reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Eschenbach, nam wszystkim się marzą dalekie wypady, a życie pokaże;-) co się da zrealizować. W totka wygrać to i mi by się przydało. Ale i tak nie gram, bo w tych sprawach fartu nigdy nie mam:-( A Ty i tak masz fajnie, bo już zaplanowałaś wakacje i będzie różnorodnie morze-lasy:tak: O polskim morzu też myślimy, bo w sumie, to razem tam jeszcze nie byliśmy:cool2: Byle tylko nie lało!!!

Suri, Ty też się dzielnie trzymaj i nie rozmyślaj za dużo. Bo jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Te hormony robią z nami co chcą, taki żywot kobity:no:

Wygląda na to, że w trójkę jesteśmy właśnie oczekujące na @ ;-)

DOBRANOC!

reklama
Witajcie,

Boze jak ja nie moge sie obudzic :-(. W nocy szalala mega burza z ulewa i nie moglam zasnac... a teraz nie moge wstac :baffled:

Alisa no wlasnie.... byle tylko nie lalo... a tu sie na to nie zapowiada :no: i to chyba beda moje ostatnie wakacje w Polsce... do tej pory jezdzilismy gdzies w cieplejsze kraje i pogoda byla murowana.

Dodam jeszcze ze @ dalej nie ma :-(

Oj do Toskanii tez bym pojechala:tak: Cudnie tam musi byc... Do Mexico tez chcialam, ale nie wiem czy teraz na to najlepsza pora;-)
W dodatku pobolewa mnie dzis brzuch tak jak to zwykle przed @ (takie cmienie), ale to jakos wczesnie, bo @ powinna przyjsc w poniedzialek. Moze clo przyspieszylo? Dagamit, u Ciebie byla w terminie?

U mnie @ pojawiła sie normalnie - 27 dc. Wcześniej też mnie trochę pobolewało - kilka dni przed, a potem cisza.

Co do podróży, to widzę, że wszystkie wpasowujecie się w moje kierunki ;) W Meksyku byliśmy z mężem w podróży poślubnej - rok po slubie ;) i był to wyjazd życia. Cancun, Morze Karaibskie, wyspy z białym piaskiem, nurkowanie na rafach....po prostu bajka. Mieliśmy wrócić z dzidzią a tu dupa. Potem była Tunezja i Sahara. Też dupa.
W tym roku, z racji moich obowiązków w szkole (robię awans) pewnie pojedziemy na jakies last minut. A Toskania to moje marzenie. Widziałam taką ofertę zwiedzanie + wypoczynek właśnie we Włoszech. Może za rok się skusze.

hej
własnie wróciłam od lekarza,jest mały pęcherzyk 3,5mm .ciałko zólte tez jest widoczne
beta 155 ,zastanawiam sie aby troche nie za niska,mam przyjechac za tydz
dostałam mnostwo leków:zastrzyki w brzuch,acard,duphaston ,wit E 200 i jeszcze cos co zapomniałam
lekarz był bardzo optymistycznie nastawiony,czas pokaze
acha i jestem na ,ciekawe jak ja im w pracy to powiem,sezon urlopów jest przeciez

Ola! Wspaniałe wieści, bardzo się cieszę! Myśl tylko pozytywnie, nie martw się pracą (wszystko się poukłada, bo przecież musi), odpoczywaj jak najwięcej i zaufaj, kochana!

A na co są zastrzyki w brzuch?
Acard się ponoć bierze jak wykażą taką koniecznoć badania na przeciwciała antykardiolipinowe? Ja tego akurat nie badałam, ale ponoć wychodzą prawdziwe wyniki jak jest się zaraz po poronieniu lub na poczatku ciąży.

Trzymam mocno kciuki za Twoje szczęście :)

WOW, OLA, TO NAPRAWDE DOBRE WIESCI!!
Mam nadzieje, ze teraz fasolki sie posypia.
Esch, nie trzymaj nas w niepewnosci i zrob test!! Teraz Twoja kolej;-)

Ola

No jaK beta potwierdzona to sie dolaczam do serdecznych gratulacji.
Jestes nasza 1sza trzydziestka w ostatnich kilku tygodniach.

Spokojnych i zdrowych przede wszystkim 9 miesiecy zycze.

SERDECZNE GRATULACJE !!!!:-):-):-)

Dagamit my tez juz z mezem troche zobaczylismy: Czarnogora, Włochy (3 razy), Tuenzja, Egipt... ale Meksyku jeszcze nie zaliczylismy...

Ola no to jeszcze raz gratuluje!!! I prosze o ciazowe fluidki :tak:

Suri nie ma po co testu robic... dzis po wielu zakleciach przyszla @... jutro wyruszam na badania.... a teraz siedze i zwijam sie z bolu (jak co miesiac :angry:)

reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mam nadzieje,ze moje fluidki działają:-)
moga byc za słabe jeszcze
dziękuję za słowa otuchy

Do góry