reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ja blizniak jestem
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Lolitka no to ja rowniez czekam na Twoja @.... mam nadzieje ze mnie sie jednak ona nie udzieli
A ja dalej jestem padnieta ale juz wiem ze w sobote ide na mecz a nastepny weekend znowu w pracy.... tej dodoatkowej oczywiscie
Nikola jak mam zamiar pisac dlugiego posta to znaim wysle robie jego kopie np. do worda....
Alisa to ja chyba mam szczescie bo na az takich zlych ginow nie trafilam....
Ola jam strzelec
A ja dalej jestem padnieta ale juz wiem ze w sobote ide na mecz a nastepny weekend znowu w pracy.... tej dodoatkowej oczywiscie
Nikola jak mam zamiar pisac dlugiego posta to znaim wysle robie jego kopie np. do worda....
Alisa to ja chyba mam szczescie bo na az takich zlych ginow nie trafilam....
Ola jam strzelec
lolitka200
Nie rabotaj za duzo moja droga... Co za duzo to niezdrowo. No a @ Ci nie zycze, nie idz w moje slady :-)
Alisa, Ola
Gadajta z jakich znakow jestesta
Alisa, Ola
Gadajta z jakich znakow jestesta
Eschenbach
Lolitka nie chcialabym isc w Twoje slady.... i mam od dzis myslec pozytywnie... ale jakos mi sie nie udaje patrzac na moj wykres.... :-(
lolitka200
Wykres masz dobry. Toc od 2 dni znowu tempka poszla w gore. Toc to ladnie - czepiasz sie czego nie powinnas. Mialas tylko chwilow spadek, ale tez powyzej Coverline - wiec czego narzekasz kobito.
hejka
Widzę, że dziewczynki już w domciu po pracy. Ja zaraz zmykam do lekarza, bo pójdę po skierowanie na badania sprawdzić co jest nie tak lub zobaczyć czy wszystko gra :-)
Eschenbach trzymamy kciuki Może @ nie przylezie? A ja będę musiała pomyśleć, żeby w Wordzie zrobić sobie kopie
Ola15, lolitka200 - ja jestem zodiakalnym kotkiem :-)
Ola15 - widzę, że sporo przeszłaś. O wiele więcej niż ja...Cieszę się, że masz na tyle optymizmu i wiary-będę mocno trzymać za Ciebie kciuki
Widzę, że dziewczynki już w domciu po pracy. Ja zaraz zmykam do lekarza, bo pójdę po skierowanie na badania sprawdzić co jest nie tak lub zobaczyć czy wszystko gra :-)
Eschenbach trzymamy kciuki Może @ nie przylezie? A ja będę musiała pomyśleć, żeby w Wordzie zrobić sobie kopie
Ola15, lolitka200 - ja jestem zodiakalnym kotkiem :-)
Ola15 - widzę, że sporo przeszłaś. O wiele więcej niż ja...Cieszę się, że masz na tyle optymizmu i wiary-będę mocno trzymać za Ciebie kciuki
lolitka200
Ola
Wlasnie, przeszlas kochana tak duzo. Co Ci lekarze mowia, ich pytasz jak moze byc dobrze z wynikami skoro nie mozecie zafasolkowac ?
Wlasnie, przeszlas kochana tak duzo. Co Ci lekarze mowia, ich pytasz jak moze byc dobrze z wynikami skoro nie mozecie zafasolkowac ?
reklama
Eschenbach
Lolitka ale dzis tempka znowu spadla i to mnie martwi... a poza tym bolace piersi jak na @ :-(
Nikola ja jeszcze w pracy do 16 i zasypiam
Nikola ja jeszcze w pracy do 16 i zasypiam