reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Gatto jaa bym CHĘTNIE pomigła!!ale ja juz bym tego za CHINY nie zrobiła raz jeszcze!!!!:no:nie mam głowy do takich rzeczy!!!!!!!!!!ale nasze sprytne koleżanki pomoga napewno:-)

A pierwszy dzień w pracy nawet spokojny.
Prawdą jest, że większość spędziłam na załatwianiach formalności i na szkoleniach. Jutro normalnie na 6.00.

cześć Dziewczynki, ja tylko na chwilkę, doczytam później
dla książkomaniaczek- na str wydawnictwa znak jest dziś promo - po rejestracji, wybraniu książek i wpisaniu kodu rabatowego "paczkomaty" wszystkie pozycje za pół ceny:tak: ksiązki wychodzą po 10, 15zł. Zuzia- jest też "Moje dziecko gdzieś na mnie czeka"

Czesc babeczki. Jakos tu spokojnie. Cosik mnie mala chandra zlapala.Dzis wsciekalam sie na babe w aucie, bo mi sie wcisnela przede mna waskim przejezdzie. I po co sie zloscic z powodu paru sekund?
Chyba sie zanosi na @, dzis 24 dc i znowu mnie jakos pobolewa i chce mi sie slodkiego jak diabli. Cycki bola troche.
Czytam i sie bycze na kanapie, troche sie zdrzemnelam.
Jednak ciagle mysle, czy dostane za pare dni @. Jak robie siku to ze strachem spogladam w dol, czy to juz.
Dajcie mi kopa w dupe, zebym sie otrzasnela i przestala sie uzalac nad soba:tak:

reklama
Haszitka to są wskazówki Gatto
quote_icon.png
Napisał Gatto
kasica czy wykresik robisz na enpr.pl ?? jesli tak to postaram sie strescic w punktach:
1) wchodzisz i logujesz sie na enpr.pl
2) klikasz w prawym gornym rogu Moje cykle
3) pojawi ci sie tabelka a nad nia napisy: link do cyklu i miniaturka na forum
4) kopiujesz link miniaturki na forum
5) na forum BB wchodzisz w ustawienia w prawym gornym rogu
6) w waskiej kolumnie po lewej stronie znajdz edytuj sygnature
7) w edytuj sygnature (druga tabelka) wklej skopiowany link z enpr tak jakbys wpisywala post
8) kliknij Zapisz sygnature
9) powinno sie wszystko znaczy wykres pokazac w nastepnym poscie jaki wpiszesz na forum
POWODZENIA!!

Sorki ale inaczej nie umiałam wstawić:sorry2:

Do góry