reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanko wpadlam szybciutko zobaczyc co u Ciebie no i o....:(
strasznie mi przykro :-(
Czy nie bedziesz podchodzic jeszcze raz?
W każdym razie tulę Cię mocno.
Wiem jak to jest z tymi małymi dziecmi. Moja kolezanka bliska urodzila w maju, mieszka blisko mnie, druga 2tyg temu. wlasnie wczoraj bylam wybierac prezenciki dla maluszkow i tez mi sie ryczec chcialo..

reklama
Oj zuzanka :-:)-( .. przykro mi:-(
Los jest złośliwy i niesprawiedliwy... ale trzymamy garde wysoko i nie damy sie!:tak:
trzymam teraz mocno kciuki za naturalne starania...
Za reszte laseczek oczywiście tez :-)

;-) co nas nie zabije to nas wzmocni mówią ,więc coś w tym musi być...nie rozpieszcza Nas życie,czym sobie na to zasłużyliśmy ?można pytać bez końca.Ciągle mam pytanie w głowie dlaczego My ?mamy wszystko ,brakuje do szczęścia dziecka.

też często mam te myśli , tyle że ja jeszcze ciągle siedzę sama bo mąż na wyjazdach - to potrafi nieźle na psychikę wejść,
dlaczego inne małżeństwa żyją sobie szczęśliwie i my się tak tułamy i pewnie przez to nie mamy dzieci bo problemy jakie były po jakimś czasie brania tabletek powinny się ustabilizować a teraz ta rozłąka i niestety wiatrem to ja nie zajdę w ciąże , jak widzę takie szczęśliwe rodziny z 2 czasem 3 dzieci to mam ochotę wybuchnąć płaczem na środku ulicy

witajcie kochane
zuzanko przykro mi strasznie i tulę cię mocno ale wierzę że teraz uda wam się naturalnie i trzymam kciuki &&&
kok.o cieszę się że u ciebie co raz lepiej a zwłaszcza że zdrowotnie ok :-) i pewnie już niedługo zaczniecie starania więc kciukam za badania &&&

a tak ogólnie kobietki to trzymam kciuki za wszystkie bo tak samo zasługujemy na swoje maleństwa! nie dołujcie się i nie poddawajcie bo cierpliwość zostanie w końcu wynagrodzona i każda z nas ma na pewno swój czas

mam ostatnio mniej czasu bo jakaś ciągle zmęczona jestem ale jak tylko mam chwilkę i siłę to zaglądam
buziaki

Witajcie dziewczyny!!!
zuzanko, strasznie mi przykro:-(sciskam Cię mocno!!! może przez naturalne starania się uda. Podczytywałam niedawno inny wątek na tym forum, dość podobny, bo też o staraniach i tam dziewczyna już szykowała się do in vitro a tu nagle nie dostała @, zrobiła test, nic nie wykazał, @ dalej nie było, poszła do lekarza i okazało się, że jest w ciąży!!! jakoś tak naturalnie jej się udało, sama nie wie jak i kiedy. Tak więc, nadzieja jest, pozytywnych przykładów pełno, dlatego głowa do góry!!!!! życzę Ci tego samego!!!!
Dziewczyny, które zaczynają teraz starania? bo my od dziś startujemy:-)niby nie są jeszcze dni płodne, ale dwa dni zaczniemy wcześniej. Spróbujemy co drugi dzień, może tamto staranie się codzienne było za częste, hmmm no nie wiem, zobaczyny tym razem co to da. Tym razem nie mierzę temp, nie sprawdzam owulacji testami, po prostu co drugi dzień przytylanka i co ma być to będzie. Spróbuję się nie nakręcać jak ostatnim razem. Łatwo się mówi...a co będzie...to się okaże!!!!
Miłej niedzieli dla wszystkich!!!!

Hejka,
Wpadłam się pochwalić , że @ przyszła bo po tym cyklu bezowulacyjnym to bardzo na nią czekałam :-) Jeszcze 4 dni i zaczynam clo a potem - wiadomo co i znowu czekanie, objawy, choroby psychiczne - trzeba jakoś żyć :-) Życzę Wam super sobotniego wieczoru i leniuchowatej niedzieli, ale pamiętajcie - iddźcie na wybory !! ;-)
Buziaki

No to Muma hehe gratulacje!;-):-) jeszcze kilka dni i ... sie bedzie działo! ;-)
Zakupilam sobie te ziółka (nr 3) w sklepie z Twojego linka:-), zaczne pic jak tylko @ nadejdzie, na wszelki wypadek... chyba nie zaszkodzą?
Zaczelam tez na nowo folik brac, wiesiołek przygotowany leży, czeka ;)
Tylko kurcze ja nie wiem nawet w jakiej fazie cyklu teraz jestem :crazy: Chociaz niby na M. mam duuuzą ochotę, to nie wiem czy to przez ten post przymusowy, czy moze to owulka?:szok::crazy: ech, bądź tu mądry...

Ja dziś korzystam z tego, że mogę, więc piję zdrówko wszystkich Was babeczki :-D
pozdrawiam juz niedzielnie ;-)

Muma no to świetnie :-D jak nigdy ;-) to teraz tylko odliczać dni do starań i oczywiście kciuki &&&
kok.o korzystaj kochana bo już niedługo alkohol będziesz omijać szerokim łukiem :tak:

Witajcie :)
Wiek-30 i pół, Dzieci-0, Aniołków-2...pierwszy po jednym cyklu z clo...drugi po ziółkach nr 3-ciąża jajowodowa...Miesiąc wrzesień z paczką Femifertil...(cudo!)...bez @...pierwszy pomiar hcg z piątku-607...zobaczymy, co przyniesie czas?!

reklama
carla81 trzymam kciuki za kolejne badanie&&&&&&, na pewno będzie dobrze :-)
kok.o cieszę się, że już tak dobrze podchodzisz do tego , na pewno CI się uda szybciutko kochana :-)
My dziś rano odebraliśmy wyniki M i niestety nie jest dobrze :-( Tzn parametry, ruchliwość itp wszystko jest idealnie tyle, że żołnierzyków jest tragicznie mało :-( Musimy iść do lekarza z tym, nie wiem, ja chyba narazie wstrzymam się z moim wspomaganiem.. Pewnie będę tu zaglądać choć narazie nie mam co emocjonować się co miesiąc bo zajście na ten moment jest niemożliwe.
Miłego dnia Kobietki.

Do góry