mi się ręce przyklejały do włosów. W pracy nie mogę się wogóle skupić i ciągle czuję MOC PODUSZKI.
Bionda ja bym to nazwała raczej 'przesilenie zimowe' tyyyle przeszłaś że teraz organizm domaga się odpoczynku :tak:
Ja kiedyś, kiedy nie brałam żadnych leków umyłam zęby ale strasznie mi czymś jechało i tłusto w gębie było.. a że szczoteczka moja prawie dotykała krem do golenia - pomyślałam ze to od tego kremu.. więc szczoteczkę wyparzyłam kilkakrotnie, i jeszcze raz umyłam zęby. ale walić nie przestało.. okazało się że dwa razy umyłam zęby kremem glicerynowym do rąk.. od tamtej pory nie kupuję pasty która 'stoi' na zakrętce :cool2:

Się witam i ja babeczki :-D

Ja mam weekend do odpoczynku w końcu ... właśnie dopijam herbatkę i "dłubię" żyrafę, jak skończę to sie pochwalę:tak:
miłego dnia
miłego Bzzzz, zaraz zobaczę czy się pochwaliłaś sobą na kółku!!! bo jak tak dłuuuugo na żyrafę będziemy musiały czekać.. to ja nie wiem.. ;-)

to co babeczki???? dziś chyba nam 3000 strona wskoczy, co???? :-)

a tak wogole.. która teraz pierwsza testuje???? przyznawać się!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
helloł no to ja tez się witam

ja wczoraj posprzątałam i też mam sobotnie lenistwo,obiadek tylko dzisiaj zrobię ....
bzzz ja muszę się uśmiechnąć ,żebyś mi coś fajnego zrobiła bo mysz bije rekordy popularności :-)
Aleksis no to maleńka piszesz i się udzielasz a nie tu tylko zaglądacie moje drogie :-p
bionda niestety to chyba lek albo to po 30 stce tak się dzieje :eek: też zapominam wiele rzeczy i nie mogę na 5 minut się skupić,natomiast ból głowy jest codziennie :confused2::zawstydzona/y:

ok ja idę pod prysznic i kawkę zrobię bo jak Gatto pisała pogoda u Nas również do d..pada śnieg z deszczem nigdzie nie chce się wychodzić i nie dawno się zwlekłam z wyrka :tak:spanie mam nad ranem obłędne :szok:

Czesc,
ja z kawka.Ale pospalismy , do 10.30.Wstyd ze hej:zawstydzona/y:

Dziwne z tym euthoroxem u Was-ja zadnych bolow nie mam, glowa mnie nie boli, dobrze sie po tym czuje. Moze macie problemy z cisnieniem?Za niskie lub za wysokie?
Moze warto troche odczekac, albo zlozyc to na karb niewyspania lub pogody.

Katiuszka i aaronka- buziaki dla Was i Malenstw i obyscie jak najpredzej mogly wrocic do domku

Cos mnie zaczelo gardlo bolec, boje sie, ze sie choroba zbliza. Tylko nie to, kurka wodna

Milego weekendu.

Zostajemy w domu, eM dalej chory, ja piore posciel i posprzatam a potem ksiazki, wino i dolce far niente;-)

Pa pa

Witam się i ja z pracy z kawą w ręce:-)

Ani@k obiecuje poprawę:-p

Nasz wątek jest zajefajny, nie ma takiego drugiego;-)

Katiuszka napisz kochana co tam u was słychować:tak:

Muma ja pielęgniarka a reka przed samoukłuciem mi zadrżała:zawstydzona/y:
I zabierałam się do teko jak pies do jeża :eek:
Ale czego się nie robi dla dzidzi:sorry:

Aleksis ty za bardzo sie do eMa nie przytulaj co bys się nie zaraziła :tak:
A my dzisiaj tez trochę % wypijemy na imprezkę urodzinową sie wybieramy.
Ja to tylko symbolicznie winko sobie posiorbię :-p

Pozdrawiam z krainy deszczowców na lodzie:cool:

Ostatnia edycja:
no to się chwalę żyrafką :)
P2020495.jpg

reklama
Bzyczku ale slodka ta zyrafka!!!! Cudenka robisz! A ja sie nie moge za haft krzyzykowy zabrac :-(Wstyd mi!

U nas nadal leje i tak jak pisala Aleksis....czas na dolce far niente:-p

Do góry