kok.o
Fanka BB :)
czesc babole:-)
ja juz na urlopie sie bycze.
Ani@k ciesze sie, ze czujesz ze cykl wraca na stare tory Teraz, jak juz tam bedzie wszystko jak w zegarku chodziło to raz dwa fasol/ka wpadnie:-) Wypoczywajcie i świntuszcie ile wlezie ;-):-)
a! udało nam sie upolować, tak na ostatnią chwile, pokoj nad jeziorem, woj lubuskie, wiec na tydzien na łono natury (no.. prawie... ;-)) wybędziemy
:-)
a usg dopiero 13-go mam...
pozdrawiam wszystkie dziewczyny, widze, ze spokojnie tu, urlopowo sie zrobio, no nie dziwota..
ja juz na urlopie sie bycze.
Ani@k ciesze sie, ze czujesz ze cykl wraca na stare tory Teraz, jak juz tam bedzie wszystko jak w zegarku chodziło to raz dwa fasol/ka wpadnie:-) Wypoczywajcie i świntuszcie ile wlezie ;-):-)
a! udało nam sie upolować, tak na ostatnią chwile, pokoj nad jeziorem, woj lubuskie, wiec na tydzien na łono natury (no.. prawie... ;-)) wybędziemy
o kurde, Muma... no jazda jestJa dziś nie śpię od wczesnego ranka bo niestety obudził mnie telefon babci, której musiałam godzinę tłumaczyć , że powstanie było dawno temu, a ten młody chłopak, który się ukrywa u niej w mieszkaniu to jej 87letni mąż... masakra...
kok.o -co tam u Was ?? Czy mi się coś wydaje, czy Ty dzis też masz usg ??&&&&&&&&&&
Miłego dnia :-)
a usg dopiero 13-go mam...
pozdrawiam wszystkie dziewczyny, widze, ze spokojnie tu, urlopowo sie zrobio, no nie dziwota..