@A.Patrycja Brawo Ty! Trzymam kciuki byscie trafili na dobrych terapeutów!!
reklama
A.Patrycja
Fanka BB :)
na pierwszych wspólnych zajęciach już byliśmy, jedna Pani (na szczęście logopeda i jeszcze kimś tam jest) jest mega kompetentną osoba, więc wierzę, że Piotruś ruszy do przodu@A.Patrycja Brawo Ty! Trzymam kciuki byscie trafili na dobrych terapeutów!!
Mama23?????
Ja nie rozumiem tego wątku :O Moja ma 16 miesiecy I nie mam nie wiadomo jakich wymagan . To jest szukanie problemu na sile . Kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie . Dziecko ma prawo nie mowic do 2 lat . Nie wiem po co na sile brac do specjalistow I szukac chorob tam gdzie ich nie ma
A.Patrycja
... powiem tylko tyle, że to ***** prawda szkoda, że nie napisałaś, że nawet do 4 dziecko nie musi mówićJa nie rozumiem tego wątku :O Moja ma 16 miesiecy I nie mam nie wiadomo jakich wymagan . To jest szukanie problemu na sile . Kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie . Dziecko ma prawo nie mowic do 2 lat . Nie wiem po co na sile brac do specjalistow I szukac chorob tam gdzie ich nie ma
A.Patrycja
poza tym, jakbyś umiała czytać ze zrozumieniem, to byś zrozumiala, że moje dziecko nie chodzi do specjalistów dla mojego widzimisię.Ja nie rozumiem tego wątku :O Moja ma 16 miesiecy I nie mam nie wiadomo jakich wymagan . To jest szukanie problemu na sile . Kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie . Dziecko ma prawo nie mowic do 2 lat . Nie wiem po co na sile brac do specjalistow I szukac chorob tam gdzie ich nie ma
Asiaxz
Mamaginekolog
mamaginekolog.pl
Mama23?????
Kazdy ma swoje . Twoje dziecko ,zrobisz jak uwazasz... powiem tylko tyle, że to ***** prawda szkoda, że nie napisałaś, że nawet do 4 dziecko nie musi mówić
A.Patrycja
tak każdy ma swoje, ale proponuję się trochę doedukowac skoro posiadasz dzieci.Kazdy ma swoje . Twoje dziecko ,zrobisz jak uwazasz
Mama23?????
Swoje madrosci juz zostaw dla siebie . Bo porownywanie kazdego dziecka do siebie jak to robisz ty ,nie jest ok . Kazde dziecko rozwija sie inaczej . Jedno szybciej a drugie wolniej . No wiec zostawmy temat w spokoju bo wyjdzie nie potrzebna burza I moze pasc pare slow za duzotak każdy ma swoje, ale proponuję się trochę doedukowac skoro posiadasz dzieci.
reklama
A.Patrycja
to nie są moje mądrości, a ludzi wyspecjalizowanych a ja nie porownuje nigdzie żadnych dzieci oczywiście, że każde ma swoje tempo, ale jeśli coś odbiega od normy TRZEBA skonsultować i działać, a nie czekać.Swoje madrosci juz zostaw dla siebie . Bo porownywanie kazdego dziecka do siebie jak to robisz ty ,nie jest ok . Kazde dziecko rozwija sie inaczej . Jedno szybciej a drugie wolniej . No wiec zostawmy temat w spokoju bo wyjdzie nie potrzebna burza I moze pasc pare slow za duzo
Ty zaczęłaś, ja prosiłam o porady, nie ocenę.
Podziel się: