P
patrysia*
Gość
AGNIESIAK intuicja cię nie zawiodła co do płóci u PYSZCZKA co mam nadzieję że i nie zawiedzie cię co do mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AGNIESIAK intuicja cię nie zawiodła co do płóci u PYSZCZKA co mam nadzieję że i nie zawiedzie cię co do mnie
Patrysia, Gosia dzięki wielkie za Gratulacje!
Gosia widzisz my we trzy - Ty, ja i Royanna - wszystkie mamy synków Ale brygada
Kochane będziemy mieli Synka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Jest zdrowy i prawidłowo się rozwija - wszystko w porządku! :-)
Ale się cieszę i dziękuję Bogu że mały zdrowiutki
A jednak intuicja mnie nie zawiodła :-)
DZIEŃ DOBRY:-)
AGNIESIAK pewnie będzie synek bo i tez w owulke:-)
ANUFIFI trzymam kciuki;-)
A my wczoraj od 18 mieliśmy fajnie szwagierka ze szwagrem przyjechali i z dziećmi i zrobiliśmy sobie grilla :-)Dominiś się wyszalał co już na siedząco zasypiała dziś pada no ale wiedziałam ze przyjdzie deszcz już wczoraj było tak inaczej
Że niby u mnie synek będzie? Miejmy nadzieję M już zrobił w komodzie miejsce na ubranka Tomaszka Niemozliwy ten mój M Jutro ide do gina na 8:00. Patrysia gin mi zrobi usg przezz brzuszek czy jak?
A u nas dziś piękna pogoda, ciepło i słońce grzeje na całego