reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Noi po @ . w 35 dc cale 2 dni zakonczone 30 minutowym krwotokiem ..Co ja sie mam z tymi strarniami. No coz do wrzesnia jakos wytrzymam.. czytalam ze po HSG zajscie w ciaze zwieksza sie o ponad 40 %. Wiec...

Pozdrowionka..

reklama
Noi po @ . w 35 dc cale 2 dni zakonczone 30 minutowym krwotokiem ..Co ja sie mam z tymi strarniami. No coz do wrzesnia jakos wytrzymam.. czytalam ze po HSG zajscie w ciaze zwieksza sie o ponad 40 %. Wiec...

Pozdrowionka..

Dzieki Elzbietko postanowilam ze to bedzie oststnia rzecz jaka zrobie. Bo nie mam zamiaru marnowac zycia - pracy, zdrowia, czasu i pieniedzy na inseminacje czy invitro. Jak sie nie uda naturalnie to trudno widocznie Ktos u gory tak chce...

Dzieki Elzbietko postanowilam ze to bedzie oststnia rzecz jaka zrobie. Bo nie mam zamiaru marnowac zycia - pracy, zdrowia, czasu i pieniedzy na inseminacje czy invitro. Jak sie nie uda naturalnie to trudno widocznie Ktos u gory tak chce...

Majeczko, specjalnie dla ciebie mnóstwo pozytywno-ciażowych fluidków!!!!
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif
gif173af5gx.gif

witajcie..
ja dziś tak na smutno bardziej..sama nie wiem czemu ??? jutro urlop i do Augustowa jedziemy na weekend, a mi się nic nie chce.. ::)
Moniś rozumiem co czułaś po powrocie z urlopu doskonale.. ;)
Lapisku i mnie ta niemoc ogarnia coraz częściej..
Majeczko trzymaj się jakoś..
TO-LA :-*
Anusia mam nadzieję, że wypoczywasz..

to pa Dziewczynki, wracam w niedzielę wieczorem..

reklama
witajcie..
ja dziś tak na smutno bardziej..sama nie wiem czemu ??? jutro urlop i do Augustowa jedziemy na weekend, a mi się nic nie chce.. ::)
Moniś rozumiem co czułaś po powrocie z urlopu doskonale.. ;)
Lapisku i mnie ta niemoc ogarnia coraz częściej..
Majeczko trzymaj się jakoś..
TO-LA :-*
Anusia mam nadzieję, że wypoczywasz..

to pa Dziewczynki, wracam w niedzielę wieczorem..

Do góry