reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Też ją przeszłam w grudniu - w Mikołajki radość,powiedziałam mężowi a w wigilię wróciłam do domu ze szpitala po laparoskopii
A to ja dwa dni po mikolajkach wyszłam ze szpitala. Dzisiaj mija rok jak do niego trafiłam. Aż mam jakieś flashbacki i na sama myśl mnie mdli. Chyba mam ptsd jednak

A to ja dwa dni po mikolajkach wyszłam ze szpitala. Dzisiaj mija rok jak do niego trafiłam. Aż mam jakieś flashbacki i na sama myśl mnie mdli. Chyba mam ptsd jednak
Ja miałam dzisiaj nad ranem jakieś dziwne sny z testami ciążowymi, że zaszłam ,szefowa wkurzona bo na wychowawczym jestem, że zamiast moczunw pojemniczku miałam jakąś zieloną plastelinę i inne takie dziwactwa. Święta napewno nie będą dla mnie takie same (a termin miałabym na roczek chrześniaka)

reklama
Do góry