morticia_adams
Fanka BB :)
Idąc na betę mogłaś kupić od razu kilka testów, żeby jury mogło ocenićLepiej tak niż jak ja po jednym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idąc na betę mogłaś kupić od razu kilka testów, żeby jury mogło ocenićLepiej tak niż jak ja po jednym
A widzisz, nie wpadłam na toIdąc na betę mogłaś kupić od razu kilka testów, żeby jury mogło ocenić
Już masz mózg ciążowyA widzisz, nie wpadłam na to
Ale mi cionsz chcesz wkręcićJuż masz mózg ciążowy
To jest to Ja również to zrobię z całą przyjemnością i pójdę odpoczywaćSpoko, ja już sobie tak wkręciłam, że mam przygotowaną mowę jak poinformuję o tym szefową
Też ją przeszłam w grudniu - w Mikołajki radość,powiedziałam mężowi a w wigilię wróciłam do domu ze szpitala po laparoskopiiMówią że cp to rzadkość… a jednak sporo nas
A to ja dwa dni po mikolajkach wyszłam ze szpitala. Dzisiaj mija rok jak do niego trafiłam. Aż mam jakieś flashbacki i na sama myśl mnie mdli. Chyba mam ptsd jednakTeż ją przeszłam w grudniu - w Mikołajki radość,powiedziałam mężowi a w wigilię wróciłam do domu ze szpitala po laparoskopii
Ja miałam dzisiaj nad ranem jakieś dziwne sny z testami ciążowymi, że zaszłam ,szefowa wkurzona bo na wychowawczym jestem, że zamiast moczunw pojemniczku miałam jakąś zieloną plastelinę i inne takie dziwactwa. Święta napewno nie będą dla mnie takie same (a termin miałabym na roczek chrześniaka)A to ja dwa dni po mikolajkach wyszłam ze szpitala. Dzisiaj mija rok jak do niego trafiłam. Aż mam jakieś flashbacki i na sama myśl mnie mdli. Chyba mam ptsd jednak