reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ilinka to jest tak- jak się starasz, bo już bardzo chcesz to nie wychodzi... :( tak było ze mną..
dlatego lepiej nie przekładać..  ;)

Tak, przemyślałam to wszystko i stwierdziłam ,że będzie lepiej przełożyć starania najwcześniej na marzec. Ja nie pracuję, studiuję 2 kierunki ( będę na wiosnę bronić mgr i licencjat) mąż też nie zarabia na razie kokosów, więc tak będzie lepiej. Spokojnie skończę szkołę i do dzieła ;D

Ilinka, to może razem będziemy się starać ;) bo mu tego października to wcale nie jesteśmy jeszcze pewni, a jak nas znam to jak mamy wątpliwości to nie zaczniemy się starać, więc wtedy zostaje wiosna 2006 ;)

Wiesz mi chodzi o warunki. może się jakoś ułoży, a jak nie??  Zresztą Bóg zadecyduje,jak będzie chciał dać dzidzie wcześniej to da :)

My również tym się kierujemy. Dzidziolek musi mieć dobrze. Więc nie chcę nosić go w brzuszku a potem wychowywać ciągle myśląc o szkole, egzaminach itp. Chcę się jemu poświęcić całkowicie.

Agutek z chęcią :)  Zobaczymy jak to wszystko się ułoży  ::) 2006 rok jest długi, a jak nie to 2007 też nie jest zły, ajuż będzie na spokojnie, bez egzaminów, stresów, będzie czas dla dzidzi :) I na pewno zdążymy 2 dzieciaczki do 30. Ja bym chciała tak co 2 lata bejbi :)

My tak chyba co 3-4 lata, żeby jedno zdążyło już być w miarę samodzielne i można było posłać np. do przedszkola. ;D

reklama
Ilinka, Agutek nie przekładajcie nic! ja tez tak kiedyś myslałam...a teraz to nie bo studia, potem to nie- bo trzeba jakąś pracę znaleźć, potem też nie- bo jeszcze mieszkania nie mamy, jak kupimy swoje to zaczniemy się starać! i co???
studia skończone, praca jest, mamy mieszkanie -na kredyt co prawda, ale mamy :) a dzidzi jak nie było tak nie ma.... :( :(

Do góry