reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

U mnie to jednak nie @. W nocy i dziś już sucho... Dziwna sprawa. Może to owulacja? Poprzednio miałam nitki krwi przy pierwszej. Tylko temp. dziś niska, a po owulacji powinna jednak skoczyć.

reklama
Pisze juz chyba o tym w 3 watku;) Ewa u mnie byla dzis polozna i jej powiedzialam ze mialam delikatne juz plamienia a tu nagle krwawie od wczoraj. Kazala obserwowac i jesli to bedzie sama krew bez sluzu i dojdzie do tego bol w podbrzuszu to musze udac sie do ginki, bo byc moze zle sie macica obkurcza.Tak wiec nie chce Cie straszyc ze cos nie tak ale moze lepiej sprawdz to u swojego gina...Ja poczekam kilka dni jesli nie przejdzie to pojde... A tez myslalam ze @ wrocil, choc cos za wczesnie sie wydawalo...

ale ja też mam tak samo, już zupełnie nic, sucho i czysto np całą dobę albo dłużej... a potem znów zalew... ciemnoczerwony, a dziś np taki jasny - jakby wodnisty, nie wiem czy to wszystko stamtąd było czy nie posikałam się :p bo niestety mam lekki problem z tym przy kichaniu i kaszlu. no ale w każdym razie niby wszystko mi zanika a potem znów dużo naraz, i miałam tak już ze trzy razy

Ja też się dopisuje do grona "czysto i nagle zalewa" zastanawiałam sie nawet nad szybsza wizyta u gina, ale wydaje mi się że to jeszce połogowe upławy chyba:confused:

Ewa to jak juz sucho to chyba nic sie nie dzieje,ale lepiej sprawdzic;)
U mnie wkladki nie wytrzymuja wiec musialam sie znow przerzucic na podpaski:/ Poczekam kilka dni jak nie przejdzie to wybiore sie do ginki, bo polog dopiero za 2 tygodnie sie konczy...
Olga no denerwujace to troche.Myslisz ze juz koniec zawracania glowy tymi podpaskami a tu znow...Kurcze swoja droga i tak dziwne ze wytrzymuje tyle z tymkrwawieniem.Kiedys wkurzal mnie moj 3-4dniowy okres, a teraz juz 4tyg leci i leci:dry:

W sumie racja...Najlepiej poradzic sie gina, bo mnie polozna wlasnie przed bolem ostzegala, ze jakby co to do ginki...A Ty Ewa wspominalas ze Cie cmi. A my mozemy gdybac co to moglo byc a gin zobaczy i oceni czy i jak sie macica obkurczyla i czy z nia wszystko ok :)

No to jak czytam, że każda ma takie objawy to zaczynam się martwić, że to ze mną jest coś nie tak a nie z Wami :dry:. Bo u mnie od dawna cisza, spokój, sucho... A przecież ja nie karmię piersią tak normalnie, jak się powinno karmić...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry