reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wikka witamy w gronie 30-stek
do lutego już niedługo !!!!!!

A z okazji Urodzin życzę spelnienia wszystkich najskrytszych marzeń a zwłaszcza tego Jednego Jedynego
no i zdrówka oczywiście -

bo piszesz ,ze stan zdrowia nie jest najlepszy

reklama
Wikka witamy w gronie 30-stek
do lutego już niedługo !!!!!!

A z okazji Urodzin życzę spelnienia wszystkich najskrytszych marzeń a zwłaszcza tego Jednego Jedynego
no i zdrówka oczywiście -

bo piszesz ,ze stan zdrowia nie jest najlepszy

Witaj Wikka i wszystkie 30-dziestki!!:tak:

Jesteś więc Wikka w takiej samej sytuacji jak my wszystkie:happy:. Witam Cię!! jest mi bardzo miło, że chcesz być w naszym towarzystwie:-D:-D

A ja żyję troszeczkę w pędzie pracowym i czytam Was ciągle-gorzej z pisaniem.
Mój mężuś wyjechał dziś raniutko na 2 dni, w czwartek ja wyjeżdzam na 2 dni:baffled: a więc moje płodniaki mogą w tym miesiącu przejść bokiem:sick::sick:.
Ale na weekend jedziemy do Kazimierza:tak::tak:-cóż za podobieństwo do Kingi z "M jak miłość":szok:-uśmiałam się wczoraj oglądając film-w końcu jadę po to samo:szok::szok:.Może to prorocze:-p.
Miłego dnia dziewczynki! Odezwę się później!

Witaj Wikka i wszystkie 30-dziestki!!:tak:

Jesteś więc Wikka w takiej samej sytuacji jak my wszystkie:happy:. Witam Cię!! jest mi bardzo miło, że chcesz być w naszym towarzystwie:-D:-D

A ja żyję troszeczkę w pędzie pracowym i czytam Was ciągle-gorzej z pisaniem.
Mój mężuś wyjechał dziś raniutko na 2 dni, w czwartek ja wyjeżdzam na 2 dni:baffled: a więc moje płodniaki mogą w tym miesiącu przejść bokiem:sick::sick:.
Ale na weekend jedziemy do Kazimierza:tak::tak:-cóż za podobieństwo do Kingi z "M jak miłość":szok:-uśmiałam się wczoraj oglądając film-w końcu jadę po to samo:szok::szok:.Może to prorocze:-p.
Miłego dnia dziewczynki! Odezwę się później!

Wikka - najlepszego z okazji urodzin. Ciesze się , że do nas dołączyłaś.

Sensi.....wierzę w ten Kazimierz....trzymam kciuki.

Pozdrawiam cieplutko wszystkie 30-stki.

Wikka - najlepszego z okazji urodzin. Ciesze się , że do nas dołączyłaś.

Sensi.....wierzę w ten Kazimierz....trzymam kciuki.

Pozdrawiam cieplutko wszystkie 30-stki.

Odnośnie słów Lapiska:

Anusieńku i Sensi- jem folik 3 x 0,4 mg, foliku nie można przedawkować przynajmniej w takiej dawce, więc chyba lepiej zebym wzięła więcej niż mniej. jak myślicicie? Anuś nie za mało? Sensi nie za dużo? Bo widziałam, ze niezwykle różne zdania macie-czy 1,2 mg mi nie zaszkodzą?

Odpowiadam:
Lapisku! Twoje 3x 0,4 mg. to właśnie 1,2 mg. , o których wcześniej pisałam:confused:

Odnośnie słów Lapiska:

Anusieńku i Sensi- jem folik 3 x 0,4 mg, foliku nie można przedawkować przynajmniej w takiej dawce, więc chyba lepiej zebym wzięła więcej niż mniej. jak myślicicie? Anuś nie za mało? Sensi nie za dużo? Bo widziałam, ze niezwykle różne zdania macie-czy 1,2 mg mi nie zaszkodzą?

Odpowiadam:
Lapisku! Twoje 3x 0,4 mg. to właśnie 1,2 mg. , o których wcześniej pisałam:confused:

reklama
Do góry