reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

No ja nareszcie mam troche wiecej czasu wiec postaram sie cos wiecej napisac dzis :tak:

Krzynka az mi sie nie chce wierzyc zeby lekarka tak mogla Cie potraktowac!!!! Ja na monitoring chodze do mojego gina i tam gdzie on akurat w danym dniu ma dyzur (wiec miala okazje pozwiedzac troche szpital i rozne gabinety :-D)

Laura dobre "Babciu" :-D:-)

Lena bardzo Ci wspolczuje... nie wiem co w sumie jest gorsze: brak ciazy czy utrata ciazy :-( Mnie niestety nie bylo dane nigdy cieszyc sie ciaza - a staram sie juz dluuugo i to mnie coraz bardziej doluje :-(

reklama
witajcie w piękny sobotni wieczór a chyba jeszcze popołudnie...
własnie jestem po pysznym obiadku mojego autorstwa i pomysłu i popijam sobie winko... jednym okiem oglądam TV a drugim forum bb :)

ja jutro zamierzam zrobić placki z cukini... mialy być dzisiaj, ale w końcu zrobiłam makaron z pomidorkami koktajlowymi, mozarellą, ośmiorniczkami, cukinią, oliwą i czosnkiem (i odrobiną winka...). Do tego troche pietruszki i palce lizać :-)
A kuskus też bardzo lubię - na wakacjach jadłam tego bardzo dużo - w Tunezji to potrawa narodowa. Zawsze pyszna, mniaam...

ja trochę pocieszę
10.11 2007 my tez straciliśmy swoje Ziarenko, ale w styczniu znowu byłam w ciązy
dodatkowo bylam po biopsji wątroby i i miałam podwyższoną prolaktynę
ciaza była trudna, fakt i musiałam prawie cały czas leżec
brałam rózne leki i miałam też krążek, żeby utrzymac ciążę, ale się udało, a teraz nasz maluszek ma 2 latka i na wiosnę zaczynamy starania o rodzeństwo :-)

życzę dużo nadzieji, że się uda
:tak:

Krzynka oj tak w Tunezji i Egipcie zajadalam sie kuskusem z baranina... a moj maz nie mogl patrzec na to co ja jem :-D
A pamietasz - kiedys Lolitka podala przepis na jakies szybkie danie? Nie spisalam go i teraz nie moge tego znalezc:wściekła/y:

Ullana
to zycze Wam szybkich i owocnych staran :tak:

reklama
Do góry