reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

jak to zrobiłam??:-):-) zgodnie z zaleceniami lekarza - przytulanie od 10dc ;)))

I tak się codziennie przytulaliście?? bez przerw?
Mój się wzbrania, jak się staram wprowadzać taką musztrę - ale znajdę sposób
:-)

Kurde, japa mi się cieszy, jak sobie o Tobie pomyślę!! Teraz tylko dbaj o siebie kochana, żeby przetrwać najkrytyczniejsyz okres!:tak::-)

Agi - za kciukasy nie dziękuję, żeby... no wiesz sama :-)

reklama
No i co taka cisza?:szok:
Motylek - jak tam?? jak się czujesz?
Esch - czemu milczysz??
Lenka - chłop pougniatany wczoraj - ciekawe czy dzisiaj się uda. Ja padam na twarz i spać mi się chce... ale się zobaczy :-)

Jutro ide na kolejne usg - dam znać po. Jutro siedzę w domu bo jestem przeziebiona. Zauwazyłam, ze ostatnio jak jest czas na igraszki to ja zaczynam chorowac :confused2: ale staram się ograniczać leki, w razie jakby co...

No właśnie cisza tu taka dzisiaj była :cool2:
że nie miałam odwagi się odzywać, bo se myśle Krzynka chłopa ugniata że oddechu nie bierze.... :wink:

Dobrej i owocnej nocki. :happy:

No właśnie cisza tu taka dzisiaj była :cool2:
że nie miałam odwagi się odzywać, bo se myśle Krzynka chłopa ugniata że oddechu nie bierze.... :wink:

Dobrej i owocnej nocki. :happy:
Haha, aż tak dobrze to nie jest... w koncu do pracy trzeba chodzić.
Ale jutro zostaje w domu, żeby się podkurować:-D

Ja jeszcze na chorobowym to myszkuje po necie.

Uciekam poprzytulać się do chopa, bo na ugniatanie to jeszcze za wcześnie, ale nadejdzie i dla nas ten słodki czas.....

Jeszcze raz dobrej nocki.

Krzynka nie oddzywam sie bo zlapal mnie dolek... wszystkie po kolei zachodza w ciaze a ja jak zwykle dalej zostaje.... wyc mi sie chce:-(

Krzynka nie oddzywam sie bo zlapal mnie dolek... wszystkie po kolei zachodza w ciaze a ja jak zwykle dalej zostaje.... wyc mi sie chce:-(
Tak właśnie myślałam:shocked2:... Przytulam cię mocno, bo wiem co czujesz...
Kochana - nie wszystkie ... Ty, ja, Lolitka..... można by tak wymieniać. Nie wolno się załamywać!!!!

Ja jeszcze na chorobowym to myszkuje po necie.

Uciekam poprzytulać się do chopa, bo na ugniatanie to jeszcze za wcześnie, ale nadejdzie i dla nas ten słodki czas.....

Jeszcze raz dobrej nocki.
Lenko, miłego przytulania i cieplutkich, różowych snów życzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry