reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc babole:-)
ja juz na urlopie sie bycze.
Ani@k ciesze sie, ze czujesz ze cykl wraca na stare tory:tak: Teraz, jak juz tam bedzie wszystko jak w zegarku chodziło to raz dwa fasol/ka wpadnie:tak::-) Wypoczywajcie i świntuszcie ile wlezie ;-):-)

a! udało nam sie upolować, tak na ostatnią chwile, pokoj nad jeziorem, woj lubuskie, wiec na tydzien na łono natury (no.. prawie... ;-)) wybędziemy :happy:
:-)

Ja dziś nie śpię od wczesnego ranka bo niestety obudził mnie telefon babci, której musiałam godzinę tłumaczyć , że powstanie było dawno temu, a ten młody chłopak, który się ukrywa u niej w mieszkaniu to jej 87letni mąż... masakra...
kok.o -co tam u Was ?? Czy mi się coś wydaje, czy Ty dzis też masz usg ??&&&&&&&&&&

Miłego dnia :-)
o kurde, Muma... :szok: no jazda jest :sorry:

a usg dopiero 13-go mam...

pozdrawiam wszystkie dziewczyny, widze, ze spokojnie tu, urlopowo sie zrobio, no nie dziwota.. :tak:

reklama
czesc babole:-)
ja juz na urlopie sie bycze.
a! udało nam sie upolować, tak na ostatnią chwile, pokoj nad jeziorem, woj lubuskie, wiec na tydzien na łono natury (no.. prawie... ;-)) wybędziemy :happy:

A można wiedzieć jakie jezioro, może blisko mnie, zresztą w weekend będę namawiam M na odrobinę plażo to byśmy się zobaczyły.

hellooo!!! a co tu tak pusto???? no coś podobnego!!!
Niech mi jeszcze raz któraś powie, że my- ciężarówki nie udzielamy się na forum!!! dzisiaj wpisało się nas 4, w tym 3 zaciążone!!! i co???;-)
Muma matkoooo jedyna...niezłe "odloty" mają dziadkowie:baffled: jednak ktoś kiedyś dobrze powiedział, że nie udała się starość Panu Bogu:no: przecież oni nie chcą tacy być, woleliby na pewno sami sobą się zająć, nie mieć jakiś zwidzeń itp.,...no ale co poradzimy...choroba i tyle:-( Całe szczęście, że mają Ciebie, to na pewno dużo dla nich to znaczy!!!
kok.o ale Ci fajnie!!!! marzę o urlopie!!! nawet nie tyle o wolnym, co żeby się wyrwać z tej Anglii:tak: może uda mi się w październiku polecieć do Polski...ale kto to wie:confused: A kiedy wyjeżdzasz???

A ja miałam dzis badanie. Szpital spodobał mi się, lepszy niż ten wcześniejszy, większy, mniej ludzi. Badanie trwało 20 min, lekarz pokazał mi bijące serduszko:blink: co ja już widziałam chyba z 2 miesiace temu;-)no ale najważniejsze zmierzył przezierność karkową!!! nic mi nie powiedział, ale to chyba oznacza, że dobrze, bo jakby coś wyszło nie tak, to by tłumaczył co jest źle. Ja sobie wcześniej poczytałam w mądrych książkach ile ma ta szczelina wynosić i sama podejrzałam na monitorze ile jest u Dzidziola, no i też mi wychodzi, że dobrze. Później wzięli mi jeszcze krew i razem ze zdjęciami z usg wysyłają to do innego miasta. Za dwa tygodnie mam mieć wyniki, jak jest niskie ryzyko, to listownie, a jak wysokie, to będą dzwonić ze szpitala, żeby się szybko zgłosić. A kolejne usg mam 20 września:szok: czyli za 7 tygodni...a później chyba jeszcze jedno i tyle na angielską służbę zdrowia. W między czasie mam chodzić co jakiś czas na pomiar ciśnienia, wagi do swojej przychodni i tam ma być położna. Skomplikowane to trochę...ale powoli już się wdrażam:tak: Najgorzej było zacząć, teraz już powinni być lepiej.
Wszystkim urlopującym życzę wspaniałego wypoczynku, relaksu, pogody!!!! a resztę dziewczyn zapraszam na bb:tak::-)
Zmykam do łóźka, bo jakoś tak mnie wzywa na drzemkę;-):-)

