Eh kochane jakas zdolowana jestem Chyba zawiodlam sie bardzo tym usg i teraz sie to odbija na moim humorze. Strasznie mi smutno, plakac mi sie chce, czuje sie odrzucona... Chcialabym zeby M sie mna zajal, zeby poprawil mi humor dobierajac sie do mnie, chcę zebysmy sie kochali, ale on jest jakis dziwny i jego niski poped mnie w takich chwilach dobija Łasił sie dzisiaj do mnie, bo chcial zebym cos dla niego zalatwila u Dziadka... dotknal mnie pare razy, bo chcial mnie przekupic, ale na seks nie mam co liczyc, jakos nie wierze zeby nagle mu sie zachcialo A nie chce mu mowic wprost, nie chce zebym to ZNOWU ja inicjowala cokolwiek... Czy on sam z siebie nie moze? Strasznie mi zle, czuje sie przez to nieatrakcyjna i to jeszcze bardziej mnie doluje My teraz powinnismy (a ja mam ochote!) miec przytulanki co drugi dzien od dzisiaj poczawszy - ale przeciez go nie zmusze, nie chce sie przed nim plaszczyc i zebrac
Moge wiedziec ile Twoj maz ma lat?
Ja mam odwrotna sytuacje, nie moge sie od meza odgonic, ja mam zdecydowanie mniejsze libido , moze to przyczyna podwyzszonej prolaktyny.
Czasem mam dol , ze go nie zadowalam.
elfa75, kroptusia,karola.de, shingle, shenkoka, kaprycha, lilu19, Julitka, w. kropeczka, romka, tikanis, kinguś, jeśli kogoś pominęłam przepraszam i też dziękuję;-) kochane dzięki za te miłe słowa nawet nie umiem opisać jak jestem szczęśliwa, że Was poznałam i że będę mieć dzidzię:-)
w.kropeczka jak tam nóżka zdrowieje??
Tikanis jak dzidzi mocno kopie??
Kinguś nie trać wiary uda się zobaczysz, ja w to mocno wierzę. My jesteśmy tu i pomożemy, podniesiemy na duchu. A do mnie możesz "walić jak w dym"
Ja Was tu nie opuszcze, jeszcze musicie się ze mną trochę pomęczyć Nigdy nie zapomnę Wam tego wsparcia, pomocnej dłoni w ciężkich chwilach, dzięki Wam mam fasolinkę:-)
Trzymam kciuki aby dzidzia sie zdrowo rozwiajała..
Thx za fluidki
Witam serdecznie moje kochane stokrotki, nie wiem jak u was ale u mnie swieci piekne, cieplutkie słoneczko- wiosenne słoneczko- które dodaje nadzieji i znacznie poprawia humorek, jak dla mnie to mogłaby sobie ta zima-niezima prysnąc jak bańka mydlana.
Jeszcze 1,5 misiaca i znów bedę mogła sie razem z Wami starać, juz nie mogę się doczekć.
Jak narazie czekam na sznaowną @, i już czuje jej pierwsze objawy......
Ale nawet sie tym ciesze bo to jeszcze jesen znak że do staranek juz z górki:-)
GRATULACJE DLA NASZYCH ZAFASOLKOWANYCH -bardzo się cieszę!!!!!
Hanka - Witaj wsród nas !!!
Serdecznie was pozzdrawiam Katarzynko, Kropeczko,Adolfinko, Tikanis, batterflay Lilu, Emma Lilita, Martynka . Romeczko Lolitko, Pixellko, Kaprysiu, Eva, niunia sylwka, Mezatka Kingus Marzenixx
Ale kolorowo Jak w Twoim ogrótku gdy kwiaty zakwitna, oby jak najszybciej do wiosny...
Ja dziewczyny czekam na @ Dzis powinnam ja dostac ! Tempka 37,2 spadla o 2 kreseczki 3 dni temu, niewiem czy to juz spadek progesteronu czy jeszcze nie..
Gdy nie przyjdzie do Poniedziałku - kupuje test ciązowy..
Nie na krecam sie , jestem spokojna co ma byc to bedzie...