reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No musze te moje tricepsy cwiczyc :-) Chce sie przecwiczyc teraz, bo pozniej 50 dni przed transferem cwiczyc nie powinnam.....

reklama
Cwiczenia powoduja slabe ukrwienie, a nam zalezy na czyms odwrotnym. Przy stymulacji - okolo 15 dni do transferu- na 100% nie powinnam. Ale radza nawet miesiac przed stymulacja juz ograniczyc......Stad 50 dni:)

Jak nic owu bedzie lada chwila.... wlasnie poogladalam sobie sluzik i sprawdzilam szyjke.... hmmm.... jestem ciekawa co by dzis wyszlo na monitoringu... szkoda ze nie mam dostepu do usg :rofl2:

A jasne ze bede dzialac... a na razie siedze w wannie pelnej piany i oljeku lawendowego:-D i odprezam sie... i zaraz jeszcze mojego chlopa pogonie coby sie odprezyl i do dziela :tak:

reklama
Och, kochane jestescie!!! Dzis juz mi lepiej troche. :-)
Dzis postaram sie wybrac do ginka, pozniej zadzwonie i zapytam, czy ma wolne terminy i zobaczymy co i jak.
Nikola, ja tez nie lubie poniedzialkow, wrecz nie znosze i juz w niedziele chodze jak struta przez to:baffled:
Esch, tos wczoraj pochulala:-) u mnie jeszcze kilka dni do owu.
Ciekawe, czy rzeczywiscie nie zajrzycie tu przed 20-ta;-)???

Do góry