reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Fajnie, że tak dużo piszecie wreszcie :-)
zuzanka Ty wiesz... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
katiuszka jak uwierzysz w ziółka to pamiętaj - daj znać , póki co dalej czekamy razem na nasze fasole ;-)
kasia.natka bardzo się cieszę, że się dobrze czujesz ale wiesz bądź czujna i jakby coś uciekajcie z Dzidzią na L4 - to jest najważniejsze.
Brzózka ekstra, że zajął się Tobą jak należy pan doktor , dobrze, że masz monitoring, zawsze się czegoś człowiek dowie o swoim wnętrzu :tak: trzymam kciuki za pęknięcie ;-)
kok.o super, że już dochodzisz do siebie, zrób badania i na spokojnie startuj z nami wkrótce :-) Coś czuję, że pójdzie szybciutko :-)
Mój M był dziś na badaniach, w poniedziałek rano wynik , myślę że będzie OK ,
pozdrawiam Wszystkie Panie :-)

reklama
zuzanko :-( a może to jeszcze za wcześnie kochana.... wiem, że pewnie nie.... ale kurczę ... szlag by to trafił...
Piję dzisiaj Twoje zdrówko :-( ech.... w d... mam taką sprawiedliwość. Trzymaj się , ale będziesz dalej sama walczyć z nami ???
Całuję Cię mocno.

chyba kiedyś powinno ,szlak mnie trafia tylko bo u mnie w rodzinie mają małe dzieci i nie mam jak nawet się ogarnąć,a jeszcze M siostra też ma roczną córkę i oni zaszli po miesiącu starań.... i się zachwycają tą małą a mi już się brzydko napiszę (ży...się chce) wiem ,że nie ładnie ,ale mogli by chociaż przy mnie wyluzować ,bo wiedzą dobrze ,jaką mamy sytuację.........a szkoda gadać...chyba muszę sobie znaleść bezdzietne towrzystwo ;-):crazy:

No i właśnie po to jesteśmy tutaj MY :-) Ja mam dziecko co prawda, ale to już właściwie moja przyjaciółka bardziej ;-) Jestem tu i będę zanim wszystkie się nie odliczą - obiecuję :tak:

hehe ;-) no córka już duża więc ona zaliczać się nie długo będzie do nastolatek ;-) najgorsze to maluszki ,ale to tylko jak są w towarzystwie na żywo to ściska w środku.....ja wychowuje 15 letnią siostrę,bo moich rodziców nie stać ...a raczej są nie zaradni życiowo więc nie radzą sobie z życiem, a kiedyś jak pomyślę to na takich wysokich stanowiskach byli ...a teraz to liczy się u nich alkohol.....oj ...

zuzanka naprawdę mamy wiele wspólnego, w mojej najbliższej rodzinie ten sam problem... ale ja myślę, że NAS to tylko wzmacnia i dlatego się nigdy nie poddajemy.

reklama
;-) co nas nie zabije to nas wzmocni mówią ,więc coś w tym musi być...nie rozpieszcza Nas życie,czym sobie na to zasłużyliśmy ?można pytać bez końca.Ciągle mam pytanie w głowie dlaczego My ?mamy wszystko ,brakuje do szczęścia dziecka.

Do góry