reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Olu, jutrzejszy dzień będzie pewnie spokojniejszy..

Lolitka, a Ty przypadkiem nie jesteś zodiakalnym Baranem?Upór i dążenie do celu:wink:

Zabieram się za robotę. Do "napisania" później!

reklama
Lolitka no to ja rowniez czekam na Twoja @.... mam nadzieje ze mnie sie jednak ona nie udzieli :-D
A ja dalej jestem padnieta ale juz wiem ze w sobote ide na mecz a nastepny weekend znowu w pracy.... tej dodoatkowej oczywiscie :-D

Nikola jak mam zamiar pisac dlugiego posta to znaim wysle robie jego kopie np. do worda....:tak:

Alisa to ja chyba mam szczescie bo na az takich zlych ginow nie trafilam....

Ola jam strzelec :-D

Nie rabotaj za duzo moja droga... Co za duzo to niezdrowo. No a @ Ci nie zycze, nie idz w moje slady :-)

Alisa, Ola
Gadajta z jakich znakow jestesta

Lolitka nie chcialabym isc w Twoje slady.... i mam od dzis myslec pozytywnie... ale jakos mi sie nie udaje patrzac na moj wykres.... :-(

Wykres masz dobry. Toc od 2 dni znowu tempka poszla w gore. Toc to ladnie - czepiasz sie czego nie powinnas. Mialas tylko chwilow spadek, ale tez powyzej Coverline - wiec czego narzekasz kobito.

hejka
Widzę, że dziewczynki już w domciu po pracy. Ja zaraz zmykam do lekarza, bo pójdę po skierowanie na badania sprawdzić co jest nie tak lub zobaczyć czy wszystko gra :-)

Eschenbach trzymamy kciuki :tak: Może @ nie przylezie? A ja będę musiała pomyśleć, żeby w Wordzie zrobić sobie kopie :-D

Ola15, lolitka200 - ja jestem zodiakalnym kotkiem :-)

Ola15 - widzę, że sporo przeszłaś. O wiele więcej niż ja...Cieszę się, że masz na tyle optymizmu i wiary-będę mocno trzymać za Ciebie kciuki:tak:

Ola

Wlasnie, przeszlas kochana tak duzo. Co Ci lekarze mowia, ich pytasz jak moze byc dobrze z wynikami skoro nie mozecie zafasolkowac ?

reklama
Lolitka ale dzis tempka znowu spadla i to mnie martwi... a poza tym bolace piersi jak na @ :-(

Nikola ja jeszcze w pracy do 16 i zasypiam :cool2:

Do góry