Czesc babolki :-)
Moja mam już na mnie nakrzyczała , że mam 36 lat i sie nie umiem porządnie zabezpieczyć
.
eech te gówniary! w seks sie bawią , w dorosłych, a pstro w głowie i o konsekwencjach nie pomyślą;-)
Kok.o czyli w sumie jest lepiej, nie??? hehe oczyma wyobraźni widzę te mętne oczyska Koniczynki :********* z pod cyca ;-):-) suwaczek rewelacja!!!!!
Ani@k ja cala ciaze mialam rozwolnienie...znaczy czestotliwosc normalna ale rzadzizna..(yyy sorki za opis
) . Jedne maja zaparcia, inne rozwolnienia. Z dwojga złego wole na rzadko, zaparcia są gorsze, no i hemoroidami grożą
A sie pochwale, Ewa dzis w nocy co 2 godz.sie budzila na jedzenie, i na samym cycu jechała, a mnie rano przy karmieniu z drugiego(wolnego)cyca samo kapało:-) Czyli tak se mysle, ze moze produkcje zwiekszyłam...I od razu wiecej optymizmu mam;-) Jakos damy rade;-)
:-)
&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte :**********
Ja po nocce dopiero do domu dotarłam.
Więc tempka dzisiaj nie zmierzona.
@ nie ma
Brzych boli ale nie boli
syski też
I bądź tu człowieku mądry
no kolezanko, tempka obiecuje, obiecuje . &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocne za II na tescie (i oczywiscie za wzrost
)
katiuszka wiesz co, jak tak czytam co piszesz o angielskiej sł.zdrowia to mam przed oczami scenki z filmów : XIX wiek, panowie (lekarze) w surdutach (czy czymś tam) i cylindrach , z młoteczkami w ręku... i z mądrymi minami opukują pacjenta wygłaszają tezy o suchotach i podagrach, zalecając pijawki jako lekarstwo... masakra
Trzymaj sie kobieto, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte, za obecnosc "ludzi od usg" . No i za to, zeby Julek juz zawitał na świecie
Jednak Polska to cywilizowany kraj ;-):-)
Aleksis wielkie
:************************ kochana
Jest coraz lepiej (tak mi sie wydaje, i tak bede myśleć
)
aaa
zuza zapomnialam zapytac, jaka fryzure zrobilas sobie na bikini? Mam nadzieje,ze humor troche lepszy dzisiaj, nie ma to jak wizyta u "fryzjera" na poprawe nastroju;-):-) :*** kurcze, do dentysty tez musze sie wybrac... az sie boje tego, co mi tam wykryje