reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka mocno trzymam kciuki za Ciebie ,wszystko będzie dobrze :***nie denerwuj się tylko

Gatto Ty już też się szykujesz kochana pomału ?
Muma ma rację przed narkozą lepiej być na czczo lepiej się później człowiek czuje ja miałam raz gdzie zjadłam śniadanie przed operacją i nikt nie powiedział ,żeby nie jeść i fatal,a drugi raz kazali na nic nie jeść i nic nie pić :tak:

ja z kawką

o 12:30 mam stomatologa ale tylko przegląd ma być :rofl2:

reklama
katiuszka -szkoda gadać z tym Lądkiem... to u mnie w małym szpitaliku usg robią od razu jak się przychodzi i oczywiście całą dobę - każdy lekarz dyżurujący...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiaj :-):-):-)

:wściekła/y:Cholera tyle się opisałam i wszystko mi znikło :wściekła/y:
Witam się dzisiaj herbatką :tak:

Ja po nocce dopiero do domu dotarłam.
Więc tempka dzisiaj nie zmierzona.
@ nie ma :eek: Brzych boli ale nie boli:zawstydzona/y: syski też :zawstydzona/y: I bądź tu człowieku mądry :eek:

Katiuszka i Ani@k
całym sercem jestem przy Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuza ob
y jak najszybciej dzieciątko u Was zawitało :tak:

Pozdrawiam z Syberii:baffled::baffled:

Cześć Laski :-).
Katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!! Dawaj nam znaki jak przebiega dzisiejszy dzień w szpitalu.
Caterina, na 100% będzie dzidzia!!! Kiedy testujesz?
Muma, powodzenia z Olinkem na szczepieniu. Nie stresuj sie bo to dzielny chłopczyk :tak:.
Gatto, Zuzanka, czy wy po euthy macie lub mialyscie normalne cykle jak przed? Ja zawsze 26-28 dni a teraz 30 i ani widu ani slychu. Już mnie szlak trafia :angry:. Zmierzyłam dzis tempke i mam 36.6 wiec za niska na ciążę. Tymbardziej sie wkurzam , że mi tarczyca sie unormuje a cykle rozwalą. Znacie jakieś mądre forum z laskami w niedoczynnosci?

Czesc babolki :-)
Moja mam już na mnie nakrzyczała , że mam 36 lat i sie nie umiem porządnie zabezpieczyć :szok:.
:-D:-D:-D:-D eech te gówniary! w seks sie bawią , w dorosłych, a pstro w głowie i o konsekwencjach nie pomyślą;-):-D

Kok.o czyli w sumie jest lepiej, nie??? hehe oczyma wyobraźni widzę te mętne oczyska Koniczynki :********* z pod cyca ;-):-) suwaczek rewelacja!!!!! :tak:
Ani@k ja cala ciaze mialam rozwolnienie...znaczy czestotliwosc normalna ale rzadzizna..(yyy sorki za opis:sorry:) . Jedne maja zaparcia, inne rozwolnienia. Z dwojga złego wole na rzadko, zaparcia są gorsze, no i hemoroidami grożą:tak:
A sie pochwale, Ewa dzis w nocy co 2 godz.sie budzila na jedzenie, i na samym cycu jechała, a mnie rano przy karmieniu z drugiego(wolnego)cyca samo kapało:-) Czyli tak se mysle, ze moze produkcje zwiekszyłam...I od razu wiecej optymizmu mam;-) Jakos damy rade;-)
:-)
&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte :**********

Ja po nocce dopiero do domu dotarłam.
Więc tempka dzisiaj nie zmierzona.
@ nie ma :eek: Brzych boli ale nie boli:zawstydzona/y: syski też :zawstydzona/y: I bądź tu człowieku mądry :eek:

no kolezanko, tempka obiecuje, obiecuje . &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocne za II na tescie (i oczywiscie za wzrost:tak::tak:)

katiuszka wiesz co, jak tak czytam co piszesz o angielskiej sł.zdrowia to mam przed oczami scenki z filmów : XIX wiek, panowie (lekarze) w surdutach (czy czymś tam) i cylindrach , z młoteczkami w ręku... i z mądrymi minami opukują pacjenta wygłaszają tezy o suchotach i podagrach, zalecając pijawki jako lekarstwo... masakra:wściekła/y: Trzymaj sie kobieto, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte, za obecnosc "ludzi od usg" . No i za to, zeby Julek juz zawitał na świecie:tak:
Jednak Polska to cywilizowany kraj ;-):-)

Aleksis wielkie :************************ kochana :tak: Jest coraz lepiej (tak mi sie wydaje, i tak bede myśleć:tak:)

aaa zuza zapomnialam zapytac, jaka fryzure zrobilas sobie na bikini? Mam nadzieje,ze humor troche lepszy dzisiaj, nie ma to jak wizyta u "fryzjera" na poprawe nastroju;-):-) :*** kurcze, do dentysty tez musze sie wybrac... az sie boje tego, co mi tam wykryje:sorry:

Ostatnia edycja:
kok.o - SUPER !!! bardzo się cieszę, jak już Ci leci z drugiego cyca w czasie karmienia znaczy się dobrze jest !!!:tak::tak::tak:

caterina - jutro pomiar a w weekend testujemy ?:-):tak:&&&&&&&&&

bionda - następna do testowania ! w końcu się dwa miejsca zwalniają - po katiuszce i aaronce ;-):-)&&&&&&

SPadam, odezwę się wieczorkiem - chyba, że news od katiuszki przyleci :tak:

bionda ja nie wiem czy to po euty ale ja miałam w tym cyklu 41 dniowy :angry:ale to był bezowulacyjny pewnie i z torbielem w jajniku mogę się zapytać lekarza w poniedziałek ale mam nadzieję,że II kreseczki pokaże test :tak: ja dostałam dupka od 16 dc na regularne

kok.o super wieści ,to znaczy ,że już coraz lepiej z Twoimi cycami i zaczną być pełne mleka :tak:

Uuuuu Kok.o produkcja sie zaczela pelna para, wyrobisz teraz 200% normy ;-):tak:

Bionda, nie wiem, bo zaciazylam w tym samym cyklu co zaczelam zrec tablety:-):-)czego ci rowniez zycze:tak:

Muma ja mysle, ze trutka jest ta sama. ja ostatnio nie jadlam ani nie pilam 11 godzin przed operacja i tak rzygalam.

Zuza robisz za wiedzme??:eek:

reklama
Gatto zaczaruje caterinę ,biondę i będą w ciąży !!!!!!!!!!!!!!<czary mary,czary mary> ktoś musi być tą wiedźmą Aleksis od czarowała wątek a ja zaczaruje :rofl2::rofl2::rofl2:

ale super by było

a ,ktoś się pytał o farsz ze szpinakiem? bo ja zakręcona ostatnio humory mam raz źle raz dobrze hehe :baffled::-D

Do góry