reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja pamietam jak bylam mloda i piekna to zbieralam widokowki i wlasnie z moja kolezanka lub siostra bawilysmy sie w koncert zyczen, a pozniej same spiewalysmy w pseudo-angielskim czy pseudo-wloskim:-Dnawet w pseudo-polskim, bo nie pamietalysmy dobrze slow hihi

7 dni swiat tez pamietam chyba wlasnie tylko przez mode, bo reszta mnie nudzila:-)

reklama
moja mama ma na imię Ewa,a mojej rodzinie sa 2 Magdaleny:)u nas ogólnie to sa same kobiety!!w sensie,ze jak która z kuzynka jest w ciązy to wiadomo,ze i tak dziewczynka bedzie:p)choc w tamtym roku moja kuzynka się"wyłąmała"i ma 2 córy,a trzecie dziecko to chłopca urodziła!!!!!!:-)Romina??!!!toż to dla mnie wręcz bóstwo było!!!:)te jej długie włosy i ten kwiat!!;-)

no, ale ale, zapominacie o najwiekszym przeboju pokazow mody Black wonderfull life!!!!!!!

A teraz wiecie jak Romina wyglada?? lo matkozcorka!!!

A teraz wiecie jak Romina wyglada?? lo matkozcorka!!!
hehehe Gatto no przecież Ty też teraz nie masz 2 kucyków i uwalonej czekoladą buzi :-D:-D
Romina w googlu nie wygląda az taz źle:-D

kurcze, szkoda ze w pracy nie mam głośników, znalazłam Felicita i inne hity..eeech se bym posłuchała:-)

Ostatnia edycja:
No nie, zle faktycznie nie wyglada, ale ja jej nie rozpoznalam, zmienila sie kompletnie. Ja troche przypominam ta dziewczynke z warkoczykiem, ona nie bardzo ta laske z kwieciem.....

Haha Ani@k pamietam pierwsza kasete magnetofonowa kupilam wlasnie the best roxette, ale jazda byla!

Kok.o przesłać Ci empe trójkę na komórę????

a ja z młodych lat mam takie zdjęcie z grzyweczką i bialą kokardką na czubku głowy.. taka niunia byłam..

Kok.o przesłać Ci empe trójkę na komórę????
hihi nie, dzieki :-), w domu sobie posłucham jak tylko przyjde:-D

hihihi ja tez mam zdjecia z biała kokardą na czubku!:-D chyba taka moda dziecieca była :-)

kurcze, ja nie pamietam, jaka była moja pierwsza kaseta. Ale kupowałam puste i czatowałam potem z magnetofonem na muzyke w radiu i nagrywałam. Z list przebojów :-) Jakośc nagran powalała, szumiało to potem jak cholera!
A Sandre, C.C.Catch (chyba sie tak pisało??? ) i Sabrine pamietacie?:-D
We Wrocku niedawno był koncert disco, własnie z tamtych lat, Sandra była jedną z gwiazd... normalnie nie mogłam odżałować, ze na bilety nie załapałam sie, rozeszły sie w mig.Ale sie ludzie tam bawili, czad!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ciekawe czy teraz "dzieciaki" wiedzą co to jest 'kaseta magnetofonowa'..

jaka ja byłam szczęśliwa jak Mama kupiła "jamnika":-)

Do góry