A.Patrycja
Fanka BB :)
9,2 kg, chudziutki od gastro mam polecenie póki co wprowadzić więcej kalorii do posiłkuA ile waży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9,2 kg, chudziutki od gastro mam polecenie póki co wprowadzić więcej kalorii do posiłkuA ile waży?
Miał usg po narodzinach i wyszło ze oprócz ułożenia wszystko z nią jest ok, potem robiłam dodatkowe usg sama od siebie jak miał ok pół roku i tez mówił lekarz ze wszystko ok i można zrobić jak skończy 2 latka ale to niekoniecznie.a jeśli mogę zapytać jak u Twojego traktują nerkę? Macie robione jakieś inne badania niż mocz i usg?
A co podajesz żeby zwiększyć kaloryczność? Ja słyszałam o awokado, orzechach, olejach, jajku, bananach. Mój też jest chudziutki a dodatkowo straszny niejadek.9,2 kg, chudziutki od gastro mam polecenie póki co wprowadzić więcej kalorii do posiłku
właśnie dokładnie to + maslo orzechowe mój teraz też zrobil się ciężki do jedzenia... Jak kochał placki gdzie mogłam dorzucić mu wszystko to teraz każdy mu stoi w gardle nie wiem czy to coś da, on od małego przybywał na wadze zawsze przy dolnej granicy, nawet jako niemowlak tylko na mmA co podajesz żeby zwiększyć kaloryczność? Ja słyszałam o awokado, orzechach, olejach, jajku, bananach. Mój też jest chudziutki a dodatkowo straszny niejadek.
My też ma mm jesteśmy.właśnie dokładnie to + maslo orzechowe mój teraz też zrobil się ciężki do jedzenia... Jak kochał placki gdzie mogłam dorzucić mu wszystko to teraz każdy mu stoi w gardle nie wiem czy to coś da, on od małego przybywał na wadze zawsze przy dolnej granicy, nawet jako niemowlak tylko na mm
ja poszłam duży krok na przód, Piotruś dostał WWRJestem świeżo po wizycie u dobrego logopedy i polecam każdej mamie, która ma wątpliwości czy mowa dziecka rozwija się prawidłowo, żeby udała się na takie spotkanie. Mowę dziecka można stymulować na tak wczesnym etapie Mój synek akurat całkiem rozgadany (20 miesięcy - około 200 słów), a i tak dostaliśmy ćwiczenia do domu, bo w stosunku do wieku mogłoby być lepiej.