reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

O RANY DZIEWCZYNY!!! WITAM WAS OGROMNIE!
Widze ze tu same zmiany, forum sie zmienilo i cosik chyba mi nie dziala, takze nie wiem jeszcze czy na lepsze , natomiast strzasznie sie ciesze ze fasolek przybylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MONIOLEK GRATULACJE TAKIE OGROMNE JAKIE TYLKO CI MOGE PRZESLAC! To faktycznie z tymi lekarzami to niech ich wszystkich szlag trafi i te ich diagnozy: tylko sila naszej woli dziewczyny!!!
No i zdajsie ze LAPISEK zafasolkowala czy tak??? TEZ WIELGACHNE GRATULACJE LAPISEK jesli tak. Serdecznie wam zycze NJALEPSZEGO!!!
I ciesze sie bardzo. Kazda nowa fasolka podnosi mnie na duchu.
Ostatnio nawet rzadko was czytam bo jestem w trakcie przeprowadzki (ogromnej) i poprostu nie mam czasu. Jak tylko sie juz ustabilizuje moja sytuacja za pare tygodni to znow bede was czesciej odwiedzac.
Obiecuje! A tymczasem buska dla wsyztskich nowych fasolinek i ich mamus no i oczywiscie dla calej reszty 30 tek!!!
DZIEWCZYNY RAZEM NAM SIE UDA!!!
pa

reklama
O RANY DZIEWCZYNY!!! WITAM WAS OGROMNIE!
Widze ze tu same zmiany, forum sie zmienilo i cosik chyba mi nie dziala, takze nie wiem jeszcze czy na lepsze , natomiast strzasznie sie ciesze ze fasolek przybylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MONIOLEK GRATULACJE TAKIE OGROMNE JAKIE TYLKO CI MOGE PRZESLAC! To faktycznie z tymi lekarzami to niech ich wszystkich szlag trafi i te ich diagnozy: tylko sila naszej woli dziewczyny!!!
No i zdajsie ze LAPISEK zafasolkowala czy tak??? TEZ WIELGACHNE GRATULACJE LAPISEK jesli tak. Serdecznie wam zycze NJALEPSZEGO!!!
I ciesze sie bardzo. Kazda nowa fasolka podnosi mnie na duchu.
Ostatnio nawet rzadko was czytam bo jestem w trakcie przeprowadzki (ogromnej) i poprostu nie mam czasu. Jak tylko sie juz ustabilizuje moja sytuacja za pare tygodni to znow bede was czesciej odwiedzac.
Obiecuje! A tymczasem buska dla wsyztskich nowych fasolinek i ich mamus no i oczywiscie dla calej reszty 30 tek!!!
DZIEWCZYNY RAZEM NAM SIE UDA!!!
pa

Witam i tutaj moje powierniczkie :-) i od razu strzelam informacją - wg testu udało nam się

Moniś Kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o rany!!!!!!!!!!!!!!! ależ się cieszę!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

nie no!!!!!!!!!!! to aż nieprawdopodobne- wczoraj Lapisek, a dzisiaj Moniś:-) :-) :-)

ściskam Cię Moniś bardzo bardzo mocno!!! i fluidki poproszę..:-)

a jednak cuda się zdarzają..hurrrrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!!

Witam i tutaj moje powierniczkie :-) i od razu strzelam informacją - wg testu udało nam się

Moniś Kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o rany!!!!!!!!!!!!!!! ależ się cieszę!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

nie no!!!!!!!!!!! to aż nieprawdopodobne- wczoraj Lapisek, a dzisiaj Moniś:-) :-) :-)

ściskam Cię Moniś bardzo bardzo mocno!!! i fluidki poproszę..:-)

a jednak cuda się zdarzają..hurrrrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!!

no..ochłonęłam troszkę..;-)
mogę pisać dalej..:-D

Majeczko ogromnie mi przykro, że tak Ci się to nie ułożyło..:-(
kurcze! wiem, że zabrzmi to głupio..ale zobacz..przyjdzie czas i na Ciebie..kiedyś musi się ułożyć! nie wolno Ci tylko przestać w to wierzyć! trzymaj się dzielnie, no i przede wszystkim wracaj szybko do zdrowia!! uściski!

TO-LA no to przeprowadzaj się szybciutko i zaglądaj tu do nas częściej!:-D widzisz jakie tu niespodzianki czekają :-D

Lilli nosek do góry;-) Lapisek z Moniś podeślą nam takie fluidki, że rraz dwa i do nich dołączymy;-)

Anuś co u Cię?:-)

no..ochłonęłam troszkę..;-)
mogę pisać dalej..:-D

Majeczko ogromnie mi przykro, że tak Ci się to nie ułożyło..:-(
kurcze! wiem, że zabrzmi to głupio..ale zobacz..przyjdzie czas i na Ciebie..kiedyś musi się ułożyć! nie wolno Ci tylko przestać w to wierzyć! trzymaj się dzielnie, no i przede wszystkim wracaj szybko do zdrowia!! uściski!

TO-LA no to przeprowadzaj się szybciutko i zaglądaj tu do nas częściej!:-D widzisz jakie tu niespodzianki czekają :-D

Lilli nosek do góry;-) Lapisek z Moniś podeślą nam takie fluidki, że rraz dwa i do nich dołączymy;-)

Anuś co u Cię?:-)

Majeczko wiem że Ci baaardzo smutno źle i masz w sobie wielką gorycz.
Nie trać siły!! Nie trać jej! Majeczko musi sie w końcu odwrócić ..musi Ci się w końcu zacząć wsio pomyśłnie układać...ileż można!! Wyczerpał się już limit porazek!! Nie trać wiary....wiary w siebie!!!

Ściskam Cie mocno!!

Majeczko wiem że Ci baaardzo smutno źle i masz w sobie wielką gorycz.
Nie trać siły!! Nie trać jej! Majeczko musi sie w końcu odwrócić ..musi Ci się w końcu zacząć wsio pomyśłnie układać...ileż można!! Wyczerpał się już limit porazek!! Nie trać wiary....wiary w siebie!!!

Ściskam Cie mocno!!

reklama
Do góry