reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza, no u mnie jakby w karty grał. Z wykresu nic się nie wyczyta i nic już nie wiadomo bo nie korygowałam temperatur. Powinna niby @ przyjść jutro ale nie czuję się na nią ani na nic innego. Syski mnie trochę bolą. Piję te okropne zioła. Zobaczymy, ogólnie się nie nastawiam :no:.

reklama
bionda ja trzymam mocno kciuki żeby @ nie przylazła w końcu , a wykresik faktycznie masz bombowy ,ja w tym miesiącu nawet nie mierzę w tym cyklu tempki ani witamin nie biorę ,odpuściłam sobie chodź nie powiem ,że w duchu mam nadzieję jak co cykl ,że będzie fasolka :zawstydzona/y:

Hejka;-)
Zrobiłam wykresik.

Przydatki z pewnością ciąg dalszy bo prawa strona nadal nawala i to tak, że mam wszystkiego dosyć. Jutro chyba skoczę do rodzinnego, niech da na OB, nawet USG nie trzeba bo wiem że coś się tam dzieje.

bionda wykres masz nawet ładny to się nie przejmuj.

Zuzka a ty nie odpuszczaj z niczym bo tak nie ładnie.

No ładnie ZUZKA ładnie:-)

Droga do pracy wygląda masakrycznie a dzisiaj
Gościu prosto na policję się ładował na trzeciego kilka aut na raz wyprzedzał

A później widzieli że troszkę gnałam, jak ich zobaczyłam to zwolniłam i nie wyprzedzałam, jechali za mną pół drogi i czaili się by zatrzymać, ale ja to złote mondeo znam bo sąsiadkę pod domem zatrzymali, zakodowałam sobie je w pamięci i wiem na co uważać:-D

Ostatnia edycja:
Hatiszka widzę ,że u Ciebie też zapalenie przydatków morduje? mnie na razie odpuściło ale zawsze 2 razy do roku miewałam :crazy::-(hehe no to dobrze,że już wiesz jakim autem jeżdżą można uniknąć mandatu :rofl2:

I tak się dziwię, ze odpuścili na 70-tce 110km/h:-D, ale tak szbko nie mogli zawrócić bo akurat auta jechały, ale nie wiedzieli, ze wiem, ze to policja i myśleli że mnie przyłapią jak ślimaki przedemną będę wyprzedzać, ale wolałam być 15 min później w domu niż z chudszym portfelem. Chociaż mnie trafiało bo jechałam ekspresówką 80km/h a z przeciwka pusta droga. Tylko to jest taki odcinek, gdzie pełno zakrętów i troszkę śmiertelnych wypadków tam było a od początku tygodnia codziennie min jeden. Dzisiaj gościu dachował ale baran miał szczęście, ze nic nie jechało i go żaden tir nie zmiótł:szok:
Znajoma z pracy mówi, że mam jaja, ze nie boję się tą drogą jeździć. Ale jadąc nią jestem max w 15 minut w pracy a przez wiochy to 45 minut jazdy i to po wybojach. Szkoda czasu, auta i moich nerwów.
Grunt to znać tajniaki policyjne i mieć szczęście.

Chociaż odrobina przyjemności z szybkiej jazdy zamiast braku ciąży:evil:.

Vinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na jutro już ślę do ciebie pozytywne fluidki - nie martw się proszę , na pewno wszystko się dobrze ułoży :tak:
zuzanka- poddałam się bo się tyle opisałam i ..... normalnie mnie nerwa dygła

coś cicho u nas ostatnio ....:baffled:

reklama
ja chyba też nie potrzebnie mierzę temp.w tym cyklu...tzn.chodzi mi o to,ze za 1,5 tygodnia jedziemy na urlop i napewno termometra ze soba nie wezmę!!!1i mierzyc temp.nie bede!!!bo i % beda i imprezowanie i pózne kładzenie sie spac itd!!ale pók co mierze dalej...:)u nas leje cały dzień!!szok dosłownie to lato,czy jesien???bo juz sama nie wiem!!!

Do góry