reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się i ja, więc lista obecności podpisana.
Vinga-poczytaj wpis Mumy na ten temat. Dlatego się nie martw. Poleca jednego lekarza.Poszukaj jej postów czy też napisz na PW. Muma to nieoceniona kopalnia wiedzy. Jak będę w ciąży to tylko do niej na konsultację:tak:

Dziewuszki Wy moje. Ja dzis 26dc, nie za bardzo jakieś symptomy odnotwouję ciotowe:biggrin2: Łykam progesteron.
Ale się wkurzyłam wczoraj.Ten ostatni gin, ten nawiedzony,zadzwonił i powiedział, że mam zrobić sobie termin to pogadamy i da mi fotokopie dokumentów. Niech sobie je wsadzi w d.. bo te fotokopie ze szpitala to mój obecny ginek ściągnął ze szpitala w 5 minut. I co ja biedny Miś mam robić?Mi się nie chce z nim gadać, chce wybębnić kolejne 10EUR za wizytę.Dziad.

Do tego drugiego zadzwonię jutro i dowiem się czy on też ma obiekcje. Kurka, zawsze coś

Mam dziś super dzień, porobiłam zakupy.
Prezenty dla bratanka i bratanicy mam, dla córci koleżanki też, dla mamy też. Kupiłam sobie take szare jeansowe legginsy, co dobrze leżą bo nie odstają na brzuchu. Plus 2 czerwone miseczki do muessli z Tchibo. I to wszystko za grosze, bo z przeceny oczywiście. Aha, i zjadłam 3 porcje lodów waniliowych mimo kaszlu.

Czekam na eMa, ma próbę z zespołem. Szykuję sałatę lodową z tuńczykiem i warzywami plus ciabatta na kolację i winko też będzie. Ja nie powinnam, tak sobie wmawiam.

Ani@k, Zuzanka-ziółka działają cuda jak widać na przykładzie Mumy i Biondy.

Dziś miałam sen erotyczny... Wow!!! Ale jaki!!! Z ciemowłosym przystojniakiem o zielonych oczach. Powiem Wam , że rano miałam gluta że hej... :-D łeb siwieje, dupa szaleje:-D

Kasica
-bądź dobrej myśli!!! Jesteś młoda i zdrowa, a to już tak wiele. Mój zegar bologiczny bije na alarm a tu nici.U mnie to jest ciśnienie, wierz mi

Tasza
-życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Trzymam kciuki za Staraczki i kolejne wizyty USG naszych przyszłych Mamuś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pa pa

reklama
Aleksis u mnie też ciśnienie...i to przeogromne!!ja dzień mam do dupy!!Szpk,poaadne chyba w depreche jak sie nie ogarne...po prostu!!ale nie potrafie i już:(:(:(

Witam wieczorową porą kobitki:-)
I bardzo proszę nie uciekajcie z BB:-(
Ja po badaniach.
Prolaktyna po castagnusie spadła z 38 na 28 nadal dużo ale dobre i to.
W następnym tygodniu idę do gina po bromek.
Progesteron bardzo ładny, też wyższy niż na wcześniejszych badaniach.
To znaczy że chyba wszystko idzie ku lepszemu. Po żyjemy, zobaczymy.
Vinga trzymam kciuki za ciebie i maleństwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny proszę się nie poddawać, kobiety zachodziły w ciążę gdy nie miały niby statystycznie na nią szans.
A jednak cuda się zdarzają. Tylko czasami trzeba trochę poczekać na ten cud,lub trochę mu pomóc.

caterina tak jak piszesz , znam kilka przykładów ,które noszą w sobie cuda a lekarze nie dawali szans więc dziewuchy głowa do góry!!!!RAZ,RAZ!!!

za wszystkie trzymam kciuki &&&&&& a sama uciekam bo jestem po kąpieli i idę pazurki zrobić na nóżki i rączki a chętne na te zabiegi zapraszam do siebie ;-)

miłej nocki :*

hej..

Dziewczynki które piły ziółka - brała może któraś bromergon razem z ziołem????? wróciłam dziś od endo z bromkiem..:zawstydzona/y: zaczynamy 'zbijac' 15,14 prolakktyny.. nie wiem czy można to łączyć a nie przyszło mi do głowy aby ją spytać.. zapomniałam:zawstydzona/y:
Okazało się że mój tarczycowy guzek zaczyna 'rosnąć' niewiele.. ale zaczyna:-:)zawstydzona/y: obrałyśmy plan działania.. ale po wizycie jestem jakaś 'wypluta' i 'pusta'..:zawstydzona/y: napewno czeka mnie operacja.. lepiej aby przed ciążą..:zawstydzona/y: ja się staram.. :-:)zawstydzona/y: dlaczego mi nie wychodzi???:zawstydzona/y: buuuuuuuu..

hej..

Dziewczynki które piły ziółka - brała może któraś bromergon razem z ziołem????? wróciłam dziś od endo z bromkiem..:zawstydzona/y: zaczynamy 'zbijac' 15,14 prolakktyny.. nie wiem czy można to łączyć a nie przyszło mi do głowy aby ją spytać.. zapomniałam:zawstydzona/y:
Okazało się że mój tarczycowy guzek zaczyna 'rosnąć' niewiele.. ale zaczyna:-:)zawstydzona/y: obrałyśmy plan działania.. ale po wizycie jestem jakaś 'wypluta' i 'pusta'..:zawstydzona/y: napewno czeka mnie operacja.. lepiej aby przed ciążą..:zawstydzona/y: ja się staram.. :-:)zawstydzona/y: dlaczego mi nie wychodzi???:zawstydzona/y: buuuuuuuu..
tak ja
a jakie masz pytanie

Ani@k ja mam ten sam dylemat...ziółka czekaja na mnie zakupione juz kilka tygodni temu,ale nie wiem czy moge je brac z Bromergonem???!!!tez biore bromergon,codziennie po 0,5 tabletki....wiec nie wiem czy moge pić zioła.....HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP lapop,czy piłas zioła i brałaś bromka???i jakie ilości brałas leku??i przez jaki czas...bo ja np.biore go juz ponad rok....

!

czy można bromka z ziołem łączyć???
ja po 'szpitalu' dostałam bromergon na zatrzymanie laktacji.. nie miałam wyraźnych skutków ubocznych.. praktycznie wcale ich nie miałam.. nie wiem jak to będzie wyglądało z zielichem??? a Ty Lopop też piłaś '3' ojca Sroki???

Kasica ja 0,5 tabletki mam brać przez tydzień.. później zwiększamy do 1 tabsy.. po miesiącu badam prolaktynę ale już bez obciążenia i zobaczymy co dalej.. ja już Cię kiedyś pytałam na co bierzesz bromka.. długo go łykasz..

Ostatnia edycja:
ja mam podwyzszona prolaktyne,biore go ponad rok,najpierw brałam po 1 tabletce dziennie,a od dłuzszego czasu biore po 0,5 dziennie i co miesiąc ją kontroluje.Jak kiedys nie brałam przez 2 tygodnie to jak zrobiłam wynik to miałam jej 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiec szok!!za dużo!!a teraz mam tak 9-10,wiec jest ok.A nawet nieraz mniej

reklama
tak brałam i łaczyłam świetnie się czułam
bromka brałam nawet 1 tabletkę x 2 razy dziennie
a ty ile bierzesz
Ani@k dokładnie nr 3

Do góry