reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzień Dobry:-)
Esch nie próbuj nam znikać. A swoją drogą o co tak naprawdę chodziło z zamknięciem tego rajdu:confused:
Zazdroszczę Ci tego Egiptu:-p
Aluś głowa i rzyganko czyli standard. Trzymaj się bidulko i napisz zaraz po wizycie u lekarza
Ewuniu czekamy na Twoją córeczkę:tak:
Wszystkim dziękujemy za kopniaczkowe gratulacje:happy2:
Wieczorem zrobię obiecane zdjęcia szafy, bo przed chwilką dowieźli drzwi.
Miłego Dnia

Ewo teoretycznie fotelik powinien mieć europejską homologację, ale nikt tego nie sprawdza. Zaczepiłam policjanta z drogówki i zapytałam:-D

Witajcie :-)

Ewuś życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu :tak::-)
Esch.... to już za siedem dni faraon Cię przywita ;-) Ale super. Odpocznij tam porządnie i naładuj swoje wewnętrzne baterie :-)
Aleczku zwolnienie koniecznie Ci się należy :tak: A wszystkie te okropne objawy ciążowe to niedługo przejdą, a póki co to świadczą że wszystko jest w porządku ;-)
A co powiedział lekarz na wizycie? Masz zdjęcie maleństwa?
Antilko ciekawa jestem Waszej szafy :-p A ja się pochwalę dzisiejszym zakupem na Allegro

roz%20misie.JPG

Szkoda tylko że nie udało mi się zbliżyć do ceny Twojej pościeli dla dzidziusia :sorry: Ale i tak udało się nieco taniej kupić.

Antila do konca nie wiadomo czemu odwolano rajd... policjant ktory ze mna stal od samego poczatku mowil ze tzreba to szybko skonczyc. Moze i momentami byly miejsca gdzie zabezpieczenie nie bylo zbyt dobre ale to co ja widzialam calkiem dobrze wygladalo... Moze w koncu pojawi sie oficjalny komunikat z dokladnym podaniem przyczyny....

Monik wolalabym z faraonem sie nie witac :no:.

witajcie:-)
no to pierwszy dzień zwolnienia minął mi dość szybko..wróciłam z wizyty i spałam do 16:-D ale czuję się teraz super:tak: widziałam dzisiaj serduszko:happy2: dr założył mi kartę ciążową, termin porodu mam na 27 lutego (ja z Waszą pomocą wyliczyłam na 26.02):-)
dostałam 2 tygodnie zwolnienia, potem kolejna wizyta, po której chyba przedłużę zwolnienie:-)
Monik ale śliczne łóżeczko:-) Maja bardzo ładnie:-)
Antilko to czekamy na fotki szafy:tak:
Esch ale Wam zazdroszczę tego wyjazdu! już się nie mogę doczekać fotek;-) no ale na urlopie to chyba topór wojenny pójdzie precz..;-):tak: i nie znikaj już na tak długo, bo smutno bez Ciebie:-(
Vonko są dni kiedy czuję się nieźle, ale tylko wtedy jak się porządnie wyśpię:tak: a jak Ty się czujesz?
Elżbietko jesteś po prostu naszą skarbnicą wiedzy:tak: :happy2:
Ewuś ja już mocno zaciskam kciuki! i czekamy na wieści..:happy2: i nie denerwuj się tak bardzo;-)
Najeczko uściski dla Ewuni:-) super, że możecie się razem
pourlopować, a gdzie wybieracie się w sierpniu?
Moniś trzymam kciuki za Taty wyniki, musi być dobrze:tak:
Kajduś ale masz pomocników:tak: super! z taką ,,obsługą'' to możesz leżeć i pachnieć do samego porodu;-):-)
Anusia a masz upatrzony jakiś ,,zapasowy'' szpital w razie czego? co u Ciebie? co porabiasz i jak się czujesz?

Kochane mam 2 fotki naszego Maluszka, ale pojęcia nie mam jak mogłabym je tu Wam wstawić:no: gamoń ze mnie:zawstydzona/y: dzisiejsza jest z serduszkiem:happy2:

Buziaczki:-)

witajcie, rrzeczywiście się tu porodowo-ciążowo zrobilo - ja nadal zaglądam i czytam, tylko nie mam czasu bo te remontowo - wykończeniowe opóźnienia mnie wykańczają. CO [posprzątam (juz nie mogę i muszę cos posprzątać przecież :( ) to znow cos zrobią i naśmiecą i kurz wszędzie opada... a mi opadają ręce. Juz bym chciala sie wprowadzić złożyć wreszcie kupione łóżko (na razie nie ma miejsca) i porządnie odpocząć...
esch, ja dziś będę do Ciebie - nie możesz uciekać, nie zostawiaj mnie tu samej czekającej :(

pozdrowienia dla ciężarówek i kopiących maluszkow. I tych jeszcze zbierajacych siły też.

witam szybciutko z rana... tylko na chwilke,bo zaraz zaczne sie szykowac do szpitala... powinnismy wrocic w sobote lub w niedziele-zalezy jak wszystko sie potoczy:tak::-)...
w kazdym badz razie odezwe sie jak tylko wrocimy :-)

reklama
Do góry