reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Majeczko, biedactwo, przykro mi, ze takie problemy zdrowotne Cie nawiedziły... hmm... ale musisz to przetrzymać!! Wierze, że teraz będzie tylko lepiej!
Zobacz na lapiska i moniolka!! To sa namacalne (wirtualnie) cuda, dowód, że się udało, wtedy kiedy lekarze prawie ręce rozkładają!!! Trzeba wierzyc i się nie poddawac! Teraz najwazniejsze, zebyś wyzdrowiala i zobaczysz, Twój cud już niedługo będzie z Tobą!!buziaki

Lili, trzymam kciuki

TO-LA, szybkiej i w miare bezbolenej przeprowadzki zycze!!

Alek, Anus, Sensi, reszta dziewczynek, co u was??

reklama
Majeczko, biedactwo, przykro mi, ze takie problemy zdrowotne Cie nawiedziły... hmm... ale musisz to przetrzymać!! Wierze, że teraz będzie tylko lepiej!
Zobacz na lapiska i moniolka!! To sa namacalne (wirtualnie) cuda, dowód, że się udało, wtedy kiedy lekarze prawie ręce rozkładają!!! Trzeba wierzyc i się nie poddawac! Teraz najwazniejsze, zebyś wyzdrowiala i zobaczysz, Twój cud już niedługo będzie z Tobą!!buziaki

Lili, trzymam kciuki

TO-LA, szybkiej i w miare bezbolenej przeprowadzki zycze!!

Alek, Anus, Sensi, reszta dziewczynek, co u was??

OFICJALNIE SKłADAM GRATULACJE MONIś :happy:

Majeczko szkoda,ze nie dałas znaku,że byłaś we Wrocławiu.Zachowanie prof. Z. jeszcze raz mnie utwierdza w opinii o wrocławskich lekarzach , którą zna Moniś.
0 empatii.
Co do suchego zębodołu - jesli nie mozesz isć do dentysty kup sobie Eludril do płukania i przekrój aspirynę na pół i sprobuj wlożyć do zębodołu i przykryj wacikiem,zeby Ci nie rozlała się po dziąsle bo wyzre śluzowkę- włóż tyle,zeby wskoczyło do dziurki . I tak ze 3-4 dni powtarzaj.
A najlepiej byłoby polaserować.

KAjda, MAdziujka,Alek, TO-LA musimy gonić 30-stki.

Oluś wysłałam zapytanie na priv.

aha Moniś widziałam teścik !!!! i sie mocno wpatrywałam - ale czemu go u nas nie ma

OFICJALNIE SKłADAM GRATULACJE MONIś :happy:

Majeczko szkoda,ze nie dałas znaku,że byłaś we Wrocławiu.Zachowanie prof. Z. jeszcze raz mnie utwierdza w opinii o wrocławskich lekarzach , którą zna Moniś.
0 empatii.
Co do suchego zębodołu - jesli nie mozesz isć do dentysty kup sobie Eludril do płukania i przekrój aspirynę na pół i sprobuj wlożyć do zębodołu i przykryj wacikiem,zeby Ci nie rozlała się po dziąsle bo wyzre śluzowkę- włóż tyle,zeby wskoczyło do dziurki . I tak ze 3-4 dni powtarzaj.
A najlepiej byłoby polaserować.

KAjda, MAdziujka,Alek, TO-LA musimy gonić 30-stki.

Oluś wysłałam zapytanie na priv.

aha Moniś widziałam teścik !!!! i sie mocno wpatrywałam - ale czemu go u nas nie ma

ALEK oj bede tu czesciej bede hihi, po fajne nowinki zawsze warto!!!
KAJDA dzieki serdecznie !!! Oj ciezko ...
ANUSIENKA no musimy dogonic i napewno to zrobimy ale nic na sile dziewczeta!
Same widzicie trzeba troche odpuscic zeby sie ten cud wydarzyl.
A ja ostatnio w dolki jakies wpadam z powodu tej przeprowadzki, juz mam troche dosyc takiego jezdzenia w ta i wewta. Lubie podrozowac ale to chyba sie nie zalicza do podrozy hahaha. Ale nie bede wam tu zasmucac bo jak zaczne to juz nie skoncze.
POZDRAWIAM was wszystkie 30 ki!!! I tradycyjnie trzymam kciuki za was i grzecznie czekam na swoja kolejke.
papa

ALEK oj bede tu czesciej bede hihi, po fajne nowinki zawsze warto!!!
KAJDA dzieki serdecznie !!! Oj ciezko ...
ANUSIENKA no musimy dogonic i napewno to zrobimy ale nic na sile dziewczeta!
Same widzicie trzeba troche odpuscic zeby sie ten cud wydarzyl.
A ja ostatnio w dolki jakies wpadam z powodu tej przeprowadzki, juz mam troche dosyc takiego jezdzenia w ta i wewta. Lubie podrozowac ale to chyba sie nie zalicza do podrozy hahaha. Ale nie bede wam tu zasmucac bo jak zaczne to juz nie skoncze.
POZDRAWIAM was wszystkie 30 ki!!! I tradycyjnie trzymam kciuki za was i grzecznie czekam na swoja kolejke.
papa

Witajcie!:eek:
Deprechy i smutki mnie nachodzą-spójrzcie na mój suwaczek:szok:
Oj:-(coś mi się zdaje, że @ znów mnie dogoni. temperaturka dziś 36,8 wczoraj 37,0:wściekła/y:. Perfidnie, żeby się dobić, poszukałam dziś śluziku i znalazłam kolor brązowy:realmad::realmad:

Witajcie!:eek:
Deprechy i smutki mnie nachodzą-spójrzcie na mój suwaczek:szok:
Oj:-(coś mi się zdaje, że @ znów mnie dogoni. temperaturka dziś 36,8 wczoraj 37,0:wściekła/y:. Perfidnie, żeby się dobić, poszukałam dziś śluziku i znalazłam kolor brązowy:realmad::realmad:

Witajcie:-)

no a ja się relaksuję już 2 dzień na urlopie:-) wczoraj ambitnie wzięłam się na okna, wieczorem ręką ruszyć nie mogłam:-D a tu mężuś rozochocony..no i czas doskonały :laugh2: matko!! ale dałam radę! a co!! hihi..:laugh2:

Sensi trzymaj się..! może jednak nie przyjdzie? ja na wszelki wypadek trzymam kciuki;-)

Anusia wysłałam na priva;-)

A jak tam nasze dzielne mamusie- Lapisku i Moniś ?? jak samopoczucie;-)

Kobitki a ja dzisiaj wieczorkiem na imprezkę pomykam- mężusia służbowa, ale jaka! imprezka latino i będą uczyć salsy:-D już się nie mogę doczekać..

buźka dla Wszystkich;-*

reklama
Witajcie:-)

no a ja się relaksuję już 2 dzień na urlopie:-) wczoraj ambitnie wzięłam się na okna, wieczorem ręką ruszyć nie mogłam:-D a tu mężuś rozochocony..no i czas doskonały :laugh2: matko!! ale dałam radę! a co!! hihi..:laugh2:

Sensi trzymaj się..! może jednak nie przyjdzie? ja na wszelki wypadek trzymam kciuki;-)

Anusia wysłałam na priva;-)

A jak tam nasze dzielne mamusie- Lapisku i Moniś ?? jak samopoczucie;-)

Kobitki a ja dzisiaj wieczorkiem na imprezkę pomykam- mężusia służbowa, ale jaka! imprezka latino i będą uczyć salsy:-D już się nie mogę doczekać..

buźka dla Wszystkich;-*

Do góry