WITAM SIĘ I JA!!!!!!:-)dziś wróciliśmy z Karpacza!!ach....... było PRZECUDOWNIE!!p[o prostu zajebiście!!pogoda nam dopisał jak tylko mogła:cool2::cool2::cool2:Chodzilismy po górach,weszlismy na ŚNIEZKĘ!!!!!kurcze az sama jestem z siebie dumna!!!!!!!:tak:piekne widoki!!!!Natepnego dnia poszlismy do schroniska SAMOTNIA,tez na pieszo!!NOgi na maxa bolą,zakwasy ze hej!!ale co to za fajne przezycie?!!!po prostu super!!bylismy w Światyni Wang,bylismy w Western City!!!kurcze no było świetnie!!a wieczorami to oboewiązkowo szlismy na kolacje do knajp i piwko oczywiście!!:)choc mi cudnie zasmakowała MALINÓWKA:-D:-D:-Dpyszny specyfik na spirytusie z malin!!ale malinki,to dosłowine całe były w tej naleweczce!!no pychotka!!!!!az wracac się nie chciało....ale co dobre to szybko konczy sie...Adam w poniedziałek juz do pracy i wszystko od nowa...Ja jeszcze równe 2 tygodnie urlopu mam:-)aaaaaaaaaa DZis odebrałąm wyniki badan,te które musza byc do drozności jajowodów,i wszystkie mam ujemne!!!!wiec bakteri zadnej nie mam....ulzyło mi:):):)

cześć dziewczyny

ja dzisiaj dwa razy byłam na bb i mnie wywaliło ,coś dzieje się z łączem i mnie wywala mam nadzieję ,że teraz napiszę

u nas upał ,ja dzisiaj nie robiłam żadnych przetworów w przyszłym tygodniu zrobię jeszcze,wysprzątałam sypialnię za to :-);-)

kok.o urlopuj się kochana odpoczywaj :tak:Ani@k super wieści dobrze,że masz podejście dobre i ,że wszystko wraca do normy :tak::tak::-)Muma no widzisz kochana tak to jest ze starszymi osobami módlmy się ,żeby nas to nie spotkało i żebyśmy dorzyli spokojnej i zdrowej starości ,a Ty kochana nie denerwuj się i tez odpoczywaj bo te upały to wiem,że nie są przyjemne dla mnie a co mówić dla Ciebie już z takim brzuniem:*****:blink:katiuszka jak tak będziesz studiować mądre książki to za nim lekarz cokolwiek Ci powie to sama zdiagnozujesz i powiesz co i jak ,ciesze się ,że wszystko dobrze :happy2:
kasica no widzisz jednak urlop się przydał :tak:dobrze,że odpoczęłaś i jesteś zadowolona .....

ja mam ostatnio melancholijne dni ....zatapiam się w książki może pomogą .....

miłego kochane

dziewczyny mam takie pytanko........bo odebrałam tez wyniki przeciwciał antykardiolipidowych i sa takie p/c antykardiolipidowe IgM -2.0,a normy sa takie do 13 wynik ujemny,13-15 wynik watpliwy,15-40 wynik nisko dodatni,40-80 srdednio dodatni.od 80 wysoko dodatni.A p/c antykardiolipidowe tez mam wynik 2.0.Normy do 20 ujemny,20-20 nisko dodatni,40-80 srednio dodatni od 80 wyskoko dodatni.Kucze szperam w necie i nie bardzo wiem o co chodzi...pisze ze jak wynik ujemny to niby jest dobrze.....czy któras z Was wie o co chodzi???:zawstydzona/y:

cześć Dziewczynki,
wpadlam się przypomnieć;-)
dalej sprzątam, ale widzę juz światełko w tunelu
Cud u mojej mamy, a ja straszliwie tęsknię
poczytam co u Was i spadam spać, bo ledwom żywa
\uściski przesyłam

cześć:-)ojejjj...jak tu pusto dziś!!!juz prawie południe,a tu cisza...u nas dzis brzydka pogoda...pada od rana,pochmurno i nic sie nie chce...a miałam w planach dzis umyc okna u nas w pokoju....no i opalac się:cool2:okna umyje jutro,oby nie padało i ciepło było...dzień jakis taki zmierzły jest:sorry:

reklama
Hejka,

A my z Julą po śniadanku, kawce mrożonej , owocach i sobie leżymy przed TV i nic nam się nie chce ...
Ogólnie klimat taki jak na bb:-D
Mam nadzieję, że odpoczywacie wszystkie i że będą z tego dzieci !!! &&&&&&&&&&&&&:tak:
katiuszka dobrze, że przezierność OK jak tak czytam o tej służbie zdrowia tam to normalnie masakra, nasza publiczna w porównaniu z tym to światowy poziom diagnostyki i prewencji A my tylko narzekamy ;-)

kasica -dobrze, że odpoczęłaś, masz niezły wykres po tych wakacjach &&&&&&&&&&&:tak:

zuzanka - nie smuć się , przytulam:happy2:

Mnie coś dziś brzuch trochę boli, wracam na kanapę...
Odpoczywajcie dziewczynki,
Ja się pewnie jutro nie pojawię bo od rana jedziemy na zakupy, do dziadków posprzątać i zrobić pranie a po południu na grila do teściów. I pewnie padnę po tym na całą niedzielę :cool:

Do góry