reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wtedy po cichu marzyła mi się dziewczynka, a teraz to już zdaję się cała właśnie na Najwyższego!

To, przypomnij mi: w środę masz iśc do lekarza? Jak z tym Hbs w końcu u Ciebie wyszło? Nie musiałaś się zaszczepiać?Były przeciwciała?

Ostatnia edycja:
reklama
Olac brednie po psiemu i zakopac piaskiem.
A co do pieska - lece na chwile do lasu bo sie juz mocno ciemno robi....wroce wkrotce:)

Z moim hsb jest good. Nic nie powiedzieli w detalach tylko zadzwonili z laboratorium i powiedzieli ze wsio jest ok i ze moge podchodzic....

wiec to musialo bzc jakies stare badziewie - choa nawet nie wiedzielam ze mialam

To i dobrze, że mówią, OK i nie musisz sama nic dumać i dochodzeń robić. A jak miałaś coś w przeszłości, to przeciwciała pewnikiem masz porządne. Cieszę się, że wreszcie się doczekałaś!

reklama
Ja tez sie ciesze kochana ze juz jestem tak blisko. Najbardziej sie boje o plywakow, no ale nic nie moge tez z tym zrobic. Cierpliwosc pozostaje

Do góry