reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witaj Aletko i wszystkie 30-dziechy!!
Humorek ~~~~ ale w sumie constans z przewagą na dół ogólny, bo:
1. jakieś badziewiarstwa mi na twarzy wyskoczyły i jestem brzydka :mad: :mad:
2. księgowa mnie wkurzyła od rana, bo nie może zaakceptować, że jestem jej szefem ::) ::)

i w ogóle.....................

reklama
Witaj Aletko i wszystkie 30-dziechy!!
Humorek ~~~~ ale w sumie constans z przewagą na dół ogólny, bo:
1. jakieś badziewiarstwa mi na twarzy wyskoczyły i jestem brzydka :mad: :mad:
2. księgowa mnie wkurzyła od rana, bo nie może zaakceptować, że jestem jej szefem ::) ::)

i w ogóle.....................

Witam rankiem

choć to juz nie taki ranek

Aletko Sensi i inne 30-stki miłego dzionka życzę.

Ja już zrobiłam zakupy a ponieważ mam urlop to znów będzie coś pysznego na obiadek!!!!!!!
ale sie ze mnie kucharka zrobiła.

no ale czymś sie zajać muszę -dzis dopiero 6dpo ;) :laugh:

Witam rankiem

choć to juz nie taki ranek

Aletko Sensi i inne 30-stki miłego dzionka życzę.

Ja już zrobiłam zakupy a ponieważ mam urlop to znów będzie coś pysznego na obiadek!!!!!!!
ale sie ze mnie kucharka zrobiła.

no ale czymś sie zajać muszę -dzis dopiero 6dpo ;) :laugh:

Aletka pisze:
A badziewiarstwa to moze oznaka zafasolkowania??
nie masz suwaczka wiec nie wiem co tam u Ciebie cyklowo, no i nowa w tym dziale jestem
Aletko droga-chciałabym ale NIC Z TEGO.W ubiegłym tygodniu czekałam na @: no i przyszła: na początku tylko brązowe plamienie a potem tylko 1 dzień, co u mnie jest ewenementem, bo zwykle @ trwa 4 dni. No i po tej niby @ zrobiłam teścik.Wyszedł oczywiście negatywnie. Tak więc moje złudzenia uleciały w przestrzeń i znowu stoję na początku drogi. A badziewiarstwa w rozkwicie ;D ;D ;D

I tez należę do tych, które owu- nie czują.A może po prostu owu- nie mają :( :(

reklama
Aletka pisze:
A badziewiarstwa to moze oznaka zafasolkowania??
nie masz suwaczka wiec nie wiem co tam u Ciebie cyklowo, no i nowa w tym dziale jestem
Aletko droga-chciałabym ale NIC Z TEGO.W ubiegłym tygodniu czekałam na @: no i przyszła: na początku tylko brązowe plamienie a potem tylko 1 dzień, co u mnie jest ewenementem, bo zwykle @ trwa 4 dni. No i po tej niby @ zrobiłam teścik.Wyszedł oczywiście negatywnie. Tak więc moje złudzenia uleciały w przestrzeń i znowu stoję na początku drogi. A badziewiarstwa w rozkwicie ;D ;D ;D

I tez należę do tych, które owu- nie czują.A może po prostu owu- nie mają :( :(

Do góry