reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Kobietka spokojnie i na CIebie przyjdzie czas :-)
Kairko moj Simon tez ma ten stoliczek co Oli Julek i Kubus Gosi Lew tez go ma :-) my jestesmy bardzo zadowoloni z niego :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lili ja tez sie ciesze ze juz znow z Wami jestem bo mi was cholernie brakowało:) rano jak wchodze to patrze wlasnie czy juz cos napisalas czy jestem pierwsza:-p
just najlepszego dla Szymusia:))
Mysza odezwalabys sie cos bo mi sie za toba i Szymkiem teskni:)

a pamietacie lene77? wiecie cos moze o niej bo ostatnie co pamietam to ze byla w ciazy. Lili mega mózgu to własciwie do Ciebie pytanie bo Ty kochana wszystko pamietasz :tak:co podziwiam bardzo:tak:

dziwczyny szczepicie na ospe?

Ostatnia edycja:
Lena77 - była swojego czasu na forum (w tym roku) z powrotem z napisem "nadzieja wróciła", mało tego miała suwak nowy z odliczaniem do porodu, brak suwaka z ciąży w jakiej była z nami w tamtym okresie. Sprawdzała nawet wtedy mój profil, napisałam do Niej PW i nie odpisała, mało tego zniknęły suwaki. Na forum wchodzi co jakiś czas, teraz też sprawdziłam i była 13-11-2011 roku.

Aneczka_77
- wiemy, że Alan się urodził, ale w czasie jak Aneczka wróciła do pracy to zniknęła z forum, potem pojawiła się jeszcze z 2 razy. Pisałam PW. Ale brak odzewu.

Potem w lipcu rodziła jeszcze jakoś na początku nie pamiętam nicku - też potem pojawiła się raz i koniec, też pisałam PW, po którym się odezwała i nic więcej.

No i Agu_ska, Koti i jeszcze mama Zuzi - nie wiem co u nich.

Ewela28 - mam z Nią kontakt smsowy, foto Młodego jest nawet gdzieś.

13x13, Ola81 - udzielają się przy okazji.

To chyba wszystko z nie- lub mniej- udzielających się. :-)

MamaSówka jest teraz Sowinką i wpada do nas co jakiś czas, do tego trwają u Nich staranka.

Może Dziewczyny w USA znalazły swoje forum tam regionalne i brak czasu dla nas. To tyle z mojej wiedzy.

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry