reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie ponownie 30-stki.... ja się za dużo nie odzywam ale jestem mniejwięcej z Wami na bierząco.... ale nie mogę zroumieć tyle słońca w całym mieście a Wy co jedna to większego doła..... dziewuchy uszy do góry.... ja też długo czekałam na swojego bąblika a Oluś już ma 8 miesięcy ;D ;D ;D

reklama
witajcie ponownie 30-stki.... ja się za dużo nie odzywam ale jestem mniejwięcej z Wami na bierząco.... ale nie mogę zroumieć tyle słońca w całym mieście a Wy co jedna to większego doła..... dziewuchy uszy do góry.... ja też długo czekałam na swojego bąblika a Oluś już ma 8 miesięcy ;D ;D ;D

moniolek pisze:
Ola gdzieś znikneła  :(

jestem..
padam na ryj..! mam dość roboty, ludzi, ich nieustających problemów i wiecznego niezadowolenia!! i jeszcze dziś @..chyba się zacznie..narazie tak nieśmiało..a już myślałam! i znowu nic.. :mad:

dzięki za fluidki, chociaż pewnie wszystkie już wyłapane i nic się dla mnie nie ostało.. :(

Dziewczynki jestem taka zmęczona.. :(

moniolek pisze:
Ola gdzieś znikneła  :(

jestem..
padam na ryj..! mam dość roboty, ludzi, ich nieustających problemów i wiecznego niezadowolenia!! i jeszcze dziś @..chyba się zacznie..narazie tak nieśmiało..a już myślałam! i znowu nic.. :mad:

dzięki za fluidki, chociaż pewnie wszystkie już wyłapane i nic się dla mnie nie ostało.. :(

Dziewczynki jestem taka zmęczona.. :(

alek pisze:
padam na ryj..!

Uważaj, bo buzinkę sobie obijesz ;D kurka tak myślałam, że Cię w pracy wnerwili @ może jednak się nie rozwinie :)

Diablica wiemy w teorii a z praktyką przezwyciężania doła różnie bywa.

A ja Wam się pochwalę - zrobiłam pikle, kupiłam ogórasy i już są w słoikach w zalewie musztardowej a co - na razie jeszcze mam coś do powiedzenia i mojego doła zamarynowałam ;D

alek pisze:
padam na ryj..!

Uważaj, bo buzinkę sobie obijesz ;D kurka tak myślałam, że Cię w pracy wnerwili @ może jednak się nie rozwinie :)

Diablica wiemy w teorii a z praktyką przezwyciężania doła różnie bywa.

A ja Wam się pochwalę - zrobiłam pikle, kupiłam ogórasy i już są w słoikach w zalewie musztardowej a co - na razie jeszcze mam coś do powiedzenia i mojego doła zamarynowałam ;D

A ja zrobilam dziś pieczarki faszerowane ogonkami pieczarek, czosnkiem i pietruszką - duszone na masełku.
ja to ostatnio kulinarnir się rozwijam.
potem obejrzałam romans na polsacie :-[ :-[ i chyba sie już położę.
to czekanie - jest wyczerpujące ::)

reklama
A ja zrobilam dziś pieczarki faszerowane ogonkami pieczarek, czosnkiem i pietruszką - duszone na masełku.
ja to ostatnio kulinarnir się rozwijam.
potem obejrzałam romans na polsacie :-[ :-[ i chyba sie już położę.
to czekanie - jest wyczerpujące ::)

Do góry